local-stats-pixel fb-conv-api

Apollo Mēness misijas17

189 2

Gandrīz pirms 50 gadiem cilvēki pirmo reizi izkāpa uz Mēness. Tas notika 1969. g. 20. jūlijā. Kopumā 12 cilvēki ir pabijuši uz Mēness. Visi tie ir amerikāņi. Arī PSRS piedalījās sacensībā par cilvēka nogādāšanu uz Mēness, bet tas neizdevās. Tehniskās neveiksmes un neizdošanās ļāva ASV kļūt par pimo un pagaidām vienīgo valsti, kas ir nogādājusi cilvēkus uz Mēness.

No Mēness uz Zemi nogādāja daudz iežu paraugu, taču 6 misiju laikā tika uzņemts arī vairāk par 10 000 fotogrāfijām, ko NASA ir publicējusi savā Flirck kontā pagājušā gada septembrī.

Iespējams, ka tas bija tik sen, ka mēs esam sākuši apšaubīt šī notikuma patiesumu. Citi nešaubās par to, bet uzskata, ka NASA tur atrada ko vairāk par putekļainu, meteorītu krāteriem klātu Mēness virsmu un tieši tāpēc tur vairs nav atgriezusies.

Ķīna ir nākamā valsts, kas grib sevi apliecināt un pierādīt visai pasaulei savu varenību, tāpēc gaidam nākamo gadu, kad ķīniešu bezpilota zondei vajadzētu nogādāt iežu paraugus no Mēness uz Zemi.

« 1  2  3 »
189 2 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

 emotion 

3 0 atbildēt

Pastāsti labāk, kas ar tevi nogāja greizi, kā tev ļāva uzrakstīt šo visā ziņā vērtīgo komentāru?  emotion 

3 0 atbildēt
Eh,ńjē
2 0 atbildēt
Uz menes ganjau kads ciplanetietis slepjaas
2 0 atbildēt

Dīvaini ir apgalvot cik bilžu ir uzņemts uz Mēness un cik ilgā laikā, bet tajā pašā laikā nezināt par Zemes orbītas un Van Alena joslu augstumu

1 0 atbildēt

Interesanti, bet mēs nekad neuzināsim, kāpēc neturpinājās misijas uz mēnesi. emotion  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Man liekas dīvaini tas, ka neviens neorganizē tūristu lidojumus uz Mēnesi. Kaut kādu bāzi uzsliet, lai tur var patusēt. Domāju, ka gribētāju būtu daudz. Bet tā vietā taisa kaut kādu braucienu uz Marsu, kur ir skaidrs, ka nekādas atgriešanās nebūs, ka visdrīzāk viņi tur visi nosprāgs un bērnu viņiem nebūs.

0 0 atbildēt

Sazvērestību teoriju piekritējiem iesaku vērsties pie ģimenes ārsta, man nav ko citu teikt

0 0 atbildēt

Tu vari to attiecināt tikai uz sevi

0 0 atbildēt

Vismaz viens cilvēks ir bijis uz mēness, un tas cilvēks novietoja precīzi pret zemi vērstu spoguli, uz kuru katru dienu no zemes šauj lāzera staru, kurš atstarojas un nonāk atpakaļ uz zemes, tādā veidā amerikāņi katru dienu zina, kādā attālumā mēness ir no zemes.

0 0 atbildēt

8. Roberto Meloni otrais darbs ? emotion

0 0 atbildēt

kas zin kā tur bija... emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt