local-stats-pixel fb-conv-api

24 attēli no Pērlhārboras uzbrukuma11

234 0

Tie kas skolā gājuši un kautcik orjentējas vēsturē,zina kas ir Pērlhārboras kauja.1941. gada 7. decembra agra rīta traģēdija uzbruka jaunajām Amerikas Savienotajām Valstīm, Japāna veica pārsteguma uzbrukumu Havaju jūras bāzei Pērlhārborā.Šis uzbrukums bija domāts kā brīdinājums amerikāņiem,lai nedomā iesaistīties karā,kurā japāņi mēģina paplašināt savu impērīju Dienvidaustrum Āzījā.Šis japāņu uzbrukums izraisīja vairāk nekā 2000 nāves gadījumu, paspēja iznīcināt 12 kuģus un mazāk kā divu stundu laikā notrieca 160 amerikāņu lidmašīnas. Japāņiem šis uzbrukums bija trimfs un posts vienlaicīgi,jo tāds patriotisms kāds uzliesmoja visā amerikā pēc uzbruma nebija novērots ASV vēsturē nekad. Pats prezidents Rūzvelts,aicināja tautu ķērties pie ieročiem. ASV pieteica karu Japānai.

« 1  2  3 »
234 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Raksts jau labs, bet nu tās tavas gramatikas kļūdas..! emotion
4 0 atbildēt
Rakstā pārāk daudz drukas kļūdas.. acis mežģās lasot.. bet visādi savādāk jau ir labi emotion
2 0 atbildēt
Vispar jau japanji uzbruka jo bija tāda iespēja nevis kā brīdimajuma pēc. Lai radītu pēc iespējas lielākus zaudējumus un turpmāk būtu novājinātāks pretinieks.
1 0 atbildēt
Labs raksts
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

"Lielisks" raksta sākums!!! Proti: redzu, ka Tu skolai esi pagājis garām. Vai aizvelts tai garām, mucā sēdēdams. Gramatika par šo liecina...

0 0 atbildēt
Pajols tu esi nevis zvèrs!Varbut kàmìtia tevì mìte ne zvèrs😂priduraks
0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt