local-stats-pixel fb-conv-api

10 nacistu, nu vairs ne, noslēpumi25

657 2

Hitlera apsēstība ar okulto, bāze Arktikā ir tikai divas lietas, ko no mums mēģināja noslēpt. Ļoti daudz kas ar ko nodarbojās nacisiti bija pārāk šokējoši, lai dalītos ar visu sabiedrību. Bet laikam attālinoties no kara beigām, atklājas daudz kas jauns, kas nacistus padara vēl noslēpumainākus un šokējošākus. Tas viss ir sākot no noziegumiem līdz revolucionāriem izgudrojumiem.

657 2 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

ŠĪ Pasaule turās uz meliem par Hitleru un Nacionālo vāciju. Ugunskrusts ko izmantoja Hitlers ir laimes zīme pret visu slikto, to pašu zīmi izmantoja arī pirms kara latviešu tēvijas sargi, kā arī citas nacionālās valstis. globālisti, un makrsisti, kā ari Holivudas filmās vienmēr ir centušies dēmonizēt it visu, kas saistās ar nacionāļiem! Vēsturi raksta uzvarētājs, kuram nav svētīgs nacionālās interesses un mīlēt savus cilvēkus, un domāt par to attīstību. to mēs labi redzam mūsdienās, kā pasaule iet postā un deģenerācijā. Hitlers aizsargāja Europu pret šo tuvojošos deģenerāciju, to viņš jau zināja tad, ka tā būs.. un tā viņu iznīcināja nopostot Berlīni, izpostot Drēsdeni, ļaujot komunistiem izvarot gan bērnus gan ļaudis gados, cilvēki mira briesmīgās nāves, par to maz runā, praktiski nerunā, bet gan piemin "holokaustu", un gadrīz katru desmitgadi "holokaustu" upuru skaits strauji samazinās, uz šiltēm Auševicē bija rakstīts, ka 6 milij, pēc gadiem, bija rakstīts 4. milij. velāk parādijās, ka tikai 1 mili, un nu jau parādās infmācoija par tūkstošiem. katrā ziņā tie ir lielākie meli jauno pasaules vēsturē, un pienāk tā diena, kad patiesība ausīs, un visi šie meli par dēmonizeto Hitleru sabruks kā kāršu namiņš. Lai vieglas smiltis šim izcilajam kungam Ādolfam, kurš mīlēja savu tautu, un tauta mīlēja viņu. Iesaku palasīt Michael G Walsh, dokumentālos rakstus, kur ir dokumentētas liecības, fakti. Kā arī "The Gratest Story Never Told". Patiesība ir jāzin visiem! Vēl iesaku youtube noskaities "Communism by the backdoor". Visiem skaidri parādīts, kādi cilveki valda pasaulē pēc otrā paaules kara, un kāpēc šobrīd ir tāds haoss, un kura interesēs tie ir. Atveram acis un veselo saprātu. Un lai jums katram ir veiksmīga šī un nākamā diena!

77 1 atbildēt

hmm nez kas tad latvietis īsti bija pēc otrā pasaules kara? hitlera uzvara bija daudz labāks iznākums latvietim nekā tas kas tika darīts staļina laikā.

15 1 atbildēt

Par 10. Tomēr vajadzētu parakt, kas notika ar amerikāņu militāro ekspedīciju 1946. g. pie Antakrtīdas krastiem (operācija "Highjump"emotion. Ļoti maz informācijas par to pieejama, vairāk krievu medijos. Oficiāli zināms, ka flote atgriezās ļoti smagi cietusi, bet kāpēc - nestāsta!

13 0 atbildēt
Spriežot pēc pirmās bildes, nacisti izgudroja pasaulē pirmā fidget spinnera prototipu. Griežot viņu tiek automātiski pielūgts sātans,laikam.
13 1 atbildēt

Raksts kā vienmēr interesants +, tikai 10 tu jauc Arktiku ar Antarktīdu emotion ,bet citādi ok. emotion 

8 0 atbildēt

Kāds sakars žīdiem ar pasaules problēmām? Nekāds, jo žīdi IR pasaules problēma...

