local-stats-pixel fb-conv-api

Traģēdija! Nāvējoši slima meitene izdzīvo pēdējās dienas.13

1028 13

Meitenītes vecāki vien teica.... Mēs nevēlamies, lai šādi notiktu kādam citam cilvēkam, kad nākas zaudēt pašu tuvāko...

1028 13 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

par šādu rakstu + likt kaukā pat neētiski...

41 4 atbildēt

Mēs negribam, bet mātes dabas priekšā neko nepadarīsi. Reizēm labi vien ir, ka nepadarīsi, savādāk viens izdzīvojis gēnu gļuks parasti rada lielākus gļukus nākamajās paaudzēs.

30 0 atbildēt

 Virsraksts lika padomāt, ka būs interesants raksts, tāpēc atvēru. Vīlos.  Vienīgais  pluss, ko varu likt  ir Tev, ka spēji izdomāt nosaukumu, kurš mani apmānīs :))

14 1 atbildēt
Nebūs plusa.
7 0 atbildēt

...jo avatarā *****e grozās?

atbalstu vecākus un lieku plus

10 4 atbildēt

sito raxtu gan nevaidzeeeja publiceet nav labi  rakstit par svesu cilveku sapem, bet nu vecaakiem lielu izturiibu un drosmi emotion

4 0 atbildēt

Vezis neskiro cilvekus, Esmu redzejis dzive cik atri vezis uzveic cilvekus, viena nedela un tevis vairs nav. Vienigais ko veletos lai butu izgudrotas zales pret so slimibu, jo kimijas terapijas tikai palenina procesu, bet neaptur vezi.

0 0 atbildēt

zemiskiemotion

0 0 atbildēt

Man nepatīk, ka šeit parādās aizvien vairāk aizkustinošu rakstu par ģimenēm, kuras ir zaudējušas viņiem , ko svarīgu, lai tikai pelnītu plusus. Man ir žēl. E snelikšu polusu tīri ētikas pēc. Un TOp komentāra avatars ir pilnīgs sviests. Ļoti nepiedienīgi. 

0 0 atbildēt

Riebjas. Pašam bus 3. mazais. Man po ja piedaudzis cilveks aiziet. Bat kad dzirdu vai lasu ka mazs berns aiziet, kuram vel viss priekšā... izraisa dusmas.. 

0 0 atbildēt

tiešām nesaprotu kāpēc par tādām lietām vispār jātaisa raksti

"We all feed on tragedy It's like blood to a vampire Vicariously I, live while the whole world dies Much better you than I You all need it too, don't lie"

9 13 atbildēt