local-stats-pixel fb-conv-api

Veikals, kas maldina cilvēkus?80

1396 11

Šis stāsts būs par veikalu jeb veikalu tīklu '' Elvi ''. Akcijas cenās es pamaniju ko ļoti dīvainu. Parasti ieraugot akciju es reti skatos, kāda un cik liela tā ir. Es vienkārši ņemu preci. Bet vai Elvi apšmauc cilvēkus? Šajā rakstā jūs redzēsiet agrāk esošās cenas un akcijas cenas, kas vispār nemainās. Un tas viss kādā mazā Elvi veikaliņā. Turpmāk paskatieties kārtīgāk, ko un ar kādu '' akcijas '' cenu Jūs ņemat! Bildes varbūt nebūs tajā pašā labākajā kvalitātē, jo tās tika uzņemtas steigā bez zibspuldzes. Un ja nemaldos, elvi 2012. gadā tika atzīts par labāko uzņēmumu gadā...

Rakstā vērojiet akcijas cenu un parasto cenu!

1396 11 80 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 80

0/2000

Nu ar šādām akcijām visu laiku laižot cenas tik drastiski uz leju taču bankrotā veikals sevi dzen

:D

65 0 atbildēt

Pfff, Maximu tomer neparspet - pirms gadiem 3-4 ar kolegi gajam pirkt pusdienas,ka ierasts panemam marinetus gurkisus,skatamies atlaide, maksa tikai 0,80Ls,ieprieks bija 0,90 vai 0,95 (precizi neatceros), priecigi ejam maksat un samaksajam 1,10Ls par viniem emotion  Luk to es saucu par forsu atlaidi emotion

54 1 atbildēt
444 avatars444

'Savejo Akcija' emotion

47 0 atbildēt

A mož viņiem normālu cenu zīmju navemotion un viņi lieto to kas ir

31 0 atbildēt

Manuprāt, tur varētu būt kāda kļūda. Varbūt kāds, kas izsit tās šiltes, ir sajaucis, un neierakstījis īsto iepriekšējo cenu. Vajadzētu noskaidrot vismaz dažām precēm, kāda patiesībā cena ir bijusi iepriekš.

Šad tad ir sagadījies redzēt, ka, piemēram, iepriekš limonāde maksāja 0.70, bet tagad uzlikta milziga šilte, ka limonāde ir par 0.69, un kā vecā cena norādīta 0.85 ...emotion

27 0 atbildēt

Marketinga fail.. emotion

25 0 atbildēt
Tas viss viena veikala?
20 1 atbildēt

Eh, veselais saprāts gan saka - vienalga, vai to sauc par akciju, vai nesauc, bet, ja man vajag to Herkulesu, tad man tas Herkuless ir jāpērk. Neatkarīgi no tā, kādā krāsā cenas zīme. Nav taču tā, ka ejat uz veikalu pirkt tikai akcijas preces????? Tad jau daždien var atjēgties ar siļķēm un saldējumu, un tualetes papīru maisiņā, un neko citu.

12 0 atbildēt

Eu akcija!! ..............  emotion

12 1 atbildēt

Visos lielveikalu tīklos ir šāds mārketings! Tīri lielākā vairuma dēļ, kuri pērk preci, tikai tāpēc, ka klāt ir dzeltenā, sarkanā, zaļā vai vēl citas krāsas zīmīte ar uzrakstu "Akcija", "Atlaide", "%" utt.

Tomēr iesaku arī citiem pievērst uzmanību arī rakstītajam uz cenu zīmes!

P.s. vēl viena svarīga lieta, lasīt, kādai precei ir atlaide, jo nereti akcijas zīme tiek pielikta pie blakus esoša produkta, attiecīgi, nodomājot, ka tā ir "Akcijas" prece, tā tiek ielikta grozā, aizejot pie kases, īpaši, ja ir lielāka iepirkšanās un neskaiti pēdējos centus, lai sanāk iegādāties preces, var nepamanīt, ka nopirktā prece nemaz nav bijusi uz atlaides!

8 0 atbildēt

http://instagram.com/p/eutjf3JRVC/ ... nu ar šito nesalīdzināt

7 0 atbildēt

Acu apmānam tas viss :)

6 0 atbildēt
Nu labrīt! Palielam tak visur tā ir un sen jau! Reizēm ir tā, ka veikalā kaut kam pamazām paceļ cenu, tad nolaiž uz iepriekšējo zemo un -akcija gatava!
5 0 atbildēt

Un limbažu piens cik maksāja?

5 0 atbildēt

Nu Elvi nav vienīgais veikals kur jāskatās.Pagājušo gad Maxima,pirku visu laiku Favorit griķus,pa 0.57Ls,ja nemaldos.Kārtējā otrdiena,jaunas akcijas.Tiem pašiem griķiem vecā cena augstaka uzrakstīta.Un arī akcijas cena bija augstākā kā līdzšinējā.Par dažiem santīmiem,bet tomēr.Un arī ar tualetes bloku,ko liek bākā.Vēl pirmdiena ievēroju ka tas maksā 1.25Ls.Akciju dienā vecā cena minēta 1.99,un ar akciju 1.15. Protams % uzrakstīts lielāks.Jā,jāskatās visos veikalos.Bija vēl kaut kas,bet vairs neatminu.

5 0 atbildēt

Vajag skatīties cenu kilogramā, bieži gadās, ka prece uz akciju ir dārgāka, nekā turpat blakus bez akcijas, nemaz jau nerunājot par fake akcijām. Un tā tas ir visos veikalos, ne tikai Elvi.

4 0 atbildēt

Tā viņi dara. Uzliek akcijas zīmi, lai gan cenu nemaina vai pat paaugstina. Šo esmu novērojis daudz reizes un daudzos veikalos. Īpaši ar šo izceļas Elvi, TOP!, Drogas. Šeit vienkārši programmas gļuks, ka aizmirsuši veco cenu uzrakstīt lielāku. Mūsdienās nav tādu akciju 99% gadījumu vispār. Visi tikai sakar logos IZPĀRDOŠANA, ATLAIDES -50% utt, taču īstenībā pieraksta vecās cenas vietā uz pusi lielāku, lai cilvēki domā, ka ir baigā akcija.

4 0 atbildēt

Reali Elvi vienmēr tā ir,bet it īpaši man besī mans piemājas Elvi,jo pērkot alkaholu tiesības nav dokuments,jāņem līdzi pase.

4 0 atbildēt

citur jau ir tā, ka vecā cena zemāka kā akcijas cena emotion !!!!

4 0 atbildēt

Tā jau nav maldināšana, tā ir akcija! emotion  Vari nopirkt par akcijas cenu to pašu preci daudz dārgāk! un vari citiem palielīties emotion  emotion 

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »