local-stats-pixel fb-conv-api

Zaudē darbu seksīgu foto dēļ.22

Mūsdienu digitālajā laikmetā ir viegli aizmirst to, ka internetā ievietotie foto var izrādīties kādam nepieņemami. Šie cilvēki neko ļaunu nedomājot ielādēja savos sociālajos profilos mazliet pikantākas bildes. Šī paša iemesla dēļ šie cilvēki zaudēja savu darbu. Tapēc, ja esi, piemēram skolotāja, neizraujies ar sava seksīgā auguma izrādīšanu virtuālajā vidē.
emotion

1675 4 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Ļauj minēt, 80%(vai vairāk) šie notikumi ir bijuši ASV...

95 5 atbildēt

Stulbi, ka tu internetā nevari parādīt to ko patiešām vēlies - visi redz, visi runā, utt. Bet pēdējais- tur tak idiotam jābūt lai kko tādu darītu un publicētu internetā. 

53 0 atbildēt

Par tiem kailfoto maza bēda, bet apskādēt maizītes un mīzt mērcē...jej bogu!! Cik ļoti jāriebjas darbam lai ko tādu darītu un vēl publiskotu? Es strādāju ēdināšanas uzņēmumā, un nekad neatļautos šādu izturēšanos pret ēdienu ko pasniedzam klientiem. Liels fui tiem pretekļiem.emotion

41 0 atbildēt

A par ko balerīnu ? Itkā uz skatuves balerīnas būtu pieklājīgi ģērbušās. Laba reklāma būtu Valsts

Operai sanākusi. Kaut gan viņiem par skatītāju trūkumu tāpat nav jāsūdzas.

20 0 atbildēt

Latvijā pieņemtu darbā, ASV atlaistu vai nepieņemtu, jo tur cilvēki ir ļoti skaudīgi uz skaisto augumu īpašniecēm/īpašniekiem.

8 0 atbildēt

Kāpēc Latvijā skolotājām otrais darbs nevarētu but apakšveļas modele!? emotion  Pie tādām pat būtu interesanti mācīties un ar nepacietību gaidīt stundas emotion

7 0 atbildēt

Cerams, ka tie cilvēki, kas tur ēda pirms tā kropļa atlaišanas savācās un atrada to mērgli. Piemēram piespieda apēst sūdu burgeru vai mīzalu šeiku! emotion

7 1 atbildēt

Man pasniedzēja bija modele, bija interesanti emotion

6 0 atbildēt

Nu mēslus pēdējā bildē atlaist skaidrs, bet kāpēc atlaist sievietes, tur vai nu vecene priekšniecībā (skaudīga veģma) vai kaut kādi geji, nafig neieredzu.

6 0 atbildēt

Pēd;ejais ir pretīgi. Man laikam vairs negribas iet uz restor;aniem un kafejnīcām ...

6 0 atbildēt

Seksīga vai krabis, kāda tur starpība - abi uz poda laiž brūno un piesārņo pasauli ar izplūdes gāzēm... emotion

5 0 atbildēt

man atmiņā nāk Elīna Egle emotion

4 0 atbildēt

Kopš kura laika cilvēka ķermenis ir kaut kas nepiedienīgs un par katru cenu slēpjams? Atlaidējas noteikti ir nobarojušās vecmeitas, kuras locekli nav 10 gadus redzējušas, bet atlaidēji - impotenti vai minoritātes. Tad jau arī atlaidējus vajadzēja atlaist par nepiedienīgu materiālu skatīšanos un to studentu par sūdzību kastrēt, lai vairs prāts nenesas uz sieviešu attēlu meklēšanu internetā.

4 0 atbildēt
Par skolotājiem vēl var saprast. Taču pārējos gadījumos vienīgais izskaidrojums ir priekšniecaibas skaudība vai apsūdzētājam gribējās pazīmēties uz cita nelaimes rēķina. Kretīnisko studentu beigās vnk vajadzēja iesūdzēt par apmelošanu un izdrāzt tiesā pēc pilnas programmas.
4 0 atbildēt

Es nesūdzētos, ja mūsu lietvede internetā pievienotu viegli atrodamas seksīgas bildītes. :D 

Liek domāt, ka atlaida tāpēc, ka tā arī uzvedas darbā... btw, man liekas, ka tur pēc visiem gadījumiem, izņemot pēdējo, sekoja kaut kādi tiesas darbi. meh..

3 0 atbildēt

tāpēc ir jādomā,kādas bildes publicēt!

mums LV ar pilns ar pidrilkām,kas pretendē uz bezdarbnieču statusu!

2 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Par publicēšanu pilnīgi atbalstu. 

Bet ja pie mums ugunsdzēsēju depo strādātu šādas meičas, izskatītu iespēju mainīt amatu emotion

1 1 atbildēt

ASV

0 0 atbildēt
Patrīcija
0 0 atbildēt