local-stats-pixel fb-conv-api

Skat, ko par mīlestību un dzīvi māca pats Latvijas sieviešu favorīts Uģis Kuģis7

80 1

Šķiet atradīsies tikai retais, kurš pa ausu galam nebūs dzirdējis vārdu salikumu Uģis Kuģis. Viņš ir attiecību konsultants un vēdiskais filozofs, kurš dedzīgi pauž uzskatus par sieviešu un vīriešu attiecībām, publicējot tos savā Facebook profilā, kurā es šodien uzturējos tieši 15 minūtes, lai iegūtu visus 20 zemāk redzamos citātus!

80 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

pajols

3 0 atbildēt
Šitādus tekstiņus visās malās var atrast. Un tikai muļķi pēc viņiem vadās. Katrs pats savas laimes kalējs. Ja neproti mīlēt, tad tevi arī nemīlēs
3 0 atbildēt
Nez kāpēc tikai sievietēm viņa teiktais patīk,. Lai gan es vienreiz dzirdēju no viņa mutes kko patīkamu arī veča ausīm, bet sievietes to tā pat nedzirdeja noteikti
0 0 atbildēt

Šitais pipars pelna un parazitē uz sieviešu dzīves gudrību nepzināšanu, nemācēšanu, nesaprašanu. Runām pilnīgi cauri spīd pūšana tikai sieviešu stabulē. Saka tikai to, ko sievietes grib dzirdèt un par ko ir gatavas SAMAKSÀT . viņš labi zin to, ka šobrīd vairums vīriešu ir novājināti un vieglāk pakļaujami. Vai no tādām runām ģimenei var būt labums.

  No viņa pamācībām attiecībās ir viens vienīgs posts. Reālas ģimeniskas patiesības ir daudz, daudz vienkāršākas, rupjākas un rūgtākas, bet tiem, kuri tās zin un pielieto, viss sanāk.

0 0 atbildēt
Vispār jebkurš kurs stasta pa sevi kko uzticas nevis čīkst, bet nu visiem tas poh
0 0 atbildēt
Man vienkārši naw vārdu... Latvieši un tādus s**** komentē. Būtu paklausijuši viņu. Viņam ta ir mīloša sieva, bet šiem džekiņiem, kuri "gudri"komentē vai vispār ir bijušas nopietas attiecības. Ja tādus tekstus komentē tad varētu vārdu, uzvārdu ar rakstīt, citādāk tik pēc tādiem nevarīgiem puišeļiem izskatās.
0 0 atbildēt

Pamuļķis

0 0 atbildēt