local-stats-pixel fb-conv-api

Eva Brauna - vēl neredzētas Hitlera sievas fotogrāfijas12

456 0

Kolektors Reinhards Šulcs ar LIFE žurnāla palīdzību ir nodevis atklātībai vēl neredzētas Evas Braunas fotogrāfijas. Tās ir no albūma, ko 1945.g. konfiscēja ASV armija. Varētu sagaidīt, ka briesmīga vadoņa sieva varetu būt bijusi līdzīga, taču tas tā nav. Šeit ieraudzīsiet sievieti, kurai ir draugi un ģimene. Viņa varēja iepozēt arī peldkostīmā, atrodies atvaļinājumā. Viņa kādreiz bija modele, pirms viņa kļuva par fīrera uzticamo pavadoni. Evas dzīve izmainījās 1931.g., kad Geli Raubal izdarīja pašnāvību. Viņa kļuva par centralo sievieti fīreram.

456 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Viņš ir nevis idiots un nelietis, bet cilvēks kas kaut ko saprot.Hitlers savā ziņā bija ļoti gudrs cilvēks, un daudzas lietas ko viņš teica/darīja vai vismaz centās darīt bija ļoti labas. Ir daudz lietu par kurām Vācija varētu viņam pateikties, bet pateicoties merkelai (Nerakstīšu ar lielo burtu) Vācija tiek lēnām sagrauta.

15 0 atbildēt

Skatoties tā gs bildes,vnm domāju,cik sirreāli...

12 0 atbildēt

Lai nu kas, bet Hitlera gaume nav diezko laba. Pat neiet kopā ar pašsludināto perfekto ārieša tēlu.  emotion 

11 0 atbildēt

Pirms rakstiet "biesmīgā vadoņa" sieva. Es ieteiktu pamācīties reālo vesturi nevis to ko uzvarētāji mums ir gadiem "potējuši" mācību grāmatās, tv un mēdijos. Palasiet kaut vai Michael Walsh apokopoto vēstures gŗamatu "Witness to History" par ko vēsture un Ēbreji no mums ļaužu masām slēpj, vai noskatieties youtubē "Greatest story Never told" (protams visu dokumetnālo filmu neredzēsiet, jo to pastāvīgi dzēš laukā youtube "augstmaņi", diez kapēc?!) Tad jūs beidzot sapratīsiet, kādos melos mūs tur, un par kādu 'ļaunumu" Hitlers ir veiksmīgi propogandēts, un jums iespējams būs skaidrs kāpēc šī brīnišķīgā un dzīvespriecīgā sieviete iemīlēja tieši Ādolfu Hitleru. Paldies par uzmanību!

14 3 atbildēt

Tevī valda ļoti lielas dumja cilvēka dusmas, iepazīsties ar faktiem, un Tu sapratīsi, ka Tu esi vazāts aiz deguna par "genocīdu", diemžel lielākā pasaules daļa tic šiem murgiem tapēc arī šī New World Order  arī rit pilnā sparā, patecoties Tev un tiem kas tic! emotion

7 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

Tev piestāvētu, tikai, ja viņa būtu vīrieties.

0 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt