local-stats-pixel fb-conv-api

Viņam paveicās... Vai tiešām?! Ilūziju pasaule par panākumiem dzīvē un biznesā1

61 0

Apbrīnas vērts ir fakts, ka pasaulē ir neskaitāmu daudz cilvēku, kuriem panākumiem bagāti cilvēki ir kā mērķis, uz kuru nomest savu negatīvismu savas skaudības, dzīves riebuma un zemapziņā nosēdušās nicinājuma dēļ. Panākumiem bagāti cilvēki - objekti, uz kuriem izlādēt savas dusmas, jo tie ir nonākuši tur, kur kritiķis pats vēlētos būt, taču nemaz neapzinās tos upurus, ko tie cilvēki ir nesuši, lai nokļūtu tur, kur viņi ir...

Viņam paveicās, ka viņš ir best-selling grāmatu autors, pasaulē plaši atpazīts mūziķis, aktieris, multimiljonārs vai sabiedrībā respektēta persona... Viņam paveicās.

Vai tiešām?! Vai esi kādreiz padomājis, cik ļoti bezjēdzīga ir patērētā enerģija kritizējot un izsakot nepatiesus apgalvojumus uz cilvēku, kurš dzīvē ir sasniedzis 10 - 100 - 1000 reizes vairāk, nekā Tu? Vai apzinies cik ļoti bezjēdzīgs ir dīvāna eksperta viedoklis par to kā hokejistam bija jāmet ripa pa vārtiem, lai iemestu golu, par to kā Beyoncei bija jāizpilda noti, lai izpildījums skanētu perfekti, par to kā darba devējam ir jāmenedžē lietas, lai uzņēmumā viss būtu perfekti?

61 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

kad kads pasaka ka vins ir sasniedzis 10 - 100 - 1000 reiz vairak neka tu uzreiz attaust atmina cirks , if that makes any sense..

0 1 atbildēt