local-stats-pixel fb-conv-api

Vēršos pie Jums, Latvijas puikas!134

361 38

Atkal un atkal pierādās tas, ka maziem puikām galvā ir sperma un mammas ķīselis.

361 38 134 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 134

0/2000

Ta nav brīnums kāpēc nevar atrast normālu meiteni izrādās visas mau*as emotion  Ja reāli tad man vaijag tikai vienas pārējas lai dara ko grib.

0 0 atbildēt
Kas tajā labs, ka visu laiku skatās uz kailiem ķermeņiem un onanē? Primitīvi.
0 0 atbildēt
Foršs raksts. 100% piekrītu. Mūsdienās 20 gadnieki ir tikai instagram pediņi. Vai ja no laukiem, tad stulbi. Piekrītu, ka vīrieši prc 40 ir super, bet viņi ir tāds retums kā haizivis piemājas dīķī.
5 5 atbildēt

cancer

0 0 atbildēt
Sākaim ar to, ka es ar puišiem netiekos. 😂
0 0 atbildēt
Jocigi. 😂
0 0 atbildēt

Atgādina to rakstu, kur kāds ņāudēja par to, ka vecas sievietes nedod priekšroku jauniem vīrīšiem.

0 0 atbildēt

"...novērojums vīrieši pēc 40 dāvina ziedus dāvanas , atver durvis, padod mēteli palīdz.." Cik tādus cilvēkus pazīstu viņi parasti tādas, kā tu izmanto pāris reižu un virzas līdz nākamajai, kas domā, ka viņai ir zelta vagīna un viss viņai pienakas par brīvu. Bet reālitātē viņi tevi palietos un virzīsies tālāk, ja tu padomāsi vairāk un vagīnas vietā palietosi galvu sapratīsi, ka tā pieredze viņam radās, ne jau ar vienu sievieti, bet visticamāk, līdz 40 gadiem vīņš būs ,jau kādu mazu bataljonu naivu muļķu palietojis. Un ja viņš tā dara tik ilgu laiku, kas tev liek domāt, ka tu esi ar kautko tik īpaša. + Viņu galantums parasti pazūd tiklīdz tu esi stavoklī, tā, kā turpini virzīties uz savu mērķi. Jo viņš noteikti, pēc tevis virzīsies tālāk.

20~"Viņi viss biežāk meklē sev otru mammu, kas palīdzēs, uztaisīs ēst , gultā izdarīs visu pati un aiznesis nomazgāties pēc tam puisīti." Pēc tava teksta (Par 40 gadniekiem) izklausās, ka tu meklē papucīti, kas tevi lutinās, kā mazu bērnu, bet tikai ar bonusu... Tātad, kur atsķirība starp to, kas 20 gados un tevi?

0 0 atbildēt

nu tas ari ir stulbi kad 20 gadiga skukene nemtos ar savu tevu  emotion 

1 1 atbildēt
Mani kaut 10 reizes varētu izvarot, bet tās nemaina to, ka vīrieši mūsdienās izmirst.
0 0 atbildēt

1. emotion Vīrieši pec 35 retāk gul ar sievietēm... 

Lab.. Sievietes negrib gulēt, tur jau tā lieta... Ja varētu un ja visas sievietes dotu, tad jau viņi gulētu, un kur tās muļķības dabūji, ka vecāki vīrieši nelielās ar ko guļ? Vini vienkārši māk lielīties, tā lai nevienas sievietes nedzird un citi vīrieši ir diskrētāki, un neizpauž tādas lietas lai sieviešu ausis dzird.

2. Hmm.. Tātad sievietes ir golddiggeres, un man te vīrieši cenšas iestāstīt pretējo.. 20 gadu vecumā reti kuram ir normāli nauda, un par to nav ko uztraukties.

Pieklājība, protams, klibo jauniešiem, bet tā vietā, lai izliktos ka ir pieklājīgs varbūt viņš nemaz necenšas to izrādīt, lai nav tā, ka pēc mēneša vai 2 meitenes sūdzas, ka viņš vairs nav mīļš un jauks utt.. Bet protams, ne visi ir tādi, ir arī tādi kā es (nereklamējos, vienkārši ņemu sevi par sliktu piemēru), kas ja viss ies labi, tad būs pieklājīgs utt, bet nevajag pārmest, reizēm piemirstās pamati vai uztraukumā kaut ko sajauc.

Randiņš ir kā tirdzniecība, tu centies noreklamēt preci, tas ir sevi, lai otrs cilvēks būtu ieinteresēts. Tur nav nekā saistīta ar vīrišķības izrādīšanu, tas ir vienkārši, lai nebūtu klusums. Es pats drīzāk uzdošu 100 un 1 jautājumu, lai otrs cilvēks par mani zina pēc iespējas mazāk, un lai es zinātu pēc iespējas vairāk. Lielākoties es esmu tieši pretējs šiem jauniešu stereotipiem, un man nav problēmas ar to kā cilvēki uztver mani, es esmu iemācījies uztvert visu vienkārši un būt pēc iespējas savādāks, un man izdodas būt savādākam, bet dzīve nav iekārtota, lai tie kas izceļas ar klusumu un mierīgumu tiktu ievēroti.

0 0 atbildēt
Viņa ir spēcīga neatkarīgā sieviete kas grozās ap reperiem. Kur ir viņas problēma? Kādu bildi man vajadzētu ielikt bildi? emotion
0 2 atbildēt

true

0 3 atbildēt
Cik Nožēlojami "vīrieši " šeit apgrozās, ja domā, ka pelnīt vairāk par minimālo ir sasniegums un viņiem līp klāt Zeltraces!! 😂😂
0 3 atbildēt
« 1  2  3 »