local-stats-pixel fb-conv-api

10 vietas, kuras nekad neredzēsi dzīvē26

Vienmēr taču ir gribējies ceļojuma laikā apskatīt kādu interesantu vietu, bet neceri, ka redzēsi šīs 10 vietas ar savām mirstīgā acīm, ja vien neesi izredzētais. Šie objekti ir gan "Top Secret" vai arī Tu vienkārši esi par stulbu, lai varētu apmeklēt kādu foršu klubiņu vai paložņāt pa alām.

Patīkamu skatīšanos!

1567 3 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Raksts interesants, bet patiesībā jau 99,9% cilvēku, pat ja kādu iemeslu dēļ nokļūtu šajās vietās, būtu tur ārkārtīgi garlaikoti un vēlētos šīs vietas ātrāk pamest. Vatikāna arhīvi piemēram varētu būt interesanti tikai kādiem pētniekiem, kuri pie tam brīvi pārvalda virkni svešvalodu un ir gatavi gadiem ilgi rakties caur dokumentu kalniem, visas militārās bāzes parastam cilvēkam neko neizteiktu - virkne datu uz datoru monitoriem un kalni mums neizprotamas elektronikas, Laskas alas - nu šie zīmējumi cilvēkiem būtu interesanti tiem, kuri fanātiski interesējas par vēsturi - citu acīs tie būtu primitīvi švīkājumi, tas pats ar "izredzēto klubiem" - tīri ar savu dizainu šīs vietas nevienu no mums ne tikai neiespaidotu, bet ticamāk liktos pat garlaicīgas - un, ticamākais, ka pat 95% kluba biedru (ja mēs viņus tur satiktu) mums būtu neko neizsakoši cilvēki - bagāti, ietekmīgi utt. - bet mums pilnībā nezināmi. 

63 3 atbildēt

Ir man ar viens izredzēto klubiņš,manas mājas pagrabā.Reti kurš tiek iekšā,un vēl retāk ārā.Lai uzkurinātu interesi pateikšu ka pie sienām karājās cirvji,zāģi,urbji...........un es nēesmu namdaris...emotion emotion emotion

28 0 atbildēt

Kurš teica ka neredzēs? Mēs nezinam varbūt pēc gadiem 20 būsim miljardieri un mierīgi tur tiksim.. emotionViss kas var būt

9 0 atbildēt

2. Manā mājā ir vēl krutāks izredzēto klubiņš- ir tipi emotion , kurus es tur pat pēc 15 gadiem un par 10 000 zaļajiem nelaidīšu iekšā!

7 1 atbildēt

nez kas gan vatikānam tāds slēpjams? 

4 0 atbildēt

Zonu51 atceros vel no SanAndreas laikiem :DD

5 1 atbildēt

Kā tad bez Area 51 :D

4 0 atbildēt
Patika raksts, bet par šo "Šie objekti ir gan " vai arī Tu vienkārši esi par stulbu, lai varētu apmeklēt kādu foršu klubiņu vai paložņāt pa alām" piebildi nelikšu plusu. Nākamreiz izvēlies vārdus.
4 0 atbildēt

No viena Youtube kanāla dabūji, vai ne? :D:D:D

2 0 atbildēt

Gribeetos kautkur pabuut, bet laikam nespiid. emotion

2 0 atbildēt

Plušķi - nav pavasaris, nesarosies, riests būs vēlāk.

3 1 atbildēt

Kas pie velna var būt tajā Vatikānā? Bībelē neiekļautās nodaļas vai? Ja jau reliģija ir tik caurspīdīga kā šamie saka, tad lai ņem un visu publiē internetā.

6 4 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

būs arī vel kāda daļa?

0 0 atbildēt
Ja ja, Vatikāna pagrabs 84km. Pats Vatikāns nav tik garš. Problem?
0 0 atbildēt

interesanti .emotion

1 1 atbildēt

Visur emu bijis, visu esu redzejis emotion emotion

2 6 atbildēt