local-stats-pixel fb-conv-api

Soctīklu lietotāji sūdzas par Čaka ielas kvalitāti17

60 0

Rīdziniekiem, it īpaši tiem, kuri ikdienā pārvietojas ar privāto automašīnu pa Čaka ielu, lielu nepatiku jau ilglaicīgi rada Čaka ielas izmantošana. Ceļa segums ir šausmīgā kvalitātē. Bedre pie bedres.

Vairāk par Čaka ielas stāvokli skaties TVNET galerijā >> SPIED ŠEIT

 
 
 
 
 
 
 
60 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
kāda vaina? normāls ceļš, vaitad nezinat cik miljoni jau aizgājuši ceļu labošanā, ir pilnīgi redzams progress... smirdīgais nils
7 0 atbildēt
Nu to jūt netikai privātā auto,bet arī ar sabiedrisko. Un arī uz gājēju ietvēm kad transports lielā ātrumā iebrauc bedrē. Bet tagad ziemā tur neko nevar padarīt. Jācer ka vasarā sāks remontēt,bet pagaidām nekas nav dzirdēts. Un tagad remontēts ne vienmēr ir labāk. Nezinu kurš tos projektus veido,bet kuram idiotam ienāca prātā visā pilsētā pacelt lietus pieņēmējus. Ūdens tak netek pret straumi. Un kurš izdomāja salikt tos grubuļainos akmeņus un bruģus kas it kā fomāti aklajiem. Bet pat plikam ezim skaidrs ka aklajiem ts neder un nav domāts. Bet ielu uzkopšanu,īpaši ziemā,tas pamatīgi apgrūtina. Un tagad remotēt tas nozīmē salikt tos grubuļus bezjēgā.
5 0 atbildēt
Ādažos tagad visi ceļi ir smuki salaboti!emotion Tas tāpēc, ka mūsu pagastvecis Māris Sprindžuks ir Latvijas patriots nevis ienaidnieks kā Ušakovs!!!
3 0 atbildēt

Manās atmiņās A.Čaka iela vēl ir naski izbraucama ar vieglo auto, to pat nesabojājot.  emotion 

Pagājuši tikai kādi nieka 10 gadi... Skarbi. 

3 0 atbildēt
Ko cepās? Neredzu problēmu, "viss tur kārtībā" emotion
3 0 atbildēt

Un kur tad tās ielas ir ideālā stāvokli? Man jau tā liekas ka nekur

2 0 atbildēt
ruļit, te jau sāk līdzināties viņa mīlētājai roģinai
2 0 atbildēt

Visa Rīga vienās bedrēs... Ar savu auto negribas pat braukt... 

1 0 atbildēt
Toties vecenes gan tur strada kvalitativi😂😂😂
0 0 atbildēt

Nav, ko tur brīnīties.

0 0 atbildēt
Aij, aij, aij neraža ! Nu un ko mēs tagad darīsim ?
0 0 atbildēt

Prieks, ka izvācos no Rīgas nu jau kādu laiku atpakaļ. Nafig man tur savu ienākumu nodokli maksāt... kuru katru brīdi arī uzņēmumi būs gatavi pārreģistrēšanai jeb kur citur emotion

0 0 atbildēt

Kad pridurki ceļu uzturētāji sapratīs ka nav jākaisa sāls kvantumos kas tikai saēd asfaltu, tad šitajā idiotu valstī arī nebūs tik bedrainas ielas un ceļi.

0 0 atbildēt