local-stats-pixel fb-conv-api

Ušakovs pieķerts masu slepkavību un genocīda musinātāja atbalstīšanā.131

Sveiki Spoki un Spocenes. Pa ilgiem laikiem tapis mans raksts. Šoreiz par to, ka Latvijā mīt pretvalstiskas personas un tās ir ieņēmušas augstus amatus.

Lai labi lasās!emotion

1247 16 131 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 131

0/2000

Tā Ždanoka vispār ir īpatnēja persona starp tiem pārējiem kadriem. Dzīva fosīlija. Pārējie tikai gvelž, lai saglabātu politisko ietekmi vai izpatiktu Krievijas režīmam, bet viņa, šķiet, gaida to dienu, kad Ļeņins augšāmcelsies no mauzoleja un piešķirs viņai augstāko PSRS ordeni.

86 2 atbildēt

Gņila un pārējo putina sūkātāju "slapjais sapnis" - salādēt letiņus vagonos un aizsūtīt vienvirziena "ceļojumā" uz saulaino Magadanu vai Sibīriju!emotion

Es brīnos, kā tādi tipiņi vēl nav izraidīti no Latvijas!emotionUrlande plaša zeme, visiem, kam lv kas nepatīk, vietas pietiks, pie reizes varēs izbaudīt "komunismu" visā tā krāšņumā emotion

62 4 atbildēt

Liela problēma jau ar daudziem(ne visiem) krievu tautības cilvekiem, ir tas, ka vini ir tiktal nozombeti, ka vinus jau vairs nav iespejams pārliecinat par ko citu. Es drīzāk, kaķim iestāstīšu, ka vins ir suns, neka krievam, ka vinam nav taisnība..

50 1 atbildēt

 Latvieši ir devuši pietiekoši daudz laika latvijas krieviem. Mēs saprotam ka staļina laikā viņu vecākiem un vecvecākiem nebija izvēles, viņus šurp atdzina ar varu. Mēs devām viņiem laiku, iejusties, nodibinat mājas, iemācīties valodu un kļūt par mūsu tautas daļu. Krievi ar savu rīcību ir PAŠI atteikušies un uzstājušies ļoti agresīvi pret mums. Pret agresiju mēs atbildēsim ar agresiju, nežēlīgāku nekā putins ir spējīgs iedomāties mēs cīnīsimies līdz pēdējam kā to jau gadu simteņiem tika darījuši mūsu senči. PRET KRIEVU AGRESIJU MĒS ATBILDĒSIM AR VĒL LIELĀKU AGRESIJU.

44 1 atbildēt

Man patīk tas tipiskais krievu teksts ''MĒS'' Mēs nāksim,mēs sodīsim utt..bet tai pašā laikā tie lielie runātāji ieroci acīs nav redzējuši un diez vai īstu līķi vispār redzējuši nemaz nerunājot ka kāds par tādu būtu jāpataisa!Tik prot bļaut MĒS...Nerunā par visiem,runā par sevi,vai arī ksfinkteris raustās pateikt ka Vot,es aizbraukšu un piz..ec jums???!?!?!Man nāk prātā vecs teiciens ka krievi ir kā odi,uzbrūk tikai barāemotion

34 1 atbildēt

Trīs mīļākie krievu lamuvārdi:

1. Hui

2. Bļad

3. Fašist

21 1 atbildēt

Nezinu nevienu lielāku fašistu par krievu.Vācieši ir sen atpakaļ savā dzimtenē un ja šeit kāds arī dzīvo,tad viņš nenīst tautu un viņas valodu ,ka to dara krievu lielākais vairākums ,kā okupēja tā vēl tagad dzīvo un savu dzimteni aizmirsuši.Tā kā nevajag saukt citus savā vārdā-paši fašisti un  piedevām vēl slepkavas.Nesaprotu,kā Latvijas galvaspilsētu var vadīt krievs,kas atbalsta okupācijas un Ukraiņu slepkavošanas!

22 2 atbildēt

Ušakovu ziepēs, woop woopemotion

15 1 atbildēt
Saskaņas vienīgais mērķis ir Latvijas pievienošana Krievijai. Tracina visi tie Kremļa kalpi un dzeguzes. Lai viņi tinās prom no Latvijas!
12 1 atbildēt

Cilveki kam vienaldzīgs Latvijas liktenis jau balsoja par Saskaņu. Lai brauc uz savu pusiju,papam azotē, tur bus krievu valoda cik uziet un nevajadzēs te lieki muti dzesēt emotion

16 6 atbildēt

Un tagad pajautā sev, kāpēc tas pasākums sāk iet pa burbuli!? Laikam jau tāpēc, ka Rietumi pateica nē un ieslēdza dažādus izolatora mehānismus, kuri ietekmēja Krievijas, rubļa vērtību, politiķu un populāro personu pārvietošanās un nenosodītās izpausmes spējas. Lai krievi jūtās apbižāti un sāk domāt, ka vēlreiz būt par nesodāmiem noziedziniekiem svešās zemēs viņiem neviens neļaus un lai arī ņem vērā, ka Rietumu sodīšanas risinājumi ir demokrātiskāki par urlām viegli saprotamo izsūtīšanu, nošaušanu, izvarošanu, izlaupīšanu, nomērdēšanu badā utt.

10 0 atbildēt

Visvairāk mani vienmēr pārsteigusi krievvalodīgo daļa, kas ar zobiem un nagiem aizstāv Putinu un apgalvo, ka ja viņš būtu pasaules valdnieks, tad nu gan viss būtu kārtībā. Būtu jau arī, jo tādā režīmā ir jākrīt gar zemi un jāgodā vadonis, aizmirstot, ka nav ko ēst un ka īstenībā valda diezgan liela nabadzība/deficīts/vesela kaudze citu problēmu.

Bet roklaižas cer, ka atleks viņiem labumiņš. Smieklīgi noskatīties, cik ļoti viņi cenšas saglabāt it kā Latvijai lojāla politiķa tēlu, paužot pretvalstiskus apgalvojumus.

8 0 atbildēt

Nu bet viņi taču dara visu, lai tā piektā kolonna šeit augtu, vairotos un justos ērti un komfortabli.

8 0 atbildēt

emotion

ieraugot jau šos 3 feisus - nilpirdi, ivanu un taņu jau šķermi sametās.

8 0 atbildēt

Man pietiek jau ar to, ka Ušļaks nobalsoja par otru valsts valodu, manās acīs tas ir tas pats, kas nobalsot pret Latviju kā valsti. Gaidu to dienu, kad visas šīs sejas pazudīs no varas krēsliem  emotion

8 0 atbildēt

Viss jau itkā pareizi uzrakstīts! Problēma tikai valstī ir tā,ka problēmas nav. Problēmu uzpūš(mākslīgi rada) atsevišķas cilveku grupas,kurām tas savā mērā ir izdevīgi. Man,piemēram, nav izcilu krievu valodas zināšanu,bet tas man netraucē būt labos draugos ar personām vārdā Igors,Oļegs,Sergejs utt. Ja neprotu kaut ko pateikt krieviski,tad saku latviski,un problēmu nav. Viņi strādā Latvijas labā,un dzied "Dievs svētī Latviju" , nevis "Rossiiiija,Rosiiiiijaa" ,un viņi nejūtas apspiesti dēļ tā,ka runāju ar viņiem,nereti,latviski,un es nejūtos apspiests,ka viņi ar mani runā krieviski. Visi savējie - strādā,cīnās,maksā nodokļus,turklāt,ne Krievijai,bet mums - Latvijai!

Un,tiem ģēnijiem no Krievu un Latviešu puses,kas lasa šo manu sacerējumu - Latvijā fašisms un fašisti nekad nav bijuši,Krievijā arī nē! Karoja arī ne fašisti. Iesēdieties vidusskolas sola un paņemiet vestures stundā,ne viedtālruni vai aliņu,bet grāmatu,un palasiet,ka fašisms bija nacisma paveids,kas radās Itālijā,un tur arī palika. Pēc tam Hitlers tur visu sāka kruķīt pa savam. Būtība,fašisms sākās un beidzās Itālijā! Eiropā vladīja nacisms,Hitlers bija nacists,ne fašists. Tātad,ja cienījamie aktīvisti,kas cīnās par kaut kādu apspiiešanu saka,ka viņus apspiež fašisti,tad būtībā,viņi saka,ka viņus apspiež Musolīni laika itāļi! So..

5 0 atbildēt
Āmurs esi? Tas ir acīmredzami.
6 1 atbildēt

Nu tev gan,,guba ne dura,,  ,skat ko sagribejies...Varbut tev vel ,,iedot atslegas no istabas ,kur nauda,,  ...Nu labi ,bez jokiem.Ja shie tavi draugi tev vel nav paradijushi ,kur tas rakstits, tatad vel pilnibaa tev neuzticas un tev vel vairak jacenshas.....

5 1 atbildēt

man nav pilnīgi nekāda pamata uzskatīt ka putins ir imperators un viņam pieder itin visa vara. drīzāk gribētos domāt ka pats putins tiek maldināts un "auklas" rausta kāds cits, kurš nekad īsti nemaz neparādīsies sabiedrībā un mēdijos. Tā notiek asv, tik pat labi tā notiek arī krievijā. Ko mēs vispār zinam. Varbūt amerikāņi rausta krievu auklas. Varbūt krieviem ir gadsimta plāns kā neitralizēt putinu un sagraut pilnībā patsstāvošo valsts iekārtu. Tikai varbūt. Neesiet nu tik droši. Delfi un apollo nav uzticams izejas avots. tā ir plika dzeltenā prese.

4 0 atbildēt

Krievija varbūt nav PSRS, bet PSRS mantiniece gan. Un tas, kā viņi šobrīd sevi pozicionē pasaulei, to ļoti labi pierāda.

"Krievija pati par sevi ir izdevīgs starptautiskais biznesa partneris un šāda sadarbība ar Krieviju nebūt nav nosodāma".

Sasmējos. Labs "sadarbības partneris" līdz brīdim, kad Krievija saniķojas kā maza, aizvainota meitenīte, un labā sadarbība tiek nogriezta.

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »