local-stats-pixel fb-conv-api

10 mūsdienu mīti un meli207

2596 26

Šodien aprit precīzi 2 gadi, kopš es esmu reģistrējies šajā portālā, tā kā šis ir mans jubilejas raksts. Esmu rakstījis par dažādām dīvainībām, kuras vēl šodien ir grūti izskaidrot (http://www.spoki.lv/mistika/5-noslepumi-kas-panemti-kapa/462402, http://www.spoki.lv/mistika/Aizvesturisks-sakaru-tikls/492071, un citi), bet šis raksts ir veltīts dažādām nepatiesībām, kas, par spīti mūsu zinātnes un tehnoloģiju attīstībai, izveidojušās pavisam nesen, apmuļķojot lielāko daļu cilvēku. Daži no šiem mītiem ir izplatīti neapzināti, daži speciāli, lai manipulētu ar cilvēkiem.

2596 26 207 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 207

0/2000

Lasu komentārus un tik brīnos cik mums zinoša jaunatne ir. Tiem pat nevajadzēja visu šo lasīt- tie jau tā visu zināja.

2 0 atbildēt

6. " Mammu, kuru pienu tev vajadzēja? "

2 0 atbildēt

 

Par 3. vispār rādija to pa Discovery un to prikolu atklāja tikai, kad varēja redzēt kamenes lidojumu palēlinājumu, un tas nebija pirms 80gadiem. Izrādās, ka kamene spārnus vēzē tā kā uz abām pusē un no augšas uz leju uzvelkot beigās tos asi apgriež tā ka vilkme dubultojās, un pēc aerodinamikas likumiem viņai tiešām nevajadzētu lidot. Nezinu par kādiem virpuļiem tu tur runā.

Un 18mēnešus, lai saglabātu 2miljonu cilvēku muļķības, ko runā ir jabūt diezgan prāvai tai vietai, kur glabā, ja grib kaut ko atras, nemaz nerunāsim par visu sarunu kārtošanas pēc nozīmīguma vai tā, tad jau kādam vajadzētu to visu noklausītos, lai saprastu, ka kāds kādu nav novācis, un neatrisinātās slepkavības būtu vispār maz, jo varētu noklausīties sarunas tajā rajonā un iegūt info, kā arī slepkava pats varbūt ir zvanījis un kaut ko tādu pieminējis. Un Latvijā, lai noklausītos vajag arī tur apstirinājumus utt. Un vispār Latvijai vajadzētu savu milzīgo satelītu kosmosā, lai vispār visas sarunas ierakstītu visos virzienos un, lai cilvēki nedzirdētu dūkoņu vai šnākoņu.! 

 

Nu bet centies esi, paķer plusus ++

2 0 atbildēt

PAR MARIHUANU PILNIGI UZ VISIEM 100%!!!

2 0 atbildēt

Gaidu next rakstu. + Tev par darbu.

2 0 atbildēt

8, paskatoties REN TV es krieviem vairs vispār nekad netiicēšu emotion

2 0 atbildēt

Video kā strādā horoskopi :

http://www.youtube.com/watch?v=3Dp2Zqk8vHw

2 0 atbildēt

Par to krāna ūdeni nepiekrītu. Krāna ūdens nebūs labāks par pudelēs esošo. Problēma ir caurulēs pa kuru ūdens tiek nogādāts no ūdensņemšanas viets līdz krānam. Visi zinām kas notiek ar tējkannu dažos mēnešos tur vārot ūdeni. Tādi paši procesi notiek arī caurulēs. 

2 0 atbildēt

Mītu skaidrošana radot dažus vēl lielākus mītus!?!

2 0 atbildēt
Uzzināju daudz ko jaunu
2 0 atbildēt

Atļaušos nepiekrist saistībā ar mītu par smadzenēm. Cilvēks izmanto visas smadzenes, bet intelkta potenciālu ir attīstijis tikai 1/100 daļu no tā, kas iespējams.

2 0 atbildēt

Labs raksts! emotion

2 0 atbildēt

Lūk tavi lielākie meli, pašam sev!

Tu kā jau katru kadu, esi nodomājis "Labi, šogad točna rūpīgi pildīšu mājasdarbus un cītīgi mācīšos". Bet jau pēc nedēļas, tavi nodomi būs izkūpējuši kā pirdiens biksēs!

2 0 atbildēt

Nu pēdējais man visvairāk patika,pluss zināju to jau senemotion

2 0 atbildēt

raksts vienkārši super +

2 0 atbildēt

9. Piedod, bet es kā sieviete varu pateikt ar 100 % pārliecību, ka skūšana IETEKMĒ matiņu biezumu. Nejau tādā ziņā, ka matiņš ataugs ar katru reizi biezāks, bet matiņi no sākuma ir plānāki un nemanāmāki, kā būs turpmāk, ja tiks noskūti. Un es nerunāju par vīriešu bārdu vai matiem (kas aug visu laiku), bet par pārējo ķermeņa apmatojumu (kājas, paduses u.tml.). Tas pats attiecas uz sieviešu ūsiņām un bārdu (ūsiņas dažām vsp ir gaišas, plānas un nemanāmas, bet dažām diezgan biezas un tumšas, bet bārda gan ir pāris matiņi, ja ir). Es zinu, ko runāju-mana mamma katru otro dienu rausta savus reti izkaisītos matiņus uz zoda. Jā, tā gan ir vieta, kur sievietei nevajag matiņus :D bet mamma tik un tā saprot, ka pirms pirmās raustīšanas reizes tie bij daudz plānāki un nemanāmāki. Protams, bārda un galvas mati nepaliek biezāki (lai gan var jau būt, ka paliek). Bet arī matiņi uz kājām pēc 30 gadiem nav zīmuļa biezumā. :D bet noteikti biezāki kā mirklī, kad cilvēks saprata, ka kājas jānoskuj. 

2 0 atbildēt

Nav jābūt augstskolas profesoram, lai sasprastu, ka CSI ir tikai seriāls un tur viss ir pārmērīgi samākslots emotion

btw - Latvijā tik negatīvs priekštats par zāli ir, jo šeit ir diezgan izplatīts dranķis ''spaiss'', kas ir sintētiskā zāle(kkādi mēsli izmērcēti tualetes poda tīrīšanas līdzekli un tad izkaltēti) vot, ja to mēslu pīpēsi tad pārvērtīsies par naturālu dauni..

3 1 atbildēt

Nu tā...bet ir ok.

3 1 atbildēt

Damn. Man gan šķiet, ka par skūšanos tas nav mīts. :D

Super raksts. +

2 0 atbildēt
mūsu komanda pagaidām pa mītiem dod vaļā :d
2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »