local-stats-pixel fb-conv-api

Einšteina eksperiments.31

Vai tā ir taisnība, ka ASV Jūras kara flote Otrajā pasaules karā Einšteina vienotā lauka teoriju lietojusi slepenā eksperimentā? Karakuģi kopā ar apkalpi esot izdevies padarīt vizuāli neredzamu, lai gan eksperiments atstājis postošas sekas uz apkalpes veselību.

1211 4 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

1999, pirmo reizi kopš kara, Atlantic City pulcējās jūrnieki, kas kalpoja uz kuģa "Eldridge."Sanāksme tika plaši atspoguļota ASV, bet kaut kā netika pamanīti Krievijā.dzīvi ir palikuši tikai piecpadsmit cilvēki, ieskaitot kapteini, 84 gadus veco Bill van Allen. Protams, tikšanās laikā tika runāts par "eksperimentu" tas raisīja veterāniem dzudz jautru brīžu. "Es nezinu, kā radās leģenda" - paraustīja plecus Van Allen. Citi jūrnieki bija arī vienisprātis. "Es domāju, ka to izdomāja kāds "appīpējies" - teica 74 gadus vecais Eds Wise. Cita bijušais jūrnieks, Ted Deiviss, teica vienkārši un skaidri: "Nav ar mums nekad veikts eksperiments." "Kad cilvēki man jautā par" eksperimentu ", es piekritu, un teica, ka jā, es pazudu. Tomēr drīz vien viņi saprata,ka es tos izjokoju "- atzinās Ray Perrin.

 

Aptuveni iztulkoju no vienas Krievu lapas...

66 2 atbildēt

Ar tiem jūrnieku stāstiem ir tāpat kā ar makšķernieku stāstiem.

40 0 atbildēt

ja pavisam nopietni - neticu. interesanti bet vnk neticu. 

39 0 atbildēt

Par šo ar tiku daudz lasījis.Par konfliktu bārā gan domāju ka fufelis,cilvēku ar tādām spējām ASV valdība jau toč nelaistu uz barčiku ieraut.Bet nuu par paarējo gan vareetu aizdomaaties.Domaaju ASV valdība ir pietikami varena lai šaadu faktu noslēptu,kaut vai nomainiit apkalpi pirms vai pēc eksperimenta,uzdodot par vieniem un tiem pašiem cilvēkiem.Vai arii uzbuuvejot kuģa kopiju un paardot Grieķijai,nu apmeeram taa....

22 0 atbildēt

Vai tad kuģa apkalpes loceklī ir turēti tādā noslēpumā, ka nevienu no viņiem nevar atrast?Un par tiem mirušajiem - vai tad viņu ģimenes arī neko nevar paskaidrot, ka viņu ģimenes locekļi vienkārši pazuduši, jo nedomāju, ka pēc apraksta, ka šie matroži iespiesti apšuvumu sparaugās, flote atgriezīs viņu mirstīgās atliekas ģimenēm... Bet ei tu sazin, daudz ko nezinām un nauzzināsim

15 0 atbildēt

Tas jau nebija Enšteins, bet Tesla :)

16 2 atbildēt

Nikola Tesla... 

11 1 atbildēt

Labs!...un vēl arī sasmīdināji - 6.''ķuga žurnāli'' emotion emotion

10 2 atbildēt

pa šito lietu biju kaut kad sen dzirdējis. Interesanti :) Paldies! :)

8 0 atbildēt

Kaut kiur vēl lasīju, ka viens zinatnieks beigās esot iznīcinājis, dokumentus, par tehniku un aprēķiniem, kā paveica šo eksperimentu un esot teicis, ka pasaule vēl neesot  gatava tādām lietām. Bet nmu hvz, moš atkal viena no teorijām par šo Filadelfijas eksperimentu :)

7 0 atbildēt

super raksts, par šo eksperimentu biju lasijis jau senāk, tik nebij pieminēts, ka apkalpe bij iesprūdusi sijās. Iesaku noskatīties filmu "Bunkurs" tur ir par līdzīgu eksperementu

5 0 atbildēt

Es tik ticu, ka ļoti daudzas lietas vēl nav mūsdienās atslepenotas, no Einšteina ekspermentiem. :)

5 1 atbildēt

Labāks mīlas stāsts nekā "Twilight".

Bet nopietni, kur cilvēki rauj šīs absurdās sazvērestību teorijas?

70s gados ASV izveidoja bumbvedēju, kurš ir neredzams radariem, nevis ar 380 tonnu smagiem ģeneratoriem, bet gan pārklājot tās virsmu ar porainu materiālu, kas neparādās eholokācijas radaros, un nokrāsojot to matēti melnu, kas neatstaro elektromagnētiskos viļņus no modernākiem radariem.

4 0 atbildēt

interesanti, tas jau tikai pierāda, ka ir daudz kas tāds ko cilveki vēl nevar izskaidrot tikai tapēc, ka nemāk izdarīt atkārtoti.

3 0 atbildēt

Labs raksts. Pluss tev. [=

2 0 atbildēt

Vienotā lauka teorija vēl nav izstrādāta! Tas ir šodienas zinātnes mērķis. Einšteins nebūt nebija tas spicākais šajā fizikas sfērā.

2 0 atbildēt

Kārtējais "I WANT TO BELIEVE" raksts... emotion

1 0 atbildēt

hi, hi, hi! Kāds filmas scenāriju ir uztvēris par patiesību. Filma saucas "The Philadelphia Experiment". Tā ir diezgan paveca - 1984. gada. To pat rādīja PSRS ķinīšos. Baigais grāvējs bija emotion Redz kur saite uz IMDB

http://www.imdb.com/title/tt0087910/ Gan jau ka torentos ir novelkama.

1 0 atbildēt

Kads sakars 'Magnetiskajam' laukam ar to ka prieksmets un/vai cilveks paliek neredzems? Tur jau visa ta jeega pazuud. Levitacija butu vieniga lieta kas ar to butu saistita. 

1 0 atbildēt

Pilnīgi pietiek jau ar to, ka Einšteina vārds tiek pieminēts absolūti neadekvāti, lai visu pārējo rakstu varētu pat nelasīt. Pilnīgākās bērnu pasaciņas.

0 0 atbildēt