local-stats-pixel fb-conv-api

Ģeniālie riebekļi61

1654 2


1654 2 61 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 61

0/2000
Noderiga informacija.. :)
3 0 atbildēt

ļoti interesants raksts emotion

3 0 atbildēt

Ričards Dāvkings jau nav tik daudz pazīstams kā zinātnieks, bet kā slavens ateists, īpaši kā grāmatas "God delusion" autors un viņa popularitāte ir no ceļošanas par dažādiem talk showiem angliski runājošajā Pasaules daļā un kristiešu konfrontēšanas.

Par Ņūtonu... viņš vispār bija interesants tipiņš. Dzīves pēdējos gados, kad viņš jau bija nodrošinājis sev visus iespējamos titulus un pieklājīgu bagātību, viņš nodarbojās ar alķīmiju - meklēja veidu kā parastu metālu pārvērst zeltā. Runā, ka šo pētījumu laikā viņš esot kārtīgi saindējies ar toksiskām gāzēm, kuras esot aptumšojušas viņa prātu. Kaut ko vērts ir tas fakts vien, ka n-to gadu laikā, viņam piedaloties savas univerisitātes sapulcēs kā goda viesim, viņš esot tikai reizi uzrunājis kolēģus: "Atveriet logu, šeit ir mazliet smacīgi." :) Tomēr, viņš bija TIK izcils zinātnieks, ka būtu slavens arī tad, ja viņa gravitācijas teoriju pieskaitītu kukam, tas ir tikai lielākais no viņa daudzajiem sasniegumiem.

2 0 atbildēt

Perfekts raksts ! :))

2 0 atbildēt

Visi šie zinātnieki ir cienīgi,lai tos liktu dievu lomā, bet kā viņi to sasniedza,tas jau ir cits stāsts...

3 1 atbildēt

Aristoteļis bija gudrs un zināja, ka sievietei nevar ļaut domāt - paskaties tagad uz visām cacām un Mailiju utt

6 4 atbildēt

Trollis + zinaatnieks... hmm aizdomigi emotion

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Pilnībā atbalstu Teslu!Garīgi atpalikušo ar katru brīdi paliek vairāk,skolās sīko tirliņu paliek vairāk,cilvēces degradācijas līmenis  paaugstinās. Personīgi es,nēesu gudrs,man ir ļoti slikta atmiņa,vājas zināšanas,es pat atteiktos no bērniem,tikai tāpēc,lai maniem bērniem nebūtu tādas pašas problēmas skolā kā tas bija man,kad pat skolotāji mani sauca par garīgi atpalikušu.. :D bet par brīnumu,jau mācosw augstskolā :D Teslas ideja-uz priekšu!

2 1 atbildēt

👌

0 0 atbildēt
Fords un Daukinss ir ok
0 0 atbildēt

Interesanti. emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Visi ģēniji ir vairāk vai mazāk ķerti, kā arī piekrītu Teslam pilnībā.

3 6 atbildēt