local-stats-pixel fb-conv-api

Interesantākās un smieklīgākās mikronācijas.11

158 0

Sveiki, mīļie spociņi! Drošvien liela daļa gribētu savu valsti un būt tur par pašu galveno noteicēju, vai ne? Tad tāda iespēja ir! Dibini savu mikronāciju! Mikronācija parasti ir viena cilvēka pašpasludināta valsts,kuru neatzīst citas valstis, sakarā ar tās izmēriem (var būt pārnēsājamā kaste), atrašanās vietu (valsts teritorija nesakrīt ar citas valsts teritoriju), vai valnieka iegribām (Grib būt sava zemē Dievs, kas veicina bērnu verdzību).

Dažreiz šie cilvēki stājās pat tiesas priekšā, bet viņi nekad nesēž zem restēm. Kāpēc? Tāpēc, ka mikronācija ir fantāziju valsts, un diez vai kāds nopietni uztvertu valsti ar nosaukumu "Gliemežvāku Republika." Bet ja gribi taisīt savu mikronāciju, tad taisi! Bet kāpēc jācīnās par Latvijas šķelšanu, bet ne vienotību?

158 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

... nikna uz NASA, jo tā lido viņu teritorijā. emotion 

14 0 atbildēt

Laikam jāsāk domāt par savas mikronācijas izveidošanu... emotion

7 0 atbildēt

Ar Hatriveru bija interesanti - viņi pamotojoties uz 1945. gada likumu (vari pasludināt neatkarību, ja zvēri uzticības Lielbritānijai) pasludināja neatkarību. Vēlāk pieteica karu Austrālijai, uz ko Austrālija, protams, neraģēja. Pēc <uzvaras> pār Austrāliju viņi tika pie savas neatkarības dienas.

Tagad viņi izsniedz savus augstskolu diplomus un tur bāzējas vairāki ofšori, pateicoties, kam var notikt finanšu mahenācijas. Bet tāpēc pārsvarā tiek dibinātas visas šada veida valstu parodijas.

3 0 atbildēt

Tu aizmirsi Family Guy Petoriu. 

3 0 atbildēt

Pirms kāda laika bija doma savā pilsētā veidot ko šādu, ar savu valūtu - LATU! Lai tas neizzustu! emotion

2 0 atbildēt
10. Tik pat labi es pateikšu : Es nodibinu Piena Ceļa Galaktikas republiku, pārējo Visumu varat savākt! :D Lielākā daļa ir stulbas, 4. it īpaši.
2 0 atbildēt

https://www.youtube.com/watch?v=v57JVVD6-ag ;; par christianiu. Ne tuvu nav tam, ko rakstīji. Jā tur, zāle ir atļauta, bet visi ir stingri pret ieročiem un smagajām narkotikām. + Nav nekur reklāmas

Tik haotiski, ka nav vēlams tur doties :D. Kas tur ir haotisks?

1 0 atbildēt

6. pēc sanandreasa bandu kara platībām izskatās:D

1 0 atbildēt

Kā Astronomiskajai visuma nācijai var piederēt viss visums izņemot Zemi ja Molosijai pieder gabaliņš Venēras? Un ir vel entajām firmām, cilvēkiem gabali uz mēnes un marsa un gan jau vel kaut kur!

0 0 atbildēt