local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrieši atklāj iemeslus, kāpēc izvēlas pamest sievieti12

338 1

Tu noteikti zini kādu sievieti, kura ir gudra, skaista, bet BRĪVA. Un īsti nav skaidrs, kāpēc tā ir, ja vien viņa pati nav tā, kura nevēlas attiecības. Taču šoreiz tika aptaujāti vīrieši, kuri atklāj galvenos iemeslus, kāpēc ir atmetuši ar roku savai simpātijai vai otrajai pusītei.

338 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
5. Un daļa vīrieši, kuri grib redzēt sev blakus koptu sievieti, nekopj paši sevi.😂 Bet taisnība, man arī patīk, ka mans vīrietis sevi kopj! 💖
27 0 atbildēt

Es domāju, ka pēdējā bilde ir par dabiskumu. Vīrietis neizvēlēsies to pa labi nevis dēļ liekā svara, bet dēļ tā ka sakrāsojusies. Jo dabiskākas meitenes ir lielākā cieņā. Protams, nevar izslēgt to, ka kopt sevi nenozīmē tikai pucēt seju, jākopj arī viss pārējais ķermenis. 

19 0 atbildēt

Patiesībā pat nav kur piesieties -tā tiešām,drošvien, ir  ..

16 0 atbildēt
Var pieminēt, ka daudzas Feminazi piemīt pieminētās īpašības.
12 0 atbildēt
Naudas nav ,strādāt negrib,bet grib koptu ,kārtīgu sievieti? Nadziņus nolakot,matiņus sakopt un viss pārējais prasa diezgan daudz laiku un arī naudu. Un laiks ir nauda! Sievietei jāpaspēj sakārtot dzīvoklis,jāaiziet uz darbu lai pusi par dzīvokli nomaksātu un pēctam vēl atnāk mājās pie tàda veča kas pats zeķes tev uz spilvena atstāj un jāgrib vēl noskūties,nagus nolakot,pie friziera aizskriet,uzacis izraustīt un vēl 101 darbu padarīt,ja pieņemsim ,ka viņa nav bērnu par kuriem parūpēties. Un tad kad sieviete uztur mājsaimniecību ,bērnus un izskraida vēl uz darbu viņu pamet jo viņa vairs sevi tā nekopj un ir pàrāk nogurusi ,lai katru nakti izklaidētu tevi gultā. Un lielākoties šī pati sieviete kļūst piekasīga,neapmierināta un “izpūš ziloni” ,jo viņa ir nogurusi no tāda kretīna kā tu. Kā laistīsi savu puķīti tā viņa augs! Āmen!
3 0 atbildēt

Pirmajā bildē, pa labi izskatās pēc shemale emotion 

2 0 atbildēt
Es jau neesmu eksperts, bet manuprāt ja atklāj 6 iemeslus, tad arī vajag būt 6 nevis 5...
2 0 atbildēt
Pfff.... un Latvijā tik daudz vientuļo māšu ir tikai tāpēc, ka drīzāk, 1.vīrietis grib stulbu smaidīgu kazu, ko pats negrib pūlēties iepazīt. Vieglāk paziņot, ka tā iedomīga, sievietes kā eksāmeni, labi tie, kurus viegli nolikt. 2.sievietēm katrs vīrietis būtu jāizvērtē kāds viņš būtu vīrs un tēvs, jo drausmīgā vientuļo māšu statistika Latvijā liecina ka sievietes vispār nedomā ar loģisko pusi tiekoties ar kādu. Rēķinus un bērnus pabarot tikai redz ar labsirdību nesanāk. 3.diemžēl smadzenes tā nu ir iekārtotas, ka vairums sieviešu dzīvo emocionālā pasaulē, kamēr vīrieši cepās matemātikā un loģikā. Kaut gan mūsdienās jau redzēts ir arī ačgārni.4.varētu domāt, ka sīki, smirdīgi, neveiksminieki, kuri dzīvo pie mammas, valkā rūtainu džemperi un brauc ar tramvaju, kuriem pat nav tiesību, ir topā. Sievietei tā ir pašnāvība! Kāpēc tad sievietēm mūsdienās jādzemdē bērni un tad fiksi jaiekasās šauros seksīgos šortiņos, un jāskrien uz darbu, ja ne viņa resnā cūka nekopj sevi...
1 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt
Vienmer bus kads iemesls xD , jega visp censties,agri vai veelu tapat pasutis , 21 gs kaaa viens otrs teica xD
0 0 atbildēt