local-stats-pixel fb-conv-api

10 mūsdienu mīti un meli207

2596 26

Šodien aprit precīzi 2 gadi, kopš es esmu reģistrējies šajā portālā, tā kā šis ir mans jubilejas raksts. Esmu rakstījis par dažādām dīvainībām, kuras vēl šodien ir grūti izskaidrot (http://www.spoki.lv/mistika/5-noslepumi-kas-panemti-kapa/462402, http://www.spoki.lv/mistika/Aizvesturisks-sakaru-tikls/492071, un citi), bet šis raksts ir veltīts dažādām nepatiesībām, kas, par spīti mūsu zinātnes un tehnoloģiju attīstībai, izveidojušās pavisam nesen, apmuļķojot lielāko daļu cilvēku. Daži no šiem mītiem ir izplatīti neapzināti, daži speciāli, lai manipulētu ar cilvēkiem.

2596 26 207 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 207

0/2000

Principā piekrītu, atskaitot vienu aspektu - astroloģiju. Protams horoskopi žurnālos un "vot tā planēta ir tādā leņķī pret to, tāpēc tevi izdrāzīs no kreisās puses šodien" ir pilnīga fufla. Bet skatoties nopietnākā mērogā. Nu kā var izskaidrot, ka attiecīgajos datumos dzimuši cilvēki ir aizdomīgi līdzīgi? Nespēj vai spēj sadzīvot ar citiem? Par piemēru ņemot šķiršanās grāmatu. Daži ir daudz daudz reižu biežāk nekā citi. Nu tas tā...

1 1 atbildēt

DR. House emotion

0 0 atbildēt
Gribu veeeel...
0 0 atbildēt
Tagad, kad tik sadomāšu runāšu ar telefonu
0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

+ Budam :D

0 0 atbildēt

Es vnm esmu teici, ka žaļais draugs vnm bijis labs! emotion

1 1 atbildēt

Ļoti interesanti, 

0 0 atbildēt

SUPERRAKSTS ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

0 0 atbildēt

6. nevar noteikt precīzi, bet pārklājuma robežās un aptuveno attālumu līdz tornim. tāpat nez vai tādu datu apjomu kāds spējīgs uzlabāt un kur nu vēl tajā kaut ko atrast. tāpat nav izmantot telefonu kā noklausīšanās ierīci arī diez vai būs tik vienkārši, tas vairāk būtu hakošanas lauciņš, kur telefonā ielādē programmu, kas darbina mikrafonu un pārsūta skaņu īpašniekam nezinot. vecajos telefonos nekas tāds vispār nav iespējams. diemžēl šis punkts ir meli.

0 0 atbildēt

Pievienoju izlasei. Malacis, labs raksts =)

0 0 atbildēt

Īstenība jau ir tā ka tas pats krāna ūdens tiek pārdots pudelēs veikalā, tiesa tikai izlaists caur filtru.

0 0 atbildēt

5 un 6  tie ir seriāli nepievērs uzmanību sīkumiem

emotion

0 0 atbildēt

Pacel šo rakstu,esi lūdzu tik laipns.

0 0 atbildēt

+par marihuņānu

0 0 atbildēt

viss šis rakstelis ir pufelis--daudzas darbojas neatkarīgi no tā vai tu tam tici vai nē..tā apti astroloģija ,tā pati burvestība u.t.t 

piem .Vanga paredzēja ,ka ""dvīņiem ""pi*ģec--tik neviens nevarēja saprast  par ko vispār ir

 runas

'Āfrikā tauitele ..viņi saka ,ka esot tur senatnē bijuši ļaudis no sīriusa dubult plan'etas ..to tik nevaror redzēt..zinātnieki žopā--sākuši emklēt un toc..atraduši..tad kā šie mežoņi varēja par to zināt ,ja to pat redzēt nevar?? 

zinātne vai tas izsmiekls ,kas tiek uzskatīts par zinātni ,izmanto efemeras metodes bērnu dārza līmenī

lai'ļautiņi būtu tumši ,degradēti un kontrolējami..tiem saka ,ka nekas pārdabisks nav ,kas tas ir izdomājums un meli..latvijā visiem sastāstīts ,ka tieši Krievija baigi agresīva..bet Krievijas kareaspēki savā valstī ,kamēr jeņķu karaspēks pie Krievijas robežām..kā noticis tas ,ka miermīlīgā amerika atrodas šeit??

un tas teisām ir mīts par jeņķu""labsirdību__ to varēja redzēt Dienvidslāvijas iznīcināšanā .

0 0 atbildēt

ಠ_ಠ

0 0 atbildēt

Tagad sadodaties rokās un sākiet visi pīpēt zāli un būsiet laimīgi ! Go weed, Go weed Go weed! emotion

4 5 atbildēt
tapēc es arii neticu tiem no dirsas izrautajiem faktiem!!!
1 2 atbildēt

pilnīgakā huinja ..."Latvijā visas telefona sarunas tiek ierakstītas un saglabātas 18 mēnešus, tā kā vienmēr domā, ko runā."

mīnuss par pliku diršanu ...

9 10 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »