local-stats-pixel fb-conv-api

Transrase 🏳️‍🌈20

101 0

Sveiki,

Daudzi ir pazīstami ar terminu transseksuāļi, bet tagad ir jauns termins transrase(transracial - angliski). 🏳️‍🌈
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Transracial_(identity)
Šis jaunais termins, kurš ir pazīstams kopš 2017. gada, nozīmē cilvēkus, kuri neatzīst savu etnisko piederību ar ko ir piedzimuši, bet jūtas, ka patiesībā pieder pie citas etniskās piederības.
Atšķirībā no transseksuāļiem transrases termins vēl nav oficiāli atdzīts.

Šādi cilvēki nereti mēģina mainīt savu ārieni, lai līdzinātos sev vēlamajai etniskai piederībai. Viena no metodēm, ko viņi izmanto ir plastiskā ķirurģija, lai, piemēram, mainītu savus sejas vaibstus. Tie, kuri vēlas tumšāku ādu, injicē melanīnus savā ādā. 👱🏿‍♀️ Bet tie, kuri vēlas gaišāku ādu, balina to.
Matus pārveidot ir vieglāk. Reičela Dolezal savus blondos matus nokrāsoja tumšus un izveidoja par sprogainiem, lai atgādinātu afro matu sakārtojumu.

Daudzi uzskata, ka dziedātājs Maikls Džeksons bija tāds, jo veica daudz plastiskās ķirurģijas, un pirms savas nāves vairs neatgādināja savu bērnības izskatu. Daudzi salīdzina melnādaino dziedātāju Lil Kim ar Maiklu, jo ir baumas, ka viņa balina savu ādu un ir veikusi vairākas plastiskās operācijas tāpat kā Maikls pārveidoja savu ārieni.

Man kaut kā liekas, ka daudziem no viņiem ir identitātes krīze. Vai tad nav jābūt apmierinātam ar savu etnisko piederību ar ko nācās piedzimt šajā dzīvē? 🤷🏻‍♀️ Varbūt tā ir kaut kāda garīga slimība? Tam varētu būt daudz iemeslu, bet šaubos vai to atbalstu. Cilvēkiem var patikt citu tautu kultūras, bet tas nenozīmē, ka viņi var par viņiem ,,pārveidoties”.

Martina, kura uzskata, ka sevi pārveidoja par melnādaino sievieti, piedalās ,,The Maury show”
Brazīlietis, kurš sev uztaisīja vairāk par 10 operācijām, lai līdzinātos korejietim.
Melnādainā repere Lil Kim, kura tagad pēc vairākām plastiskās ķirurģijā izskatās vairāk pēc baltās sievietes
101 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000
Es nepiekrītu savam vecumam un sugai. Patiesībā esmu 3 gadus vecs zirgs.
6 0 atbildēt
Vispār rasu atšķirības ir daudz lielākas nevis tikai melanīns. Cilvēku rases ir aršķirīgi gan ģenētiski, gan kulturāli. Melnādainie ir vienīgie bez neandertāļa gēniem. Katrai rasei pat skeleti ir atšķirīgi.
4 0 atbildēt

tā tiešām ir vienkārši slimība.. jo cik slimam jābūt lai labprātīgi gribētu kļūt par nēģeri.. Saprotams nēģeris grib kļūt par balto -  neviens jau negrib būt otrā šķira.. bet tā.. 

8 6 atbildēt
For the love of god f off with your lives matter ☠️
2 0 atbildēt

Nice

0 0 atbildēt

pie patreizējās tolerances un plastiskās ķirurģijas iespējam, es domāju, ka būs arī transsugu rdījumi... Kapēc ne??? Ei un pamēģini aizliegt..

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

😖😖Maikls Džeksons nebalinaja sevi viņam bija slimība virtigo kas noņem ādas pigmentaciju

0 0 atbildēt