local-stats-pixel fb-conv-api

Cik žēl, ka viņiem toreiz nebija fotošops101

1858 14

Raksts pacelts!

jeb to laiku fotomontāža... Ir labi zināms fakts, ka sabiedrotie pēc kara viltoja simtiem fotogrāfiju, lai ar nolūku psiholoģiski ietekmētu Vācu tautu. Šajos attēlos ir daļa no pāraudzināšanas programmas kurā ir iekļauta dumja iedzīvotāju muļķošana sākot ar samontētām fotogrāfijām un beidzot ar ebreju ziepēm.
Padomju savienība viltoja bildes ar nolūku propogandēt savu tautu un lūk zemāk dažas no šīm bildēm. Ļoti daudz cilvēku šīs samontētās fotogrāfijas uzskata par īstām vairums tie paši amerikāņi.

Starpcitu raksts ir mans tulkots un pārpublicēju atkal, jo pirmo versiju, ko biju publicējis nejauši izdzēsu kopā ar visiem citiem rakstiem. Īpaši apdāvinātajiem genocītu es nenoliedzu un nacistu noziegumus neaizstāvu. Ar savām pretenzijām mani neapgrūtiniet un, ja kas nepatīk veriet rakstu ciet. Lai arī kāda būtu vēsture tā tomēr ir vēsture un cienīsim tos kas ir krituši karā par savu dzimteni, lai vai kurā no pusēm karojuši. Teksts nebūtu jāuztver tā kā tās būtu manas paša domas. Es personīgi tā nedomāju un ja kādam kaut kas nav kārtībā ar nerviem lūdzu neapsaukājiet mani par fašistu un valsts nodevēju. Starpcitu fašistiem ar vāciešiem nav nekāda sakara tas tā nedaudz ne pa tēmu, bet redzot kas notiek tomēr pieminēšu. Fašistu partija radās Itālijā ar Benito Musolīni priekšgalā, bet nacistu Vācijā ar Ādolfu Hitleru priekšgalā. Tas tā tiem kas nezin kuri bija kuri un jauc šīs abas lietas visu laiku kā arī Latviešus tā saukā...

1858 14 101 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 101

0/2000