local-stats-pixel fb-conv-api

Vai kautrība ir seksīga?35

480 2

Pēc dabas esmu introvents un kluss cilvēks. Kautrība arī ir viena no īpašībām, kura man nav sveša. Barā baigi neizceļos un saku kaut ko tikai tad kad tas ir vajadzīgs. Riebjas pārak liela bazarēšana, nu runāšana runāšanas pēc, labāk klusēt un izbaudīt viena otra kompāniju klusumā!

Labi tas tāds ievads putrains!

Šis ir no manas personīgās pieredzes!!!

480 2 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000
Es ar kautrīga, ļoti, bet ja es saprotu, ka man nāk pretī, tad es atbildu ar to pašu.
30 0 atbildēt

Es ar esmu kluss, un nedaudz kautrīgs,bet tas nenozīmē, ka jebkurā kompānijā, un ka esmu garlaicīgs. Jau no pašas bērnības, bet es bieži pārvaru savu kautrību! emotion Man patīk parunāt par lietām ,līdz kurām neviens nekad neaizdomājas, piemēram ,ka visu pasauli, kontrolē 1radība no citas dimensijas, ka naudas pelnīšana ir mūsdienu vergošanas veids, utt. Arī esmu nosvērts un atšķirīgs no pelēkās masas. Un es vienmēr esmu vēlējies atrast kādu meiteni, kas ir līdzīga man, bet līdz šim tas nav sanācis. Vienīgais ir pāris draugi, ar kuriem par to var parunāt. Un es domāju, ka ir meitenes, kurām tas liekas pievilcīgi. Es tev ieteiktu atrast kaut ko kas ir Tevī īpašs, un sākumā meitenēm likt iepazīt Tavu īpašo pusi un kaut kādā brīdī (piem. ballītē pie drauga), atrast kādu meiteni, kas nav pārāk samālējusies, un nebļaustās kā tāda kaza, un barā neizceļas, bet ir tāda līdzīga Tev. Atrodi īsto brīdi, kad pieiet pie viņas un uzsākt sarunu. Protams uzsākt sarunu ir diezgan grūti, bet saņemies, un pārvari savu kautrību, jo pēctam iespējams paveiksies un varēsiet runāties, un viens otru papildināt.  emotion 

19 0 atbildēt
Čalis var būt vienalga,cik skaļš, ja viņš runās muļķības, visas viņu atšūs. Bet, ko lai domā par kluso čali, ja viņš nav pateicis ne vārda un vnk sēž? Viņš ir dusmīgs? Viņam kkas nepatīk? Viņš ir tik "cool" ka gaida, ka meitenes pašas lips apkārt? Vnk, tie ir daži varianti, ko var padomāt. Manuprāt, vnk ir sevi nedaudz jāpalauž, piemēram, man nu galīgi nepadodas dejošana, bet es saņemu drosmi un kko bik pakustos uz deju grīdas, jooo kkā tak ir jātiek pāri tām bailēm/ nepatikai. Unnn ja ir bail no apkaunojuma,tad vnk jāiet uz svešām vietām, jo tur neviens tevi nezina, unn pat ja būs obloms, nebūs neviena, kam pasmieties, izņemot, ja aizej ar kādu draugu, tikai tad tam jābūt labam cilvēkam. Beet, nu, viss vienmēr kkā nokārtojās, so no worries emotion
13 0 atbildēt
Kad runā par bļauriem ,galvā nāk viena kaimiņzemes frāze :"smeh bez prichini ,priznak durachini"
12 0 atbildēt

Protams, vairums meiteņu dos priekšroku bravūrīgam čalim, kas izceļas, tiem jaukajiem čaļiem netiek pievēŗsta uzmanība.

Pats esmu introverts, man besī runāt aplinkus trulas, bezjēdzīgas lietas, brīžiem labāk klusēju, bet ja ir kas tiešām man personīgi interesants, nozīmīgs nebaidos ne mazākajā mērā skaļi izteikties...

Iepazīstoties ar meitenēm, sarunas parasti visbiežāk tieši tiek uzsāktas caur trulām, kaitinošām, nenozīmīgām sarunām. Papildus, tiek viss kas piepušķots, samākslots, lai sevi parādītu labākā gaismā, citiem vārdiem sakot flirts vien ir tāda batonu spraušana otram ausīs. Neteikšu komplimentus, ja patiesi tā nedomāju. Esmu bled pārāk godprātīgs un man besī hu*nu dirst.

Tāpēc bieži, uzsākot sarunu ar meiteni, jūtot, ka saruna nav dabīga, jādomā kāda hu*na ko dirst viņai, es labāk paklusēju, Ja nu vienīgi viņa tiešām nav to pūļu vērta emotion FML

11 0 atbildēt

Tā diemžēl būs vienmēr, meitenes var teikt daudz ko, bet viņas tā pat pievērsīs uzmanību džekam, kas būs viss skaļākais vai kas viss vairāk izcelsies uz pārējo fona.

10 0 atbildēt

"... vai pievērst klubā uzmanību puisim kurš staiga apkārt un uzsāk sarunas ar visiem pēc kārtas, vai puisim kurš klusi sēž stūrī un sūc mierā savu aliņu?"

ē... es domāju ka meitenes bāros un klubos gaida ka viņām tu pirmais pievērsīsi uzmanību nevis otrādi - pareizāk sakot tikai tapēc arī viņas tur ir, nu paskaties taču pats apkārt, kas notiek. Pilnīgi droši ka viņas tur nedodas uz dziļām sarunām(vai vispār sarunām), bet padejot / atrast kādu, kas ātri ievelk gultā(tātad bez iepazīšanās) / ar kompāniju. Ir jau izņēmumi rotams, bet nu šaubos ka tie sastāda kaut tuvu 10% no visiem, līdz ar to beigās arī tie iekļaujas kopējā plūsmā.

Tavā gadījumā viens variants varētu būt uzsaukt meitenei dzērienu, pastāsti ka ienāci tikai aliņu iedzert un tūlīt jau dodies prom, jo rīt darbs vai kaut ko tādā garā, īsi kaut ko papļāpā un sarunā pusdienas/vakariņas/vīna glāzi uz nākamo dienu vai vienkārši paprasi telefona nr., lai vari citreiz uzaicināt. Un tad ar tiksi pie sarunām un tādā randiņā meitene negaidīs no tevis ka tu pirmajās 5min sāksi grabstīties. Vienu numuru dabū, ej uz nākamo krogu, tā kādus 5 savāc, ar divām dabūsi parunāties, viena varbūt būs gana interesanta.

 Paprovē šitā vakaros, nktīs, pa dienu , no rīta, krogos, bāros, uz ielas, tramvajos u.t.t. un skaties, kad un kur tev zivtiņas labākas ķerās. Vai nu pāries kautrība un sāksi kā visi dzīvot, vai atstrādāsi to tehniku un nekādu problēmu tev.

 Un tas pilnīgs pofigs vai tu esi kautrīgs intraverts vai ekstraverts un runīgs, ko vaig darīt to vaig.

8 0 atbildēt

Daži komentāri ir tik gari, ka nemaz negribās lasīt  emotion 

7 0 atbildēt

Es Tevi saprotu.

7 0 atbildēt

Zini, es esmu pretējs cilvēks - es runāju visu laiku, sevišķi ar tikko satiktiem un mazpazīstamiem cilvēkiem. Un zini kādēļ? Vienkārša sēdēšana klusumā mani padara traku, mani visu laiku grauž doma, ka otrs vienkārši domā kā tikt no manis vaļā, tādēļ uzturu interesi. Protams, ar tuviem draugiem un ģimeni nav problēmu arī paklusēt, tad nepatīkamu sajūtu nav. Nu talants tarkšķēt par viskaut ko un ne reizes neatkārtoties un parunāt arī par nopietnākām tēmām man ir. Visticamāk, meitenes vienkārši padomāja, ka tu negribi ar viņām runāt, viņas tev nepatīk vai arī tu esi tāds dārzenis, kurš pusstundu domā, kā divus vārdus salikt kopā - značit garlaicīgs.

