local-stats-pixel fb-conv-api

man nav vienalga.5

30 0

riktīgi kauns, lasot ziņās to ņemšanos Latvijā par bēgļiem.

2013.g., strādājot Vācijā, Olching, pie manas darbavietas bija bēgļu māja. Nepainteresējos toreiz, no kurienes, un kas par tautību tie bija, eiropieši toč ne, pēc izskata.

Pāris sievietes strādāja vietējā lielveikalā, mazgāja grīdas. Bērni spēlēja bieži bumbu uz ielas, pa kuru man bija jāstiepj atkritumu maisi izmest - ļoti klusi, pieklājīgi, un jauki bērni.

tās sievietes, kuras strādāja veikalā - acīs riktīgi varēja redzēt pateicību, ka ir šeit, un vācieši jau arī jauki - sveicināja vienmēr viņas, katrs pircējs, smaidīja, pat mēģināja aprunāties reizēm kāds.

Mēs, Latvija, ir blakus Krievijai, un kas zin, vai manam bērnam arī nebūs kādu dienu jālūdz patvērums kādai citai valstij.

Un ne tikai tas. Vnk, palīdzēt kādam, kurš lūdz palīdzību. Pat ja tas sagādā neērtības, un izdevumus.

Dod, un tev taps dots - Bībele nav man baigi autoritatīvā grāmata, bet nu dažas patiesības ir vērts no tās ņemt vērā.

Tiem, kuri tagad kliedz, piketē, un drukā sašutuma komentārus visur i-netā -

1) vai tiešām neredzat, paskatoties ar laika prizmu, ka ik pa laikam mums, tautai kā kopumam, tiek pamesta kāda kacināmā tēma - tad krievi, tad geji, tad bēgļi??

un tauta iekožas šajā tēmā, un siekalas šķiezdama, plosās. Ja tas nenotiek uzreiz, tiek organizēts - presē, i-netā, visā publiskajā informatīvajā telpā - lai tā notiktu?

2) tikmēr neviens nepamana, nav jau laika - ka:

*lielākā daļa veiksmīgo uzņēmumu Latvijā nepieder latviešiem,

*ka cenas visam ir Eiropas līmenī, bet algas tiek mākslīgi spiestas uz leju (jā, mākslīgi, jo pie esošās darbaspēka situācijas Latvijā samkasai par darbu, un par kvalificētu darbu, dabiski vajag būt 3 reizes lielākai vismaz),

*nodokļi. Kaut neesmu nodokļu speciālists, bet vnk salīdzinot nodokļu sistēmas citās valstīs un Latvijā - nu tā vnk, salīdzināt - kā iekasē, cik, un galvenais, kā izmanto.

Tie, kuri UK vai DE ir izveidojuši savas kolonijas, tie nav bēgļi - tie ir imigranti. Ja nu ir tik lielas bailes, sasodīts, mēs taču varam izanalizēt situāciju un vēsturi citās EU valstīs, un novērst problēmas, ja tādas vsp būtu.

30 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

nu protams ir labi cilveki un ir slikti, bet Es dzivoju UK... trakaakais kas te ir tas ir musulmani... vini pat ir parnemushi dazhas Anglijas pilsetas, ta ka balto uz ielas neredzesi, bet tas nav viss... viniem ir lieliskas sheemas kaa izkrapt pabalstus no valsts un uzdzivoties uz taa rekina... vairums no Jums droshvien domaa, kas ir pabalsti un cik tad lieli vini var buut, suds vien ir... bet taa nav... ja babajam ir 5 sievas, kuras no vina itkaa iireejot maaju, ak ja un protams katra no sievaam ar  10 berniem... valdiiba protams nezin ka tam babajam tas irnieces ir sievas...  gari jastasta, citreiz uzrakstishu, varbut pat rakstu...

nu karoch lieta ir taada ka straadaat dizheni neviens negrib, galvenais izkrapt nodoklu maksaataaju naudu.... tirgot narkotikas un kotrabandu. Un ja kaiminos dzivo babaji, aizmirsti par mieru un klusumu, dziives nebuus... berni viniem ir vnk apdolbiti kretiini, saskrien 30 gabali un zem mana loga bauro kaa cuukas uz kaushanu.

Ne nu protams ir ari normali cilveki star viniem bet procentuali, taadi ir labi ja tikai 10%

1 0 atbildēt