local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Marihuāna ir tik slikta, kā mums stāsta?113

Šī noteikti nav propoganda un es nekādā veidā nepopolarizēju marihuānas lietošanu! Man ir neitrāla nostāja šajā jautājumā, lai notiek kā notiek,šis ir vienkāršs raksts,lai informētu sabiedrību! PATĪKAMU LASĪŠANU!
Aptaujā tika aptaujāti 10'000 cilvēku,kas ir lietojuši marihuānu vismaz vienu reizi ,kas ir pietiekami liels skaitli, lai iegūtu priekšstatu par rakstā minēto.

1118 31 113 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 113

0/2000

Pilnībā PAR !!!

 

Legalizējam Latvijā lai tie ''legālie'' sintētiskie sūdi beidzot pazustu no zemes ko Mīlam.

Legalizējot marihuānu mēs pilnībā iznīcināsim legālo narkotigu tirugu Latvijā , samazināsim alko patēriņu jauniešu vidu , izpalīdzēsim arī daudziem atmest cigaretes , palīdzēsim atīstīt Latvijas ekonomiku , dosim jaunas darbavietas , palīdzēsim pensionāriem kontrolēt sāpes bez medikamentiem , samazināsim ar auto notrieko cilvēku skaitu rēbumā , samazināsim to Latviešu naidu un aprobežotību pret visu jauno , atīstīsim iq līmeni sabiedrībā , palīdzēsim vēža slimniekiem tikt galā ar pašu vēzi , ar ķīmijas terapijas sekām , palīdzēsim bērnu triekas bērniem atkopties , palīdzēsim depresīvajiem atkal saredzēt krāsas dzīvei , palīdzēsim narkomāniem vieglāk nokāpts / atkopties no smagām atkarībām , palīdzēsim glaukomas pacientiem , palīdzēsim pensionāriem ar ostioporozi , palīdzēsim autiskiem bērniem vieglāk kontrolēt ķermeni , palīdzēsim epilepsijas slimniek , lai viņiem vairs Nekad nebūtu jaunas lēkmes , palīdzēsim slimiem berniem , jauniešiem un pensionāriem. Palīdzēsim arī tiem kas ir pret marihuānu saprast kāda svētība ir šis augs.

56 16 atbildēt

Nu tad saņem 20 ziemassvētku dāvanas no manisemotion

29 1 atbildēt

2. Marihuāna izraisa slimības gan, teiksim, pēc ilgas un biežas lietošanas cilvēku var ķert paranojas, kā arī šizofrēnija var piemesties, lai gan par to vēl strīdas. Kā arī atcerēsimies veco labo ķīmiju un padomāsim, kādas gāzes izdalās degšanas procesā (nu tās gāzes, ko pīpmanis ievelk plaušās, nu tās - dziednieciskās, phe). Marihuāna arī padara cilvēku flegmaināku, ne tikai uzreiz pēc kāsīša. Arī atmiņa sāk klibot (short-term vai long-term, jau aizmirsu, bet nu whatever).

5. Nemaz nezināju, ka Nīderlandei IKP tagad baigi aug.. Eiropai tagad vispār ar to IKP pieaugumu ir kā ir. Bez tam, Nīderlandē marihuāna tā līdz galam legāla nav.

9. Blakusparādības, pīpējot vairākas reizes mēnesī? Tad paskaidro, kādas blakusparādības ir cilvēkam, kas 2x mēnesī tusiņos izpīpē 1 cigareti? Vai 2x ēnesī izdzer vīna glāzi? Vēl aizvien liekas, ka marihuānai ir DAUDZ mazākas blakus parādības? Es labāk iedzeru pa reto glāzi vīna, vismaz ar galvu būs labi pēc gadiem. :)

10. Nosauc vēl 20 sportistus, neskaitot šo kārno cilvēku. Un pamato, kā zini, ka tieši marihuāna iedeva spēkus dabūt kaudzi medaļu.

 

Varbūt arī es nobalsotu PAR dekriminalizāciju, why not, taču tikai tāpēc, ka nav godīgi, ka viena kaitīgā viela ir legāla, bet otra kaitīgā - nē. Neskaitot stiprās narkotikas.

27 4 atbildēt

Gluži praktiski zinu par tiem cilvēciņiem, ar kuriem savulaik mācījos kopā R1Ģ, un kuri toreiz blēņojās ar zāli- pēc 15 gadiem no šiem cilvēkiem, kuri bija diezgan gudri uz sakarīgi, nekas jēdzīgs nav iznācis. Kaut gan toreiz likās, ka tur būs oi oi. Cilvēki talantīgi, bet veiksmes stāsta nav nevienam no viņiem. Vjadzēja būt. Vismaz diviem noteikti. 

Kaut gan katram no tiem, kas kaut ko lieto, ir savas problēmas, kāpēc viņi tiecas uz kaut kādu ķīmisku laimi, un īstenībā cūka dubļus vienmēr atradīs- vai nu nodzersies, jeb nonarkosies,  īstenībā tas ir pilnīgi vienalga. Riebjas raksti par šo tēmu, jo, ja cilvēks sāk risināt problēmas ķīmiski, viņš pārtrauc meklēt dabisku risinājumu. Un murgoties pa sapņu pasauli nevienā veidā nav labs risinājums. Ja ķīmiskā atkarība neeksistē, tad psiholoģiskā noteikti eksistē. 

13 2 atbildēt

Tātad:

Marijuana smoke contains 50% to 70% more cancer-causing substances than tobacco smoke.A single cannabis joint could cause as much damage to the lungs as up to five regular cigarettes smoked one after another. long-term effects of marijuana, which indicate changes in the brain similar to those caused by long-term abuse of other major drugs. Marijuana changes the structure of sperm cells, deforming them. 

http://www.drugfreeworld.org/drugfacts/marijuana/the-harmful-effects.html ;

Kam man tagad ticēt? Jo mazāk draņķu, jo labāk. Lai paliek nelegāla.

14 6 atbildēt

Kad izdzirdēju, ka par spīti visai parakstu vākšanai, pieteikums noraidīts, biju šokā. Pati nepīpēju un manu ikdienu tas nekādi neietekmē, taču fakts tāds, ka tas ir pilnīgs absurds - pedofīlam piespriež sabiedrisko darbu, kamēr kādam pie kura atrod pāris gramus marihuānas, var nākties sēdēt aiz restēm. Absolūti greizā valstī dzīvojam!

6 0 atbildēt

Zāli nekurīju, esmu mēģinājis, bet laikam pārcentos nedaudz... Neesmu pret to visu, kamēr iet runa tikai par marihuānu.

Bet visus tos sūdus, kurus meistaro laboratorijās, nekad mūžā.. es ceru, ka tik tālu visas legalizēšanas nenonāks, un ka nākamā paaudze nebūs hipiji. Tas novestu pasauli atpakaļ viduslaikos.

Lai nu kā, raksts bija interesants! emotion

5 1 atbildēt

vienmeer esmu teicis"Bullju dzeriens nav domaats teljiem un THC nav domaats mikstam olu caulaam" ar ikski mutee..

4 1 atbildēt
Atceries Tu kontrolē atkarības,nevis viņas tevi!
3 0 atbildēt

emotion weed !

6 3 atbildēt

Pirms gada - Jā! Gandrīz ar abām rokām par. Bet redzēju kas ar ļoti labu paziņu notika pēc pusgada tīras mantas kūpināšanas.

Nē! Sitiet nost!

3 1 atbildēt

Ha, tas legalizācijas jautājums. Piekristu par dekriminalizāciju, bet legalizācija - noteikti nē, nu vismaz ne šobrīd. Pats esmu visai regulārs smēķētājs pēdējā laikā, sanāk reizi nedēļā. Kaut kā līdz šim nevienu reizi nav bijušas problēmas ne dabūt, ne arī uzsmēķēt bez bailēm, jo es to daru ar mēru un tomēr zināmu sajēgu, kas tas tāds ir un kā tas mani ietekmē. Manis dēļ viss arī varētu palikt tieši tā, kā ir.

Saka, ka legalizācija apkarotu to, ka dīleri no zaļā uzsēdina uz ko niknāku. Iespējams, ka tā notiek, bet šeit nu ir arī paša cilvēka izvēle - ar kādiem cilvēkiem sadarboties, no kā ņemt. Ja tev Vecrīgā uz ielas kāds pienāktu un klusi teiktu "zaļo nevajag?", būtu vairāk kā idiotiski viņam piekrist. Ja tu satiec pazīstamu čomu, kopā arī nodegustējat, mierīgi parunājat par dzīvi un viņš vēl pastāsta, kur tas viss audzēts, tas ir kas pilnīgi cits. Protams, ne jau katram ir tāds čoms, bet nu tomēr ar laiku cilvēks iemācas izvērtēt, ar kādiem cilvēkiem vajag un kādiem nevajag pīties.