6 0 atbildēt

itkā nekā cita nebūtu ko darīt.. Atrodi sev kādu hobiju, nevajadzēs lieki dedzināt neironus. kas zin, varbūt pēctam arī meiča uzradīsies.

6 0 atbildēt
Ja sēdēsi visu laiku maliņā, tad arī meitenēm neradīsies interese par tevi, varbūt padomās, ka tev iepazīšanās neinteresē, ka tev jau ir draudzene, vai ka tu vienkārši esi garaicīgs tipiņš. Tā kā man patīk dejot, esmu kopā arī ar savu puisi, kurš klubos vai ballēs stūrī nekad nesēž. Un iepazināmies tieši klubā, kur abi lieliski sadejojāmies. emotion
4 0 atbildēt

Dabā tēviņi cīnās par stiprākā tiesībām turpināt dzimtu savā starpā, bet ne par mātītes uzmanību. Piemēram, divi brieži izkaujas, vājākais atkāpjas, stiprākais apsēklo briežu mammu, neko neprasot, patīk viņš viņai vai nepatīk.

4 0 atbildēt
Man bija tadi pati problema,gruti gaja ar meitenem.Uzraksti Ytube -Rsd Tyler,tu nenozelosi,piemeram,man tas izmainija dzivi,izdari to!
4 0 atbildēt

Dzīvē ir tā - kamēr vīrietis domā, ko par viņu domā meitenes, tikmēr vīrietis ir pasīvā pozā,- atkarīgs no meiteņu labvēlības. Viss viens - kautrīgs vai aktīvs, svarīgi ir tikai tas, ko pats par sevi domā, un tikai tas. Kā tajā teicienā - pirmos divdesmit gadus cilvēks uztraucas, ko citi par viņu domā, nākošos divdesmit gadus ir vienalga, ko citi domā, bet vēl nākošajos divdesmit gados cilvēks saprot, ka neviens par viņu nekad nav domājis. Bet ja vīrietis sāk uztraukties par to, kā iekarot meiteņu uzmanību, tad tā ir jau diagnoze - steigšus pie psihologa vai psihiatra smagākos gadījumos. Dabā vienmēr tēviņš rūpējas par savas teritorijas aizsardzību un resursu sagādāšanu, bet nekad par mātīšu uzmanību. Šajā ziņā cilvēks nav izņēmums!

5 2 atbildēt
Beigās tāds izmisums pēc meitenes emotion Bet , jā same shit
3 0 atbildēt

Es esmu lepns introverts. Man patīk vērot un klausīties citus, pats runāju tikai tad, kad esmu pārliecināts, ka mani sadzirdēs un būs kāda atbilde, nevis vienkārša tupa smaidīšana, kā es to mēdzu darīt. Cilvēki nesaprot, ka man neinteresē sīkumi. Ja atmiņa neviļ, tad jau trīs svešinieki ir teikuši maniem draugiem, lai klausās mani, jo es zinot, ko es runāju. Dīvaini. emotion

3 0 atbildēt

animēs klusie ir tie krutie hehe, klubos es vispār nerādos, bāros so so, bet ja tur ir arī kāda, kurai tu patīc, visdrīzāk viņa ir ar draudzenēm / draugiem, un teiksim tā, ka ja viņa vēl ir meitene, kura tev patiktu, tad viņa arī ir klusa un ne tāda, kas ies pie tava galdiņa, nu vispār tas viss ir baigais sūds, erw negribi atnakt uz alu šo 4dien/5dien?  emotion 

2 0 atbildēt

Labāk atrast zelta vidusceļu un ja satiec meiteni, kura tev tiešām ir īstā nelaid garām ar kautrību. Īstā meitene neskatīsies uz tevis kā loha, ja tu izskatīsies pat muļķīgi no malas. emotion Un iesaku iepazīties ar meiteni, kura tev simpatizē. Tad arī sapratīsi vai ir to vērts. 

2 0 atbildēt

Runāju daudz un esmu attention whore emotion

1 0 atbildēt