local-stats-pixel fb-conv-api

Telefonu zombiji - nopietna problēma mūsdienu sabiedrībā11

190 0

95% šo rakstu būs neērti lasīt, jo viņi paši ir starp viņiem - telefonu zombijiem. Vienīgie, kuri nav šajā armijā ir tie, kuri nāk no cita laika, kad tādas tehnoloģijas nebija pieejamas un kategoriski atsakās tās apgūt vai arī tie, kuri ir sapratuši, cik šī problēma ir nopietna un sāka piedomāt pie saviem telefona lietošanas paradumiem.

Cilvēki savā starpā komunicē arvien mazāk

190 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Dēļ šīs problēmas dažās valstīs ir pieprasījums pēc kursiem, kuros māca sarunāties un veidot diskusiju ar dzīviem cilvēkiem.

13 0 atbildēt

Cittreiz besī sēdi kompānijā un visi sēž savās trubās. Pēc totāla autisma vienkārši izskatās.

11 0 atbildēt
Es esmu tehnoloğiju laikmeta veidojums, bet nekāds zombijs neesmu. Telefons man kalpo kā maza izklaide un saziņas līdzeklis. Neesmu nekādos feisbukos, lasu grāmatas.
7 0 atbildēt

taisnība

5 0 atbildēt

Karoč nesen biju spiests noskatīties filmu kas tiko iznakusi, tipa par Geimeriem, nākotnē.. Tā doma bija kad izdomāta jauna spēle kur visi uzvelk brilles un tusēt pa virtuālo pasauli tur lasīt naudu un citus mēslus, tik vien cik dirst un mist aiziet..

Filmas loģika sanāca tāda kad pohu* ka reālā dzīve ir dirsa un jadzīvo svalkā galvenais lai var kā nākas atruaties virtuālaja pasaulē... emotion

Realitāte ir tāda ka cilvēku grip lopu vietā nolikt... Virtuālajā vidē ir krietni vienkāršāk uzlikt iemauktus.. Turklāt tā ir degradējoša... Es domāju nākotne tā sistēma kļūs aizvien reālāka un pamatīgāka... Jau tagad ir visādi GTA un tamlīdzīgas šņagas. Kuri jau būtībā ir izveidota pilnvērtīga virtuālā pasaule, kua ir krietni intrsantāka nekā 90% cilvēku dzīve, atliek vien izdomāt kā to padarīt pēc iespējas taustāmāku un reālāku un UALA MATRIX gatavs emotion

3 0 atbildēt
Es esmu atkarīgs no čipsiem un kolas!emotion
2 0 atbildēt

Brainzzzz!

2 0 atbildēt

Nu es neesmu nekāds "60to ražojums" un esmu diezgan jauns (24) bet telefonos nesēžu.Ja vajag internetu lietoju planšetdatoru un drīz būs salabots arī portatīvais kompis.Lai nu kā ar lietām kā feisbuks,instagrams un graudiem.lb esmu uz jūs.Profils ir tikai feisbukā un es viņu apskatos labi ja reizi nedēļā uz 10 minūtēm.Tāka mani par telefonu zombiju nevar nosaukt.

1 0 atbildēt