local-stats-pixel fb-conv-api

Vai esi aizmirsis par Fukušimu?40

556 2

Mēs visi atceramies 2011. gada 11.martu, kad 14:46 Klusajā okeānā (370km no Tokijas) sākās zemestrīce, kas izraisīja milzīgu cunami, kas sasniedza pat 23 metru augstumu.

Cunami radīja traucējumus elektropadevē reaktoru dzesēšanas sistēmām. AES avārijas rezultātā notika cilvēka veselībai bīstama apjoma radiācijas noplūde apkārtējā vidē.

Bet tomēr...

Japānas valdība un Japānas elektrouzņēmēji apgalvoja un apgalvo, ka viss tiek kontrolēts un radiācijas līmeņi nav tik traki, cik pirmīt tiek lēsts, bet vai tas tā ir?

556 2 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

Japāņiem nav ko zaudēt, krāniņi viņiem jau tā ir mikroskopiski un acis jau tā šķības. Pāris ģenētiskas kļūdas neko nemainīs. 

21 7 atbildēt

Interesanta lasāmviela pirms darba.

Būs par ko padomāt.

13 0 atbildēt

Nu nezvai ir ka, 300 tonnas radioaktīvā ūdens ik dienu un joprojām iztek no reaktora. Pirmkārt rekators ir apstājies pats (avārijas atslēgšanās), līdz ar to jauns dzesēšanas ūdens vairs nepienāk sistemā. Avārijas rezultātā dzesēšanas ūdens ir iztvaikojis, serdeņi izkusuši..... 

14 1 atbildēt

Negribētos šitam visam ticēt. Skaidrs, ka noplūde ir, bet vai tik liela? Mūsdienās to nebūtu iespējams noklusēt

13 1 atbildēt

Kamer man neizaugs tresaa roka, tikmer gulesu mierigi.

12 1 atbildēt
Jūs padomājat, kas notiktu ar sabiedrību, ja šo visu rādītu pa tv. Tie, kas stūrē pasauli arī nav muļķi un saprot, ka publiskai apspriedei šādu info nevar izpaust. Un tas nav vienīgais kas tiek slēpts, tikai, lai lieki nesatrauktu jau tā nozombētos cilvēkus. Ārprāts, kas te notiktu, ja visu patiesību mums uz paplātes noliktu
8 0 atbildēt

un brīnās ka katram 3šajam cilvēkam dzīves laikā nākas slimot ar vēzi

8 0 atbildēt
Japāna melo, jo viņiem nav variantu. 40 miljardi - tas ir 5 reizes vairāk nekā latvijas valsts budžets. Nav svarīgi kāda rīcība būs tagad. Ir jāveic padziļināti pētijumi un jāsauc pie atbildības visi, kas to slēpj. Tie kuri uzskata, la viņi jau nebija vainīgi, jo tā jau dabas katastrofa - tam nav nozīmes, zaudētāji beigās būsim mēs visi un tā slēpšana nemaina problēmu. Ja viņi nevar samaksāt tad vismaz, lai atzīstas un prasa palīdzību citiem. Ja daba kritīs - krìtīsim mēs...
7 0 atbildēt

skumji

6 0 atbildēt

Bildē ļoti zīmīgi, ka Antarktīdas daļa un viss aiz Dienvidamerikas ir "tīrs". Cilvēks pakāpeniski pie visa pierod. Fatālas ir krasas izmaiņas, bet pakāpeniska apstarošana neko daudz neatšķirsies no PSRS "ordnung", ka radioaktīvie materiāli varēja mierīgi tikt nolaisti grāvī, nemaz nerunājot par tādu sīkumu kā automašīnas degviela. Pēc Fukušimas katastrofas pasaulē strauji pieauga pārdoto Bora/Geigera skaitītāju daudzums. Informācijas avotu ir kļuvis tieši tikpat vairāk. "Zaļo" mafija iesaistās tikai tajos projektos, kur var izsist naudu - viņi Ķīnai met līkumu, regulāri noliekot pozā Eiropu. Kurš maksā, tas tipa "vainīgs".  emotion

5 0 atbildēt

 emotion nezinu, nezinu, negribās ticēt.

5 0 atbildēt
No kurienes info?
3 0 atbildēt

Prieks, ka tagad nevainīgiem cilvēkiem jāmaksā par citu pieļautajām kļūdām. Bet, kas tad mēs būtu, ja tā nedarītu - tipiskais cilvēks emotion

3 0 atbildēt

Japāna atriebjas Asv par Hirosimu un Nagasaki

5 2 atbildēt

Tie, kas stāstīja, ka visu novērst būs easy, bija meļi vai naivi. Atomkatastrofas ir neparedzamas. Vienīgais ko var cerēt ir tas, ka Fukušima ir pēdējā.

4 1 atbildēt

Melo, jo zina ka ir ''kirdik''. Nav brīvprātīgo, kā Černobiļas gadijumā, ''karoče'' - ''Fakkkk''.

3 1 atbildēt

Atomenerģijas lobētāji vienmēr saka, ka atomenerģija ir lēta un ilgtspējīga, tikai dzīvē nez kādēļ ir citādi. Fukušimas un Černobiļas sekas jutīsim vēl ilgi un tās cilvēcei dārgi maksās.

2 0 atbildēt

N'e ,par Fukusimu nav aizmirsts ,tapta kā par Hirosimu nun Nagasaki uz kurām nelietīgie jeņķi uzsvueda atombumbas un pēc tam pakļāva Japānu.  Nē--nekas nav aizmirsts..!!!!!!

3 1 atbildēt
"lētā" atomenerģija 😉
3 1 atbildēt
Tas nevar būt. Tikai Krievija visu noklusē. Rietumu pasaulē tādas lietas nenotiek. Rietumu valstīs lielajiem kungiem rūp cilvēku likteņi.
4 2 atbildēt