local-stats-pixel fb-conv-api

par mani........................................................................11

190 1

tātad šis raksts būs par mani, kāds es esmu ko daru ū tē tē.

lasa lai tikai tie kuriem interesē, jo nekas baigais te nebūs, un padaudz ko lasīt.

tas pārsvarā ir man pašam lai izteiktos un raudzītos uz tagadni perspektīvi.

190 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Bija interesanti :) Turies vecīt! Lai Tev viss izdodas, ko esi ieplānojis! Es jau tagad lepojos ar to, ka Tevi pazīstu, jo vajag lielu drosmi, lai šādi atklātos! Kad kļūsi slavens, neaizmirsti ... =))

10 0 atbildēt

Es arī skatījos renegātu un kalnieti- tikkai es visu laiku dzenu nost matus uz 0, bet braucu ar moci un domāju ka esmu nemirstīgs...emotion

2 0 atbildēt

Kādreiz līdzīgi interesējos, par mistiku un visu neizskaidrojamo, un ir tik dudz informācijas par to, ka lasot to visu sāc atrast sakarības, un sāc tam visam ticēt. Labi, vampīri, spoki un tas viss pārējais eksistē, bet ne fiziski, tas ir tikai cilvēku galvās, cilvēki tic tam ko redz un redz to, ko ir gatavi redzēt. Ja pilnībā netici spokiem, tad ir nulle iespējamība, ka tādu kādreiz sastapsi. Domāju, psiholoģija to var elementāri izskaidrot.

Arī ar mūziku ir bijis līdzīgi, esmu gājis cauri visiem tiem tumšajiem žanriem kā 'dark ambient', 'atmospheric black metal' un neskaitāmiem citiem. Daudzas dziesmas ierauj pilnīgi citā pasaulē un rodas vēlme rakt dziļāk, meklēt jaunu mūziku, plus vēl tā interese, par visu mistisko. Nezinu, droši vien jau tas ir subjektīvi, bet man tiešām likās, ka tas izraisa psiholoģiskas problēmas (lai gan tas ir pat patīkami).

Kad sāku nopietnāk studēt fiziku un pārējās eksaktās zinātnes, rodas vēlme pētīt arī tehnoloģijas, mikroprocesorus, programmēšanas principus, un sāk vilkties paralēles ar bioloģiju (cilvēka ķermeni un prātu), tas viss strādā analogi. Tas, kad cilvēce izveidos loģiski domājošus robotus ir tikai laika jautājums. Gribu ar to pateikt to, ka: ar ko mēs barojam savas smadzenes, tas tur arī paliek un rada mūsu domāšanas veidu, respektīvi, veselīgs dzīves veids ļauj smadzenēm strādāt tikpat nevainojami, kā mikroprocesoriem.

Kad jāsāk domāt par patstāvīgu dzīvi un darbi ir līdz kalam, it īpaši kad jāstrādā ar galvu, nav vietas stressam (kas rodas kopā ar sliktu pašsajūtu) un ir jādomā kā ar to cīnīties. Mani principi ir veselīgs dzīvesveids, un loģiskās domāšanas attīstīšana. Tāpēc šobrīd dodu priekšroku litertūrai par zinātni, nevis mistiku, lai gan arī tas joprojām liekas interesanti. Ja galvā kategoriski noliedz visu pārdabisko, tas iekšēji rada tādu kā drošības sajūtu un lielāku pašpārliecinātību par savām spējām. Tomēr iekšēji joprojām esmu kā agrāk, patīk melnā krāsa (grūti izskaidrot kāpēc), melnbaltas bildes, tumsa, aukstums, kārtība.

Protams, nevēlos nevienu mācīt, tikai dalos ar viedokli/ personīgo pieredzi. +par rakstu!

2 0 atbildēt
Sis atgadina man vienu loti labu draugu.....
0 0 atbildēt
Hmmm...daudz kopigu lietu ar tevi.
0 0 atbildēt

Tie garie nagi emotion

0 0 atbildēt

damn. mati vēl tikai drusku pāri acīm lien un mani jau par meiteni sauc :| curse you my nonexistent facial hair!! >:(

domāju "labi! nopauzēšu savu mūziku. this better be good!" and what i get? Nocturnal Depression! ^_^ i ain't even mad :D

also this! ...just this! "kad ir labi, tad man nepatīk un ir slikti. bet kad ir slikti tad man tā kā ir ok, bet tāpat ir slikti."

0 0 atbildēt
Kas tu esi, tas čalis ar bizi?
0 1 atbildēt