local-stats-pixel fb-conv-api

Studente, kura pusotru gadu neskuva paduses186

1284 44

Dublinas universitātes studente Emera O'Tūla pārsteigusi savu puritānisko valsti – lai izvairītos no psiholoģiskā spiediena, ko uz sievietēm izdara sabiedrība. 18 mēnešus viņa principiāli neskuva paduses.



1284 44 186 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 186

0/2000

Labāk būtu skuvusi emotion

420 15 atbildēt

"savu paražu neskūt paduses publiski ir atzinusi vien Kombuļu Inese."  gar zemi dēļ šī teikuma.. emotion

363 0 atbildēt

Skaista sieviete un tā sevi pazemo! ; ( Varēja ko citu izdomāt...

197 26 atbildēt

Meh, spoki.

Problēma ir, ka skūties piespiež sabiedrība. Uzspiež. Tas ir tāpat kā ar anoreksiķēm - sabiedrība piespiež būt bezizmēra skeletam ar ādu, un tad nu skraida apkārt ļauži un domā, ka ir resni, lai gan ir absolūti veselīgi, savas svara robežās esoši.

Man personiski nepatīk spalviņas uz savas ādas, un that's okay,  bet man arī nebūtu izvēle, jo re ku pilna komentāru sadaļa ar omg pretīgi, mirsti, tev nebūs seksa blāblā. Šī nav ne pirmā, ne pēdējā sieviete, kura izvēlējusies atlaist matus. Spalvainas paduses ir klasisks feministu protests. Viena no manām mīļākājām mūziķēm neskujas, un guess what, viņas vīrs ir sasodīti lielisks pats par sevi, un nevienam neienāk pratā vemstīties.

Get a grip, ppl, that's nature.

P.s. - Check this out.

160 5 atbildēt

Interesanti, ka rietumu cilvēks, itkā saprātīga būtne ir nonācis līdz tam, ka dabiskums tiek uzskatīts par riebīgu. Cilvēkam aug spalvas - nu.. aug. kaķim, sunim un lācim arī aug, bet šams tās laukā neplēš. Tāpat cilvēks ari kakā, čurā, bezd un atraugājas.. nu.. organisms tā uzbūvēts un tur neko nevar padarīt. Neskūtas kājas un paduses pēc dušas ir tikpat tīras, cik skūtas. Un par bikini zonu vispār - ja vīrietis uzstāj, ka tur visam jābūt pa pliko, tad jāsāk uztraukties, vai tur nav noslieces uz pedofīliju.

Starp citu. Hormonu dēļ, spalvainākās lēdijas ir ar augstāku libido.

127 17 atbildēt

Meitene nav pretīga, jūsu domāšana ir. Būt dabīgam nav nekas riebīgs.

Domāju, ka daudzas meitenes neredz tam jēgu un skujas tikai tāpēc, ka baidās tikt izsmietas vai pazemotas. Šī ir pietiekami drosmīga, lai neslēptu savus uzskatus un pārliecību.

Un, pirms kāds man brauc augumā, man patīk, ja man ir gludas kājas un paduses, bet katram cilvēkam ir savādākas vēlmes un iekšējās sajūtas.

78 3 atbildēt

Šitais jau pie šoka jāliek! emotion

87 23 atbildēt

un par to uzreiz jāiet uz kādu šovu? Americans!

47 5 atbildēt

Normāli! Godīgi sakot ārzemju pārpīlētā attieksme pret skūšanos kā obiligātu nepieciešamību ir pārspīlēta. Pie tādas kleitas gan paduses derētu izskūt, bet ja valkā apģērbu ar garām piedurknēm - jāatzīst tam nav vajadzības. Kāju skūšana - tas gan stulbi! Daba radījusi mūs ,,apmatotus" un dažreiz tur skuveklis nelīdzēs, jo tik un tā ataug...Diksutējami! Man viņas paduses nepieder, man arī netraucē!

37 3 atbildēt

Man po*uj

32 0 atbildēt

Nespēju iedomāties kā bija tajos laikos kad skuvekļu nebijaemotion

27 5 atbildēt

Varbūt man trimmeri aizdot? emotion

38 19 atbildēt

A nez cik tur leja ilgi naav skuvusi ? emotion

35 16 atbildēt

man šitāds pa nedēļu uzaug :D

19 1 atbildēt

Riktīga francūziete , bet nu jūtu līdzi viņas pusim ja tāds protams ir :D 

37 19 atbildēt

Skujās jau pirmkārt priekš sevis, lai labāk un seksīgāk justos. emotion  

19 5 atbildēt

Ar to viņa kaut ko ir panākusi?Izņemot slavas iegūšanu.

13 2 atbildēt

Ja kāds skatījās video, tad Emēra runā par svarīgu lietu - uz sievietēm tiek izdarīts milzīgs spiediens. No viņām tiek pieprasīts būt supersakoptām, seksīgām, perfektām un viņas pašas bieži vien pat neapzinās kāpēc. Valda ārējā izskata kults, bet iekšējā pasaule tiek pamesta novārtā. Sievietes nozombē reklāmas un krāsaino žurnālu vāki, uz kuriem attēlotas perfektas sievietes, kuru attēli, protams, ir apstrādāti Photoshop, noņemot rētas, "iesauļojot" ādu, noņemot "liekos" apaļumus vai piezīmējot jaunus... Kā lai te vienā brīdī nesadumpojas?!

Tā ka žetons Emērai par uzdrīkstēšanos, lai gan viņas izvēlēto metodi neatbalstu - es nekad neesmu uzskatījusi un neuzskatīšu spalviņu noņemšanu par absolūti nejēdzīgu higiēnas pasākumu. Man spalvu novākšana ir elementāra sevis sakopšana un es to darītu pat tad, ja atrastos uz vientuļas salas. 

7 0 atbildēt

Pasaule atīstās, un ja mēs vēlamies kaut cik laimīgi tajā dzīvot ir jāmainās tai līdzi. 

Bet neuzskatu ka šī meitene būtu pretīga, viņai pat ir vairāk prāta un inteliģences nekā vairākumam noskūtu cilvēku. Katrs cīnās savā dzīvē par kautko, viņa cīnās par mākslīgi radītajām normām.

7 1 atbildēt

Kobulju Inese arii ir publiski atzinusi ka zobi ar nav vajadziigi. emotion

6 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »