local-stats-pixel fb-conv-api

Dzērāju dienasgrāmata22

258 15

Daudzi jau mums ir zināmi, bet spokos neredzēti fakti, par kuriem mēs varam nedaudz aizdomāties un atcerēties laikus, kad patiešām ar mums kaut kas līdzīgs ir atgadījies, vai ko tādu esam darījuši. Ja atcereties vēl kādu jautru, vai interesanti faktu, tad droši rakstiet komentārā ;)

Atcerieties, ka alkohola lietošanai ir negatīva ietekme! :D

258 15 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

7 -nepiekrītu, esmu dzirdējis, ka citiem tas asociējas ar klepus zālēm, bet es un daudzi citi tā nav teikuši ne reizi, tā kā apgalvojums, ka katrs ir teicis būs nepareizs

10.dzērieni, ne tikai alkahols ari garšo labāk no glāzēm, jo dzerot no pudeles tu nejūti smaržu, tapēc dzērieniemir atškīrīgas glāzes.

----Pohas tā ir nolaidība emotion----

17 0 atbildēt

pēdējā laika modes kliedziens - virsrakstā likt vārdu "fakti"

12 0 atbildēt

Taisnība jau vien ir emotion

11 0 atbildēt

Daļa no apgalvojumiem ir patiesa, bet daļa izklausās pēc kaut kāda dzērāja dienasgrāmatas!

10 1 atbildēt

7. Taisnība. :O

7 0 atbildēt

Apsveicu! Rakstas autors - dzērājs. Nesaprotu, kā var dzīvot ar tik stulbu dzīves mērķi.

Turklāt neattiecini tos novērojumus uz visiem, jo, piemēram, man mērs radās pēc 1ās reizes, kad pārāk daudz iedzēru un man ir pašscieņa, tāpēc, liela daļa neatbilst ne tuvu.

Un 3. "fakts" vispār ir pizģets, normāli cilvēki jūtās labāk, bet nu alkaholiķiem, laikam pietrūkst spirta koncentrācija asinīs, tāpēc pašsajūta passliktinās.

8 2 atbildēt

es varu paciest galvassāpes, sliktu pašsajūtu, bet morālās pohas... tiešām gribas kaut zeme atvērtos un mani parautu līdzi

6 0 atbildēt

viss jau super, bet ir alkohols, nevis alkahols. ;PP

6 0 atbildēt
A kapē glāzē labāk garšo ?
5 0 atbildēt
kaadus 3 mēn. nedzeeru liidz jaanjiem. var just cik daudz ir dzeeraaji cik alkoholiki un kaa dzershanu uztver sabiedriiba. tas ir taa - alkohols, tas jau tikai parasts dzeramais ko shad tad jaaiedzer. pagarshoju nesen jageru stroh - stipraaks un garsha arii atskiraas.
5 0 atbildēt

Alus ir labs,iedzert nav grūt.Tik dzērājam nevajag pļēguram kļūt.emotion

5 0 atbildēt

Tas nav merkjis, tas ir domats tam, lai tusinjs varetu normali sakties, jo pats tu labi zini, ka neiejutisies sabiedriba, ja nebusi kaut maliet iedzeris, tas tev dod droshaku sajutu runajoties ar cilvekiem un visu parejo, tas ta teikt paver smadzenes valja. Teiksim ta - tu vari nedomajot runat, jo smadzenes darbojas autopilota.

 

3 fakta doma bija par to, ka, ja esi tads, kas tuse, un tad peksnji parstaj tuset, tev liekas ka kaut kas nav kartiba. Tavs kjermenis pierasa jautribu un atslodzi no ikdienas darba vai skolas gaitam. Runa nav par alkoholismu.

Un lai dzershana nodaritu tev kadus kaitejumus, neskaitot galvas sapes, sliktu dushu vai sausu rikli, ir jaidzer daudz vairak ka kaut vai katru 5dienu.

Un kads sakars te pashcienjai vispar? Ta ir tava izvele vai tu gribi iedzert un aslabt un have fun , vai ari sedet malinja un blenzt tel ekrana.

Un runajot vel par tavu pirmo reizi, viss ko varu pateikt, apsveicu ka nemaki izveleties shmigu un to kura bridi tu nevari nostavet kajas.

Shmiga ir izbaudama, tapat ka kukas, sports vai kas tml. Lai ko tu parspiletu tas nenaks par labu, ari sports.

 

 

Un es alkoholu lietoju 1 vai 2 reizes menesi, tas ta, lai tu tagad nesaktu lekties ka s runaju ka alkash vai ko tamlidzigu.

4 0 atbildēt

Šie nav fakti bet gan stulbi novērojumi, ko visi jau sen zin..

6 3 atbildēt

ne jau katru moka fūga.. man piemēram tādas nav.. turu daudz.. litrs šņabis vai kaste alus pa vienu dienu priekš manis norma..

jau pierādīts tas, ka kādiem 25-30% cilvēku nav pohas!

4 1 atbildēt

Jā, par šo rakstu ir jāiedzer.emotion

1 0 atbildēt
uz kruiza,biju jau manami iereibis kad sajaucu jegeri,alu,redz bull wiena glaze,neko tik labu wel nebiju dzeris.proporcijas jau gan wairs nezinu :D
0 0 atbildēt