local-stats-pixel fb-conv-api

Stāsts kā cilvēki mainās.10

56 22

čau , čau...pastāstīšu jums par vienu meiteni...

Ar šo meiteni gāju nevis bērnudārzā bet pirmskolā.Viņa tagad iet manā skolā , tikai pararēlklasē. Vēl pirms kādiem ~4 gadiem viņa bija normāla arī labi mācījās . Tagad jau arī bet...viņa sākusi dzert , pīpēt un tusēt ar nelabvēlīgiem cilvēkiem. Vārdu jau labāk neatklāšu. Cik redzams arī sākusi slikti mācīties. Nokrāsojusi matus , seja galīgi samālēta + pīrsings. Dzirdāms kad staigā pa pamestām vietām. Tas ir normāli kā jūs domājat? Labs cilvēks pārvērties par narkomānu. tiešām žēl... gribētos zināt kāpēc.

Paldies kad lasījāt stāstu.

56 22 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

nejau visi ir mazi mīļi un pūkaini (kā es) emotion

15 0 atbildēt

Periods kura laikā gribas sevi pierādīt kā pieaugušu, neatkarīgu un gudrāku par citiem- īpaši jau vecākiem. Satusējot ar dažādam kompānijām, kurās visbiežāk pārējie ir vecāki par pašu... Tādā veidā apliecinot vai nu sev vai citiem, ka viņa ir gana pieaugusi.

Kā saka kad tad vēl ja ne jaunībā iztrakosies un iztusēsies..Viss vēl ir labi, ja cilvēks ir iekšēji stiprs, ar savu viedokli, un kaut cik gudrs..jo tad šis periods pāries un meitene attapsies, sāks uzvesties savādāk. Bet ja cilvēks ir viegli iespaidojams un bez īpašas izpratnes ko var darit un ko labāk ne, tad tas var beigties arī daudz bēdīgāk...alkahols, narkotikas...ja ir vēlēšanās kompānijā pamēģināt visu, tad sekas var būt ļoti bēdigas..

10 0 atbildēt

To sauc par pusaudžu vecumu! katrs tam iziet cauri, tā vai savādak! Ja meitene galīgi nenoies no ceļa, tad gan jau viss būs Ok!!!

2 0 atbildēt

elpu aizraujošs stāsts, paldies, ka dalījies!

1 0 atbildēt

pīpmanis jau uzreiz nau narkomāns. lol . emotion

1 0 atbildēt

tak normaali...

0 0 atbildēt

Katrs indivīds pats veido savu dzīvi,kā grib un kādu grib :) 

0 0 atbildēt

SVIESTS!

0 1 atbildēt

nevajag jau stastiit par savaam probleemaam citiem!!!!

un tas mani pat einteriseeja, pasai arii ir draugi kuri iet neceljos, bet es jau tur neko newaru padariit.ja vina velas bojaat sawu dzivi tad ta meitene pate wainiiiga

0 3 atbildēt