local-stats-pixel fb-conv-api

iepērcies eBAY zem 5 Dolāriem!!!9

Čau! Visiem taču patīk lēti, un galvenais - izdevīgi iepirkties, vai ne? Es šodien jums piedāvāšu dažus piedāvājumus no plašā eBay klāsta. Visas preces ir lētākas, kā pieci dolāri. P.S saskaņā ar spoku noteikumiem, linkus pievienot nav atļauts, tāpēc, ja kaut ko no šī raksta sagribās - uzrakstiet privātu vēstuli! Patīkamu lasīšanu!

711 5 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Tos pāris dolāru pulksteņus ēbrejā labāk nepirkt, uz baterijām arī tīrā loterija. Skopais maksā divreiz  emotion

24 1 atbildēt

Nu neesmu es tik bagāts, lai pirktu lētas lietas 

4 0 atbildēt

Ar šādām pildspalvām ir jāprot rakstīt, bet efekts ir forši senlaicīgs. Kad vēl gāju skolā bija viena skolotaja, kura rakstīja tikai ar šāda tipa pildspalvu (arī laboja mājasdarbus (ar sarkanu tinti)), tikai žēl, ka direktors viņai bija aizliedzis to izmantot ierakstiem žurnālā. Mazliet slapjuma, viss izplūst, un uzmini nu kāda atzīme bija.

0 0 atbildēt

Baterijas saki, ja? emotion es savējās akumulātorenes nopirku par 14.99 emotion

0 0 atbildēt

Hipstertipa meitenes?

kas ir hipster?

0 0 atbildēt
Tas pulkstenitis man ir. Ir loti labas kvalitates. Liets metals,stiklins ir no stikla un ir istas adas.
0 0 atbildēt
Domāju, ka lādèjamās baterijas varètu būt apšaubāmas kvalitātes, jo pagājušo gadu ari nopirku kautko lidzigu kiniešu krāmu veikalinā par pāris Euro. Lādèsanas procesā vinas briesmigi sakarsa un kādā 3 lādèsanas reizè paradijās aizdomigs aromāts istabā, ko ieelpojot rādās viegla nelabuma sajūta. Pèc tam lètās kiiniešu baterijas nonāca miskastè. Tā, ka labāk padomāt pirms iegādāties.
0 0 atbildēt

Ar to visu tu gribeeji teikt ka esi gejs??? Ja nee uztaisi normaalu rakstu prieksh "puishiem" arii kas tavupraat buutu labs no ebay pasuutaams. sen nav sanaacis neko suutiit taaka go go

0 1 atbildēt

Šeit labi der teiciens - ''Tы втираешь мне какую-то дичь!''

3 6 atbildēt