local-stats-pixel fb-conv-api

Svarīgi: Cik viegli var nozagt Tavu identitāti internetā?55

1545 5

Šis raksts ir par sievieti vārdā Rūta, kuras dzīve tika izmainīta, kad viņa uzzināja, ka kāda persona zog viņas bildes un uzdod viņas dzīvi par savējo!

Un tagad atzīstās, kurš piedomā pie tā, ko publicē internetā?

1545 5 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

cik labi ka man ir tāda dzīve kuru neviens negribētu nozagt. emotion

124 2 atbildēt

Mjā. Cilvēks labāk ilgstoši cīnās ar bilžu zagli, nevis vienreiz uzliek savām soctīklu bildēm iespēju rādīties tikai draugu lokā.

59 0 atbildēt
Viņa savu Instagram profilu varēja uzlikt uz režīmu "private" tādejādi visi kas viņas profilam neseko nevarēs redzēt bildes ,
22 0 atbildēt

Vairāk es domāju - ja jau Rūta gribēja to visu pārtraukt - nebūtu likusi jaunas bildes. Slimajai nebūtu ko zagt un viss beigtos. emotion

16 0 atbildēt

Viens ir skaidrs, ja "Tavu" bildi šādi izmanto, tad esi jau kaut drusciņ slavenība!

15 0 atbildēt
Diemžēl, bet internets ir pilns ar šādiem viltus profiliem. Daudzi pat izkrāpj naudu un paliek nesodīti.
13 1 atbildēt

Draugos utml. nesēžu. Tur, kur sēžu, profili stāv pieticīgi..... Kas ta man, ja kāds ņems manas 8 - 10 gadus vecās bildes emotion

11 0 atbildēt
900 bildes? Jomajo. Ar ļautiņiem mūsdienās viss nav gluži labi.
10 0 atbildēt

Kurš normāls cilvēks vispār liek tik daudz personīgās bildes virtuālajā vidē? Un pat, ja ir tik neapslāpējama iekšējā balss - tak ielikt, lai redz tikai draugi.

6 1 atbildēt

vot slimie cilvēki emotion sist un aiz restēm bāzt!!!emotion

4 0 atbildēt

Ir gadījies, ka viens čalis ari manu identitāti zaga, nezinu gan kāds tolks viņam no tā bija, bet viss nebija tik nopietni. Čalis nezināja ne vecumu pareizu, ne informāciju par mani, zināja tikai manu vārdu, kaut kādus spēļu nicknames dažus un bildi. emotion Draugs kad whatsappā iemeta, ka tāda lieta ir, arī bija tāda wtf sajūta, iegāju uzreiz tajā saitā, sazinājos ar adminiem caur teamspeak un visu izdzēsa emotion Un nesen vēl viena meitene zaga citas meitenes bildes no instagram un uzdevās par viņu, likās jau tā dīvaini, ka kaut kas nav tīrs, bet biju ar viņu runājis utt, tā kā nevarēja līdz galam saprast. Bet nu kad sāku domāt ar īsto galvu, tad arī saliku visus faktus kopā un pasūtiju 3 mājas tālāk to fake meiteni kas man rakstija, beigās vēl instagramā atradu īstās meitenes profilu pilnīgi nejauši emotion Ir visādi šitādi slimi cilvēki internetā, cik nav dzirdēts. Pašam vienkārši jādomā ar galvu. Ir daudz pazīmes pēc kā var noteikt, saka taisnību vai arī lej konkrēti tev.

3 0 atbildēt

Jau sen vairs neizmantoju neko tādu. Agrāk bija apsēstība iemest kādu ceļojuma bildi draugos lai visi redz.. Tās visas ir izdzēstas. Tagad man ir 1 bilde kas gribēs tas zinās kur mani atrast lai redzētu dzīvē.

Tiešām neisaku izmantot tādu aplikāciju kā Swarm. Tik pat labi viņa kādam zaglim parāda, gan tavu māju(ja esi precīzi norādījis, ko lielākoties visi arī dara), gan vietu kur patreiz esi. Tāpat visi tie sūda twīti, netvīto neko par sevi, par mērķiem, par darbībām ko var izmantot pret tevi... Silti iesaku, metat vispār tos sūda sociālos tīklus malā. Lai nav tā ka aizved meiteni uz randiņu un aptuveni 80% laika viņa skatas telefonā, neatceroties tavu acu krāsu!

3 0 atbildēt

Jām...  emotion 

2 0 atbildēt

Ļoti gruti, jo esmu reģistrējies tikai facebook un draugos kur man ir tikai 2 foto, jo kāda gan jēga parādīt citiem ko daru un kā atpūšos !?emotion

2 0 atbildēt

Es saviem profiliem Instagram un Twitter esmu uzlikusi privātumu, kas atļauj man pašai izvēlēties cilvēkus, kuriem vēlos parādīt savas bildes. Facebook bildes arī redzamas tikai draugiem vai atsevišķām draugu grupām. Es nesaprotu - tā vietā, lai tik daudz laika pavadītu staigājot pa policijas iecirkņiem un mēģinot rast kaut kādu savu taisnību, nebija vienkāršāk nerādīt visas savas bildes kuram katram, kurš vien izdomā apmeklēt viņas profilu?

2 0 atbildēt

Mana vaarda maasa. emotion 

1 0 atbildēt

Savāc savu burkānu, vairs man nevajag. emotion 

1 0 atbildēt

Negribētu, ka manu identitāti kāds nozog emotion 

1 0 atbildēt

Es ieteiktu visiem:

1. Reģistrējoties nekad nenorādīt savu īsto vārdu, uzvārdu, dzīvesvietu, nemaz nerunājot par kontaktinformāciju 2. Izdzēst visus profilus, kas nav izmantoti vairākus mēnešus (un neplānojat izmantot)

 

Izklausās paranoiski... Bet mani Facebook uzrunāja paziņa no spēles, ar kuru es nebiju runājusi gadus 4-5. VIņš zināja tikai manu lietotājvārdu un valsti. Viņš izmantoja šo informāciju, lai Google sameklētu papildus datus par mani un, tā kā viņš paralēli meklēja vēl citu mūsu kopīgu paziņu, tad izmantoja iegūto informāciju, lai atrastu mani Facebook... 

0 0 atbildēt