local-stats-pixel fb-conv-api

mans Positivus'11 stāsts82

Tātad šis raksts būs par to kā es ar draugu atradām apple iphone @Positivus.
Kā jau visi zina, tad šogad notika Positivus'11 festivāls, kurš jau norisinās piekto gadu Latvijā un ir viens no lielākajiem Blatijā. Tā nu ši bija mana pirmā reize, kad es uz to devos! Tāls bija ceļš, bet vispār jāatzīst, ka tas bija tā vērts(300 kilometri :D)! Tagad nerakstīšu garo stāstu, jo visi jau zina, ka tur ir forša mūzika, laba, patīkama sabiedrība utt.(...)
->>Tātad, 2. dienā abi ar draugu pārguruši devāmies uz atpūtas zonu pie šūpuļtīkliem. Tad nu mēs piegājām pie viena no tiem foršajiem šupuļtīkliem un atradām tur 1 Latu. wow, jā ir cool. Labi, ejam tālāk un atrodam kaut kādu lāzerīti :D hm, nu neko tā veicas atrast kaut kādu sūdiņus. Aizejam mazliet tālāk pie trešā tīkla un draugs ar kāju uzsper tīklam un no viņa izlido telefona maciņš(Draugam bija rokās dzeramais un laikam, ka kebabs, tāpēc uzspēra), es nodomāju, cik forši- būs jauns telefona maciņš :D bet viņš uzspēra vēl vienu reizi un no tā izlidoja apple iphone 3g. Njā, pārsteigums jau normāls! Par laimi nesasitām, iekrita tieši priežu skujās! Sākumā jau ļoti laba sajūta ko tādu atrast, bet tad jau sākam domāt, ko lai dara. Tā kā sim karte vēl nebija bloķēta(bet baterija bija tuvu 0%), tad mazliet ie4ekojām kas tajā telefonā labs un iekšā atradām diezgan svarīgu informāciju,daudz kontaktus..un aizdomājos, ka būtu jāatdod. Protams, pirmā doma jau bija paturēt viņu, bet tomēr atdosim viņu īpašniekam un tas arī ir pareizākais lēmums, jau esam sazinājušies.
Neapšaubāmi, ka kādam tas liekas muļķigi, bet tomēr staigāt ar svešu mantu, apzinoties, ka varēja atdod ir slikti un no visa tā ir liels gandarījums par labi darbu, rīcību :)!
p.s vēl kāpās atradām kaut kādu tabaku(tāda, kuru liek pie smaganas), kura bija ielikta kaut kādā krēma traukā :D

517 7 82 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 82

0/2000

prātīgi cilvēki :)

87 1 atbildēt

Tew nereāli paveicās :D

Prieks, ka iekš spoki.lv ir godīgi cilvēki kā tu. :)

71 1 atbildēt

Es arī esmu atradis iPhone.

Viena sieviete gāja garām slidotavai, redzēju, ka viņai arī izkrita iPhone, es viņu vienīgais redzēju, nesavācu, bet ar slidām kājās skrēju līdz sievietei un viņu atdevu.

 

 vēlāk draugi mani sauca par idiotu vēl kādas 3 dienas, brālis arī, nerunāsim par skolu.

59 0 atbildēt

pareizi darīji. :)

man gan bija bišķi skumīgāk...stāvot rindā uz telšu pilsētu, pamanīju vienu simpātisku blondīni. neko, itkā saskatījāmies, bet neko neteicu..esmu kautrīgs. :D bet iepatikās, jā...neko, nākamās dienas vakarā atkal viņu redzu pludmalē, pie beershake telts. tajā brīdī stāvēju ar pazīstamu beibi vienu, runājos, tāpēc nevarēju pieiet, līdz viņa atkal nozuda...centos atrast visu pārējo vakaru, bet nesekmīgi. =/ bet nu neko, thatz life.

37 0 atbildēt

Malacis! Man gan kretīni aizgāja ar visu telefonu! Pat nekaunīgi izmantoja manu numuru, kamēr es nebiju karti bloķējis!

31 0 atbildēt

tas p.s. ir Snus, liek viņu aiz augšējās augšlūpas, nelegāla manta, itkā esot

21 1 atbildēt

pareizi darīji neesam tak slāvi čigāni!

19 0 atbildēt

pareiz darīji,šitos telefonus var izsekot tagad.kad man nospēra,aizgāju uz policīju un šie prasīj vienu kodu,un kad menti ievadot,un kad veic zvanu no telefona,parādās aparāta lokācījas vieta,tākā beigās varēj jums piešut zādzību un tā tālāk.bet manējo gan neatrada ;) ++

15 0 atbildēt

Prātīgi. Es nezinu ko darītu ja pazaudētu savu 3g... kuru knapi dabuju.

15 0 atbildēt

Domāju ka būsi paturējis :D

15 1 atbildēt

un kas bija par to ka atdevāt? =}

14 0 atbildēt

paldies :)!

12 1 atbildēt

Īpašnieks vismaz aliņu uzsauca?

10 0 atbildēt

pareizi darijāt! 

7 0 atbildēt

Nez vai man pietiktu gribas speks adot, jo man pashai ar telf neveicas.. tapec vismaz prieks par tevi ;) 

7 0 atbildēt

Cepuri nost!!! Draugs Talsu rallijā pazaudēja maku, un arī cilvēki atrada un atdeva, pat nevienu santīmu nebija ņēmuši, bet iekšā biaj daudz naudas kā arī tiesības un citi svarīgi dokumenti! :) Čoms atradējam uzlika tullamoru..  Prieks, ka ir vēl arī godīgi cilvēki! :)

6 0 atbildēt

nu ja sagadās atrast smartfonu labāk to par simbolisku atlīdzību atdot saimniekam, jo ja neko daudz nesaproti no tādām lietām tevi atradīs ātrāk pirms paspēsi nošķaudīties, jo Normāli cilvēki savus telefonus reģistrēs attiecīgos saitos no kuriem tos var izsekot bloķēt utt.

tas nav tā vērts.

5 0 atbildēt

mēs to snusu uzmēģinjaām un tad aizmetām prom, tur iekšā vēl palika kādi 15 mazi maisiņi un viņš bija arī diezgan spēcīgs

5 0 atbildēt

Hei tas taču mans telefons emotion

 

Ok, joks xD

   

Bet jūs esat prātīgi, kad atdosiet, prieks, ka spokos ir arī labi cilvēki.

5 0 atbildēt
rws avatarsrws

Ja būtu Samsung Galaxy s2, tad gan neatdotu! emotion

5 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »