local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par kreiļiem.15

217 30

Citi interesanti, mazāk interesanti bet tikuntā interesanti un jautri raksti ---->Šeit <----

217 30 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Kas ir "krēlis"? Kautkāda tauta, vai? emotion Un 10. faktā kkas neiet kopā - ja pastāv 130% varbūtība, tad jau sanāk, ka 100%, ka bērns būs kreilis, turklāt ar kautkādu mistisku 30% uzviju...?? Tracina no dirsas izvilkti fakti.

64 0 atbildēt

Ja godīgi 50% no faktiem totāli iesūkā.

20 gadus vecai māmiņai 80%, ka bērns būs kreilis? Kapēc tad pasaulē labroču ir daudz vairāk nekā kreiļu? Starpcitu, 17. fakts pilnīgi noliek šo faktu.

130% varbūtība, ka 40 gadus vecai māmiņai būs kreilis? Emm, kaut kā neiet kopā. Vienkārši varēji tad uzrakstīt, ka visām mātēm, kas dzemdē pēc 40 bērns būs kreilis.

9;8;7;6;20 fakti varteikt vienādi, varēji apvienot vienā. Varbūt vel varēji uzskaitīt visus slavenos kreiļus?

11 0 atbildēt

kaut kas šeit ir galīgi nepareizi - gan pašos faktos, gan arī pareizrakstībā. izlabotu kļūdas, dabūtu plusu no manis.

6 0 atbildēt

13. Kreilis var vieglāk atvērt burku, jo viņš nevar viņu tik stingri aizvērt, bet labrocis nevar atvērt, jo ir par stingru aizskrūvējos. emotion

5 0 atbildēt

KREIĻI nevis KRĒĻI. Teksts  nesakarīgs un daudz pareizrakstības kļūdas, tādēļ nebaudāms raksts. Pirms publicē rakstu ,pārbaudi kļūdas ,citādi no raksta nav jēgas.

3 0 atbildēt

Kreiļi ir visur!

2 0 atbildēt

Skolas laikā sēdēju vienā solā ar čali, kas bija kreilis un kad tik vajadzēja rakstīt, vienmēr grūstījām viens otru ar elkoņiem.

Bet citādi nedomāju, ka kreiļi būtu diži savādāki par citiem, tikai tas, ka vadošā ir kreisā roka.

2 0 atbildēt

Beidzot kautkas par mani emotion

2 0 atbildēt

10. emotion

2 0 atbildēt

minus par tizlu, nebaudamu akstu ar sasukatiem tekstiem, nepareiziem, sagudrotiem faktiem no interneta un tos pasus nejedz sarakstit pareizi. kas tie vispar par jocgiem vardiem katra teikumaa?

p.s. tas fakts par puslodem- otradi. jau sen zinams, ka attistitaka ir preteja smadzenu pusode paraleli ar kuru roku raksti. t,i, labrocim-  kreisaa, kreilim- labaa. nivis kreisai pusei kresaa roka. lol. un del sa fakta ari ir secinajums,kakreili ir gariigaaki un uz maakslu veersti, jo par to atbild labaa puslode.

2 0 atbildēt

daudzi fakti izzīsti no pirksta, apgalvo pilnīgi pretējo kā iepriekšējais un tad vēl gramatikas kļūdas. nav pat jēgas pieminēt šriftu, kas padara tekstu nelasāmu.

1 0 atbildēt

TU da**is , es zinu meiteni kuru mate piedzemdeja 43 bet vina ir labroce

1 0 atbildēt

tev gramatika reāli s**ā

0 0 atbildēt