local-stats-pixel fb-conv-api

Iedzvotāju skaita izmaiņas GIF attēlos13

221 2

15 GIF attēli, kuros tu vari vizuāli apskatīt, kā dažādās pasaules valstīs mainīsies iedzīvotāju skaits līdz 2100. gadam.

2020. gadā Japānā notiks Olimpiskās spēles, kā arī senioru autiņu pardošanas apjoms pārsniegs jaundzimušo autiņu pārdošanasa apjomu. Pasaule pamazām noveco, jo īpaši attīstītās pasaules valstis. Pat tādās strauji augušajās valstīs kā Brazīlija, dzimstības koeficents ir krities no 6,2 uz 1,8, zemāk par tā saucamo "atražošanās līmeni".

Deutsche Bank speciālists nesen prognozēja, ka 2055.gadā pasaules iedzīvotāju skaits sasniegs 8,7 miljardus, taču līdz 2100.gadam tas atkal nokritīsies līdz astoņiem miljardiem.

Tagad, pateicoties programmētājam Martinam de Vulfam un Apvienoto Nāciju datiem, mēs varam uzskatām redzēt šīs pārsteidzošās izmaiņas. De Vulfs atspoguļo iedzīvotāju skaitu noteiktā vecuma grupā pa dzimumiem, izveidodams dzimumvecumstruktūras piramīdas, ar kurām noteikti esi saskāries vidusskolā. Lai pārmaiņas pārādītu uzskatāmāk, viņš šīs piramīdas ir attēlojis GIF formātā.

Ar statistikas datiem un prognozēm par Latviju, vari iepazīties populationpyramid.net

221 2 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Vai tāpēc, ka Pasaulē cilvēku skaitam ir tendence strauji pieaugt, visi grafiki cenšas ieņemt perfektu prezervatīva formu?

56 0 atbildēt

diez cik Latvijā būs cilvēku 2050. gadā? :o

22 0 atbildēt
Hmm avatarsHmm

Man liekas, ka šis raksts jāliek sadaļā Tīņiem+emotion

23 4 atbildēt

Latvijā gan prezis nesanāks nu nekādi...

13 0 atbildēt

Minēšu- Qatarā  ir ļoti liels izvarošanas koeficents? 

5 0 atbildēt

Tiešām labs raksts, patīk. 

+ no manis.emotion

2 0 atbildēt

Cilvēki dzimst un mirst ik sekundi, katra sekundes simtdaļa no svara...  emotion

http://www.poodwaddle.com/clocks/worldclock/

2 0 atbildēt

šis tabulas mistiski atgādina prezervatīvus....

2 0 atbildēt

- tikai tāpēc ka šie grafiki ir pilnīga h***a. pēc 1,5 gadiem Latvijā būs par 200k vairāk cilvēku, kā tagad. Muļķības, un muļķis ar ir tas, kas šos grafikus sastādījis(vismaz Latvijas mērā)

5 7 atbildēt