local-stats-pixel fb-conv-api

Vērts izlasīt: Kā ātri un vienkārši nopelnīt 342€, neizejot no mājas5

80 5

Redz, man azotē glabājas pāris vērtīgi padomi, kas varētu Tev noderēt, ja līdz mēneša beigām ir vēl palikušas daudz dienas, bet naudas makā nav necik! Nē, šis it nemaz nebūs raksts par tām kreisajām lapām, kuras Tev liek spamot šo un to, lai krātu centus.

Kā redzi, Spokos jau otro nedēļu aktīvi notiek cīņa par Megakonkursa galveno balvu «Nintendo switch» un otru labo balvu - metāla detektoru. Ja Tev smadzenes atrodas pareizajā vietā, tad Tu saproti, ka vari reāli to dabūt sev, ja tikai velti nedaudz laika tam, lai izdomātu 200 vārdus, vai uztaisi 10 bildes ar aprakstiem, vai ieliec savu kaķi, kurš laiza savu ķepu.

Gribi teikt, ka Tev šāda spēļu konsole it nemaz nav vajadzīga? Vai Tu zināji to, ka šī konsole ir vistraujāk pārdotā spēļu konsole visā «Nintendo» pastāvēšanas laikā? Vai Tu maz apzinies, cik daudzi cilvēki pasaulē to grib, bet nevar atļauties?

Reāli tas, ko es vēlos ar šo visu pateikt, neviens nesaka, ka Tev šī konsole pēc uzvaras konkursā ir jāpatur sev. Ja Tev piemīt mūsdienu cilvēku domāšana, tad Tu apzinies, ka šo konsoli vari pārdot. Un viss, kas Tev ir jādara - jāuzvar konkursā, liekot rakstus par to, kas Tev patīk vai nepatīk.

P.S. Ja kas, es neko neesmu teikusi! Bet piedalies Megakonkursā, balvas nāk un iet, bet lombards vienmēr strādā!

SPIED TE, JA GRIBI PIEDALĪTIES MEGAKONKURSĀ!

80 5 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Vēl jau varot pārdot dvēseli tikai nezinu kur - žēl ka lombardā neņem pretī  emotion  

12 0 atbildēt
Var uztaisīt otru konkursu pēc uzvaras 😂😂
5 0 atbildēt

Es varu neaizbraukt uz ofisu un no mājas kaut ko pakodēt darba lietām un arī nopelnīt... un ne tikai vienu reizi ar tikai ļoti knapu iespējamību, ka tas būs izšķiests laiks emotion

1 0 atbildēt
Tādi smiekli sanāca...
0 0 atbildēt