local-stats-pixel fb-conv-api

5 nozīmīgi fakti par Kamikadzes pilotiem20

508 0

Viens no lielākajiem pagriezieniem Otrajā Pasaules karā bija japāņu uzbrukums Pearlhārborai. Ne tikai 1941. gada 7. decembris laupīja 2403 amerikāņu dzīvības, bet arī
arī uzsāka jaunu lapaspusi karā - amerikāņi nekavējoties iesaistījās karā ''tieši''. Karš Klusajā okeāna piedzīvoja daudz jaunu taktiku un inovāciju, viens no tiem:
Kamikadzes. Diemžēl šie pašnāvnieku uzbrukumi daudz ko nemainīja. Tomēr, šeit būs 5 fakti par šo ellišķīgo taktiku, ja to tā var nosaukt.

508 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Japāņu fanātisms, gadsimtus ilga audzināšana. Kamikadzes nevar nosodīt, tāda bija ideoloģija, un izpratne par dzīvi. Austrumi,  lieta smalka, mums to nesaprast. Raksts labs, protams +. emotion 

9 0 atbildēt

Par kamikadzēm dzirdēju ka viņu panākumi tika speciāli nokušināti, lai grautu viņu morālo stāju,,

9 0 atbildēt

Vācieši izdomāja automātiskās vadības spārnotās raķetes Fau-1. Japāņi nebija tik advancēti un lietoja manuālās vadības spārnotās raķetes (nu, ne īsti raķetes, jo tās tomēr bija propelleru lidmašīnas), kuras pilotēja minētie kamikadzes emotion

7 0 atbildēt
Viens no retajiem rakstiem kuru ir aizraujoši lasīt.plusiņś godam nopelnīts
6 0 atbildēt

Labs raksts. emotion

4 0 atbildēt

mmmm, beidzot kaut kas jēdzīgs lasāms uzrodas.

3 0 atbildēt

Pirms devās pašiznīcināties, viņi arī esot nogriezuši sev daļu matu un daļu nagu un tos ielikuši aploksnē lai tuviniekiem būtu kaut kas palicis no viņiem.

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Nesen izlasīju ,ka japāņi par kamikadzēm gatavojuši korejiešu jauniešus ,vēl skolniekus ,paši nemaz tādi fanātiķi neesot bijuši ,nāvē sūtījuši cittautiešus.Koreja no 1910.g. bija Japānas kolonija, korejieši bija 2.škiras pilsoņi ,taču armijā iesauca un nomirt par imperatoru sūtīja.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Mana taktika būtu pirms ietriekšanās katapultēties

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Man kamikaze nesaistās ar Otro Pasaules karu. Kā vispār var kaut ko tādu izdomāt? Man saistās ar musulmaņiem un visiem citiem dvieļu galvām.
0 0 atbildēt
👍😎
0 0 atbildēt

 emotion 

0 5 atbildēt