Domāju, galvenā problēma ir divas dažādas gandžas kultūras. Viena no tām ir diskrētā, sevi cienošā, atbildīgā pret sevi un citiem. Lieto tīru mantu, dari to citiem netraucējot, neļauj tam ietekmēt mācības, darbu, attiecības, zini savu mēru un neplāties ar to. Tāds esmu es un principā visi draugi, par kuriem zinu, ka viņi pīpē. Tad ir otra šlaka - rasta blaze it fagot 420, kuri to uztver kā "cīņu pret sistēmu", ieciklējas uz legalizācijas labajām pusēm, veido konspirācijas teorijas, stāsta visiem, cik ļoti vakar bijuši apkurījušies utt.

Laba analoģija būtu alus. Alu var baudīt. Var brīvā vakarā, kad nekas cits nav jādara, aiziet uz Valmiermuižas alus darītavu, paņemt kārtīgu tumšo un nesteidzīgi to izgaršot, vedot patīkamas sarunas. Var arī aiziet uz nočniku, sapirkties 5 lētākās pilzenes, ar čomiem triecientempā iztempt kādā kāpņutelpā un streipuļojot un bļaustoties vilkties pa ielām, jau pārliekot prātā, kādus epitetus labāk izmantot rītdienas varoņstāstos par "nenormālo pārpāli, vecīt, tādā pālī mēs bijām, ejj tu nost".

2 0 atbildēt

Jau vairāk kā 10'000 gadu šis augs tiek lietots visā savā spektrā.

Marihuānas lietošana nav kaitīga cilvēkam, bet gan sistēmai, kurā cilvēks dzīvo. Nav jau brīnums ka te sarakstīti stāsti par to ka "oi oi krutie, gudrie puikas" neesot neko " sasnieguši "... Nevar būt, jo nekalpo vairs sistēmai.. Nav brīnums ka tie, kuri saskarās ar marihuānu, nereti vēlas pamest patērētājsabiedrību. Šajā zombiju laikmetā viss, kas atver acis, ir nelegāls.

Nauda tiek grūsta abās pusēs - gan tie kas ir par, gan tie kas ir pret. Un tās nav mazās summas. Katrs otrais "pētījums" ir pasūtīts, sagatavots un uzcepts, visticamākais, ka bez nekādas īstas bāzes, viss ir "fikcionāls".

Es nebalsotu, un nevienam arī neiesaku. Nevajag. Labāk dzeriet, pīpējiet cigaretes, lietojiet stimulantus, nodarbojieties ar seksu un audzējiet muskuļus, sekojiet diētām, skatieties ziņas un viss ar jums būs kārtībā. Nevajag jums marihuānu, nevajag jums citu skatījumu uz lietām un pasauli, kurā dzīvojam. Nevajag nevienam no jums to. Pietam, visi tie "RISKI", kas pastāv smēķētājiem - nevajag jums to. Varu derēt ka no diviem jointiem jums sāktu pūt rokas un jūs sajuktu prātā... Kaut iespējams, jums no tiem nebūtu vispār nekā... emotion

Es jums pilnīgi piekrītu - uzspļaujiet vēsturei un pilnīgi visam, cik daudz šis augs ir devis cilvēkam. Marihuāna ir smēķēta visos laikos, tikai kādreiz to daudz labāk slēpa.

2 0 atbildēt

Labāk pīpēt zaļo , nevis tos sintētiskos sū*us , vismaz no zaļā neviens nav nomiris..

1 0 atbildēt

Pat ja,,nav  tik slikta,,  - vienalga ta ir narkotika, ar visam no ta izrietosam sekam.....

2 1 atbildēt

http://youtu.be/TXKjRkkoIOU Seit viss ir paradits. Ejiet jus visi paris majas talak kas doma ka marihuana ir kkas slikts. Gribu redzet ka kkada vodka vai alus var izdarit ko lidzigu ko marihuana dara siem berniem.

1 0 atbildēt

Ar marihuānu būtu tieši tā pat kā ar alkoholu ja to legalizētu,staigātu pa ielām pārkurījušies 13 gadīgi bērni,un galu galā nekas labs nesanāktu emotion

6 5 atbildēt

Es jau tev tās z-svētku dāvanas tik daudz esmu uzdāvinājis emotion

0 0 atbildēt

marihuanas legalizesana ir politisks riiks! ja to legalizes daudzi paliks bez naudinas.. 

un es domaju ka katram pasam jaseko lidzi cik biezi lieto jo pat alkahols kurs ir legals ja neprot lietot ir loti loti kaitigis! taka japipe pratiigi tad ari nebut nekadu problemu..!!!

1 1 atbildēt

''You smoke weed and incarcerate million other people who smokes weed, isnt that hipocritical?''

''Do you like getting handjobs?''

''Yes''

''Do you like to give handjobs?'' ''offcourse no''

''Isnt that hipocritical?''

atceros citātu no harold and kumar :D

 

 

2 2 atbildēt