local-stats-pixel fb-conv-api

Viņa satrauca visu internetu! Tas ir JĀREDZ!!!23

114 7

Hey, hey, hey!! Uzraku šo interesanto stāstu par kādu pāri...

Kāzu industrijas apgrozījumu skaita biljonos dolāru. Ir pagājuši tie laiki, kad kāzas varēja sarīkot, īpaši netērējoties. Tagad nauda jāparedz labam fotogrāfam, savlaicīgi jārezervē restorāns, jānopērk visskaistākā kleita labākajās kāzu tradīcijās.

Un, ja nu kādam kaut kas neatbilst modes prasībām, tad to automātiski uzskata par galīgu neveiksminieku. Kas līdzīgs notika arī ar mūsu stāsta varoni…

114 7 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Nu ir tāds teiciens, kur ienāk nabadzība ar laiku aiziet mīlestība. Sākumā vienmēr ir grūtības, bet ja tas velkas gadiem ilgi sākas problēmas un stresi, rēķinu nomaksa, bērnu uzturēšana, gribās kaut kur aizbraukt. Negribās taču 4 sienas vislaik sēdēt. Nauda ir vajadzīga šajā sistēmā, protams, bez galējībām, bet lai cilvekam pamatvajadzības būtu apmierināts un varētu kaut ko iekrāt un kaut ko sirdspriekam nopirkt. Ne jau cilvēki dzīvot var no plikas mīlestības tik seksoties un neēst.

17 1 atbildēt

Šim čalim paveicies ar sievas izvēli emotion

11 0 atbildēt
Daudzi gredzeni lētos juvelierveikalos ir zemas kvalitātes un pat gadu neizvilks diendienā uz rokas. Bet darbinieka rīcība ar mutes palaišanu vienalga ir ļoti neprofesionāla.
11 0 atbildēt

Dargu kazu rikosana ir tikai izlielisanas draugu un radu prieksa.

7 0 atbildēt

Izvēlējās "Pandora", krokodīlīšus uz krekliem un pusaplīšus uz brilēm arī pērk. Pati nesasmējās, ka vienalga kāds gredzens, ka tik no labi zināma firmas veikala? emotion Vai nav vienalga kas pirkstā, ja par zīmolu samaksāts?

4 0 atbildēt

Vēl neesmu redzējis nevienu sievieti, kas gribētu būt kopā ar bezpajumptnieku (bomzi), nesaki ka laime nav naudā, jo ja čalim nebūtu nauda, tad arī meitene nebūtu. 

Protams, ir tādas meitenes, kuras nav gold diggeres, bet mūsdienās tādas kļūst arvien vairāk un vairāk.. bet kurš gan nebūtu gatavs tur padzīvot ar vecu večuku/večiņu ja saņemtu mantojumā tur 3miljonus?

9 6 atbildēt
Bet tas gredzens tiešām ir mēsls,un pat par mazu.
1 0 atbildēt

Ariela mazā nāriņa emotion

0 0 atbildēt
Lūdzu nepievērsiet uzmanību manikīram.
0 0 atbildēt

Tad jau vispār priekš kam to gredzenu,ja tikai mīlestība svarīga , tapat šitais lētais ilgāk par pāris mēnešiem neizturēs . Bet nu personāls gan varēja muti pievērt , nav viņu darīšana.

0 0 atbildēt

Gredzena cenai nav nozīme, bet nu pa eiro jau ar gluži nevar. kaut vienkāršu sudraba vai zelta vismaz

0 0 atbildēt

Cilvēks kurš dzīvo pieticīgi nav nožēlojams! Cilvēks kurš uz to norāda, ņirgājas par to un uzskata citu cilvēku par zemākas rases pārstāvi gan ir nožēlojams.

0 0 atbildēt