11 3 atbildēt

interesants raksts, emotion  tikai, lasot, bišķi smīdina pareizrakstība  emotion 

7 0 atbildēt

2. bilde maldinoša. Tie ir Red Sand forti, angļu, un atrodas pie Temzas ietekas jūrā.

5 0 atbildēt

Par rakstu - 2.attēls, kas tur slepens un kāpēc bildē Britu forti? Par 5 un 7, kas ar šo ir domāts? Kas tur slepens? 

Par komentāriem - kāds sakars Jumim ar svastiku? Tas ir pirmkārt. Otrkārt, kāda starpība ko svastika/ugunskrusts utt. ir kādreiz nozīmējis un kam? Hitlera režīms mainīja asociācijas, kuras cilvēks izjūt redzot šos simbolus. Tas būtu tā pat kā ja kāds pasaules diktators nākotnē piesavinātos miera baloža zīmi un zem šī simbola nogalinātu teiksim miljardu cilvēku. Ja cilvēkiem pēc tam miera balodis asociētos ar šādu noziegumu pret cilvēci vai tas būtu slikti?

Un nesaprotu šo apsēstību ar Hitleru spokos. Latviešiem nacistu režīms bija tik pat slikts kā komunistu. Jeb citiem vārdiem gan tie gan tie bija ienaidnieki, tad kāpēc Hitleru utt.glorificēt?

5 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Vai jūs zināt, kas ir tie zaldātiņi uz bildes Nr 7 ? Būsiet šokā, - uzzinot - kas viņi ir un kas viņi bija! .... diezgan ironiski - Waffen SS sargā Waffen SS emotion

2 0 atbildēt

Gribu redzēt koordinātes tai speciāli apmiglotajai vietai,,   pagaidām neko slepenu neredzu emotion 

Princeses Martas krasts bija pirmā cilvēka sasniegtā vieta Antarktīdā. 1820. gada 16. janvārī Fabiāna fon Belinshauzena vadītā ekspedīcija sasniedza 69°21′28″S 2°14′50″W pie Fimbulisena ledāja frontes. Nosaukumu par godu Norvēģijas kroņprincesei Martai krasta apvidum ap Norvēģijas ragu piešķīra Jalmara Rīsera-Larsena ekspedīcija 1930. gada februārī.[1] 20. gadsimta 30. gados apvidu intensīvi pētīja Larsa Kristensena finansētās. ekspedīcijas ar kuģiem Norvegia un Torshavn. 1938.-1939. gados piekrastes sektoru starp 20°E un 10°W pētīja Vācijasantarktiskā ekspedīcija ar kuģi Schwabenland un nosauca to par Jaunšvābiju. Pirmo polārstaciju Modheimu 1949. gadā ierīkoja Norvēģijas, Zviedrijas un Apvienotās karalistes antarktiskā ekspedīcija (darbojās līdz 1952. gadam). 1957. gadā Starptautiskā Ģeofizikas gada ietvaros tika atvērta norvēģu stacija Norveja, kas darbojās līdz 1960. gadam, kad tika par simbolisku samaksu nodota Dienvidāfrikai, kas netālu no norvēģu stacijas izveidoja savu polārstaciju SANAE. 1980. gadā Vācija uz Ēkstrema šelfa ledāja ierīkoja savu pirmo staciju Georgfonneimaijeri. 1987. gadā Zviedrija ierīkoja savu pirmo vasaras polārstaciju Svea, 1988. gadā 200 m vienu no otras ierīkoja Somijas staciju Aboa un Zviedrijas staciju Vāsa. 1990. gadā Norvēģija ierīkoja savu pirmo patstāvīgo ilgtermiņa vissezonas polārstaciju Trollu. Uz 2010. gadu Princeses Martas krastā darbojas trīs vissezonas un piecas vasaras polārstacijas.

2 1 atbildēt

Par skaņas lielgabaliem - ne gluži tieši tas pats, bet pameklē infu par Active Denial Systems emotion

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt