local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki.lv - dažu cilvēku orķestris29

235 4

Ar šo es noteikti izsaukšu uz sevi daudzu niknu troļļu urdēšanas un mīnusu vētru, bet klusēt un pieļaut, to, ko es sauktu par netaisnību - nevar. Runa šoreiz ir par to, kā spoku raksti tiek atbalstīti spoku sociālajos tīklos - Twitter, Facebook, un jo īpaši Draugiem. Sarakstē ar zinošu cilvēku noskaidroju, ka princips ir pavisam vienkāršs - sociālajos tīklos iesaka, to, kas ir labākajos augšpusē un vēl nav bijis iepostots. Manam kašķim par iemeslu bija tas, ka mans raksts, kurš pusotru - divas dienas atradās kategorijās, gan "Karstākie", gan "Labākie" augšgalā un ir arī mēneša rakstu TOP 10, tā arī ne reizi ne ieteikts spoku sociālajos tīklos. Iemesls cepienam pavisam vienkāršs - man nepatika veids kā spoku Draugiem profilā tiek atbalstīti atsevišķu lietotāju raksti.

No vienas puses es sev teicu: "Get a life!", no otras puses tomēr kautkas iekšā dīda un liek sacelties pret pastāvošo (ne)kārtību!

Uz doto brīdi spoki.lv Twitter profilam ir 11,565 sekotāji, Facebook - 5'262 sekotāji, Draugiem - 13'763 sekotāji.

Kur ir cepums, nē, bet cepiens, jūs jautāsiet?

235 4 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://spoki.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Paldies par šo rakstu! Ne velti šā lietotāja profilu http://spoki.tvnet.lv/profils/greekspider rotā sūdabrāļa medaļa, ir pazemināts uz lietotāju, jo kādu laiku viņš ņēmās pa draugu spoku lapu un tur ieteica savus jaunuzceptos rakstus, kad es viņam to aizrādīju, mani nosauca par slimu, psihu utt., bet es jau tikai aizrādīju par negodīgu darbību. Ak, es sliktā. :( 

Neesmu zinoša vai šim cilvēkam ir vēl pieeja draugu profilam, bet vēl vakar un šodien manīju viņa ieteiktos rakstus, jebkurā ziņā, visi vainīgie tiks atskaitīti no konkursa. Vismaz esmu pārliecināta, ka FB un TW viss notiek godīgā ceļā. :) 

14 0 atbildēt

Es arī  neko nesaprotu...  Kaut kādi ekrānšāviņi salikti,  kaut kādas sniega bumbas tekstā...  Gribēji gudri un skaisti izteikties,  bet beigās sanāca kaut kāds murgojums. 

Literatūras sadaļā vari rakstīt par sniega bumbām,  bet ja ir kāda  problēma,  tad runā normālā valodā,  lai cilvēki var saprast!

20 9 atbildēt

ja godīgi, tad neko nesapratu, pāris vārdos var pateik ? emotion  

10 0 atbildēt

Spokos ir mazliet sviestaini, bet nezinu nevienu Latvijas portālu, kas būtu kaut cik tuvu šim. emotion

8 1 atbildēt

Diemžēl tā reiz ir.. Un to mēs nemainīsim.. :))

5 0 atbildēt

Tagad vismaz tiek ieteikti kaut cik jēdzīgi raksti, kaut kad jūnijā- jūlijā biju uz pakaļas no tā, ka bija pārsvarā 1-2 cilvēciņu  raksti un pārējie- no miskastes. 

Mani laikam visai maz rausta punktu un cepumu problēmas- rakstu pacelšanai cepumu pietiek, cilvēciņu loks, kuri lasa manus rakstus, ir tāpat, bet drusku nepatīk portāla seja sociālajos tīklos. "Spoki" kopā un atsevišķi būtu pelnījuši ko labāku. 

5 0 atbildēt

uz draugiem, tw un fb labakie raksti iet automatiski ik pa 30 min aptuveni un viena reize iet viens un tas pac raksts. es gan skatos, ka pa vidu vel kaut kadi paradas, noskaidroshu, kas liek. pieeja ir tikai jacky un vel paris purni, kurus nepazistu. ja izradisies, ka kadi autori ir negodigi atbalstiti, tos pilnigi noteikti diskvalificees.

3 0 atbildēt

Ar mani arī tā gadās... Pārdzīvosi. ;(

3 1 atbildēt

Manas kājas ir spalvainas. 

2 0 atbildēt

es nu vairs neieteikshu nevienu rakstu,jo peec pieredzes zinu ja esmu ieteicis kaut 5 rakstus tad no saakuma paraadaas kad esmu ieteicis un naakamajaa dienaa redzu ka meenesha medalju man nesanjemt jo izraadaas ka neesmu ieteicis nevienu un labais jacky man uzraksta lai neesot kaa grazhiigs beerns,izskaidroja dziives patiesiibu un pateica ka neesot taadiem siikumiem laika jo vinjam taadi kaa es vismaz dienaa 50 rakstot vinjam,lai gan es tikai vispaar vinjam pirmo reizi uzrakstiiju, zuud ticamiibas moments,lai gan +turpinaashu likt.

0 0 atbildēt

Kāds ir pacelšanas iemesls? Kaut kas tāds atkārtojas?

0 0 atbildēt

Ir jau vēl viens risinājums - kļūt par adminu un pieteikties uz draugu lapas pārraudzīšanu. Un tad ir divi varianti - turpināt tādā pašā garā, kā tie, kas tur savus rakstus posto (ja posto), vai parādīt, ka var arī pa godīgo.

0 0 atbildēt

Es domāju, ka pie vainas ir kājas.

0 1 atbildēt

Ej paraudi

1 3 atbildēt