local-stats-pixel fb-conv-api

Tūristes pazūd un tad sākas lietas, kurām grūti noticēt54

1398 3

Pagājušā gada 15. martā, tas ir, tieši šodien pirms gada, divas jaunas holandietes devās uz Panamu ilgi gaidītajā sešu nedēļu atvaļinājumā. Krisai Krēmerei bija 21 gads un Lizannai Frūnai 22 gadi. Abas daiļavas pazuda bez pēdām pēc divām nedēļām staigājoties netālu no vietējās pilsētas Bokvetes. Vēlāk tajā vasarā vietējie ļaudis atrada mugursomu ar dažām kaulu atliekām. DNS ekspertīze apliecināja, ka kauli pieder vienai no meitenēm.

Kas ir dīvainākais šajā stāstā? Mugursomā bija fotokamera, kurā bija safočētas vēl 100 bildes 10 dienas kopš brīža, kad meitenes pazuda. Bildes, kuras tika palaistas internetā un ziņās bija tās, kur abas meitenes ir dzīvas, priecīgas un nepavisam vēl nenojauš par traģēdiju.

1398 3 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

Varbūt viņas uzdūrās kādai kanibālu ciltij. 

96 0 atbildēt

Mana versija ir -  atrada vietējie, izvaroja, apēda un kaulus izmeta.

71 1 atbildēt

Par naksts bildēm-iespējams vēl pašu bildētas kad bij dzīvas,naktī tieši tāpēc ka bildēja tumsā cerot ka zibspuldze nobiedēs zvērus kas ložņāja apkārt.Līdz brīdim kad kādai pantērai bij jau poh par gaismu no foto.

62 0 atbildēt

Diez gan mīklaini, jā. Kaut gan īsti nesaprotu, kur prāts vienām pašām līst tādos laukos - tīša uzprasīšanās uz problēmām sanāk. 

36 1 atbildēt

DNS ekspertīze apliecināja, ka kauli pieder vienai no meitenēm.

Kur ir palikusi otra?

22 0 atbildēt

Vispirms, tā garākā nogrieza kāju mazākajai, tad maziņā sadusmojās par to un izrāva ribas garajai un abas gāja gulēt. Naktī abas pamodās un ar zibspuldzi foķējot salasīja ķeskas un salika somā. Koijoti, protams, šausmās noskatījās uz notiekošo. Tad vietējie nieru mednieki gāja uz ''copes'' vietu un savāca to ko var notirgot un apēst.

20 0 atbildēt

Tie, kuri saka, ka zvēri bija vainīgi, jums ir pretarguments - kāpēc somā bija kauli? Zvēriem nemēdz būt tik attīstītas smadzenes.

Noteikti policijai vajadzētu par šo stiprāk interesēties, nevis palaist gar degunu. Varbūt policijai bail zināt, kas tur noticis? Mož sakari?

17 0 atbildēt
Mana versija- Man bail
11 0 atbildēt

Miesa tik ātri nesadalās ,lai tik īsā laikā kauli būtu, tas nozīmē ka kāds dzīvnieks abskurbinājis.

9 0 atbildēt

Sakarā ar policijas scenāriju... kā viņi izskaidro faktu, ka mugursomā bija kauli un vēl atrastais zābaks ar kāju un dīvainās bildes? Viņas laikam to pašas sev nodarīja?  emotion  emotion 

7 0 atbildēt
Vietējie apēda emotion
6 0 atbildēt

uzreiz prātā iezogas filma "Pakalniem ir acis". Visticamāk, kāds ir paniekojies..

5 0 atbildēt

Vienai meitenai nokrita kājas ar zābakiem. tad otra gribēja palīdzēt, bet nepaspēja. salasīja draudzenes kaulus somā un gaidija ātros. šie neatbrauca, no galaicības safočeja vel 90 bildes, tad domāja doties. atstāja somu ar kauliem un aizgāja kautkur citur.

6 2 atbildēt

Bet ja nopietni,  šis noteikti nav nelaimes gadījums, jo kā tie kauli varēja nonākt somā? es domāju, ka meitenes tika kautkur aizvilktas, kādai palika kamera, tapēc viņa bildējot tumsā centās izsaukt palīdzību vai atstāt pierādījumus, kas palīdzētu atrast otru meiteni, kad šī nomirtu. Un kur otra meitene palika? DNS taču atrada vienai meitenei? Varbūt otra vel tiek turēta kautkur mežā pie kautkāda slimā?

4 0 atbildēt
vesels šausmu stāsts.. it īpaši bildes un komentāros.. creepy - buuuu
4 0 atbildēt
Man nešķiet ka vainīgi dzivnieki. Nezinu kurš tas varetu būt, bet ja kāds dzivnieks viņas edis tad tikai tad kad šis bijušas beiktas. Un arī kur tad otra? Starpcitu man liekas ka dzivnieki nevar kauliņus smuki salikt somiņā. Turklāt atrada laikam visai tuvu ciematam. Vai tad tas neko neizsaka? Un tā gaļa ir sdurta uz kociņiem vai ne? Man ir aizdomas ka bildes ir uzņemis kāds cits nevis meitenes. Nu es somāju tās pēdējās.
4 0 atbildēt

http://en.wikipedia.org/wiki/9-1-1 Ka man patik, kad idioti kasas un telo pargudrus emotion

3 0 atbildēt
Visticamakais ka maniaks or nogribejies vecis..
3 0 atbildēt
Protams, lieta ir ljoti diivaina. Bet tad rodas jautaajums - ja mees, 'parastie' cilveeki sho lietu nevaram atrisinaat, kaapeec nav piesaistiiti kaadi labi ekstrasensi?! Varbuut tur patieshaam vienkaarshi kaut kas ir apakshaa un mums to neveelas atklaat.. emotion
2 0 atbildēt

Vendigo 👹

2 0 atbildēt