local-stats-pixel fb-conv-api

Šis tas kaitinošs78

1512 45

Sveicināti!

Nezinu vai man ir rakstnieka talants un dotības, kā arī to vai jums turpmāko rakstu lasīt būs interesanti, toties labi zinu, ka ar vismaz pāris no turpmāk pieminētajām lietām jūs esiet saskārušies.

Šis, tas ja ne kaitinošs, tad vismaz dažreiz apnicīgs - draugu/paziņu, kaut vai to pašu klasesbiedru vidū.

1512 45 78 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 78

0/2000

Gudri dirst nav malku cirst. Nevajag tik daudz iedziļināties cilvēkos, piemēram, nu ja tev tā dziesma nepatīk tad arī tā pasaki, bet ja sāk runāt par tavu gaumi tad pasaki - Zbis.

0 2 atbildēt

ĪSTU EMO LATVIJĀ NAV?

tad jau nekas, ka pazīstu ĻOOOOOTI apātisku meiteni, gandrīz nekad nesmaida, graizās, raud un mocās *cionālās sāpēs, jo daudz ko pārcietusi. bet nu labi, atradīsies jau droši vien kāds, kas teiks, ka viņa ir pozere, vai kko tādu, bet man ir pilnīgi vienalga. un vispār, jēdziens * ir vienkārši tizls, lai neteiktu neko vairāk. labi, tur pozerīši, tos tu vari saukāt par kkādiem *, bet cilvēkus, kuri tiešām cieš, neiziet no mājas, graizās un gruzās vajadzētu vienkārši likt mierā. 

njā. laikam aizsvīlos. bet + tomēr ielikšu..

0 2 atbildēt

toč nūģis

3 5 atbildēt

eej paraudi kaktā īīmobōōōyy

4 6 atbildēt

...saskāros bieži, tāpēc izlēmu arī par to uzrakstīt. [nē, es neesmu nūģis :D ]

Lūk šdu apgalvojumu izteikšana besī.  Pēc kā tu to spried? to nav iespējams par sevi to apgalvot, jo varbūt kāds tevi par tādu uzskata! tas ko katrs uzskata par ņuģi ir ļoti subjektīvi! Piekrītu lietotāja Ērmība komentāram! Baigi pareizais liecies! apmēram tā - es jau nekad neko sliktu par citiem nesaku, nedomāju u.t.t.

P.s. bet nu principā jau šim tam no tevis rakstītā var piekrist!

0 3 atbildēt

Apsveicu, Tev vēl ilgi jāmeklē savs talants. "mīnuss"

0 3 atbildēt

 

Katram cilvēkam ir sava gaume un viedoklis, Latvia ir brīva valsts, kapēc tad lai katrs cilvēks neizpaustu savu viedokli, lai cik skarbi un nepatīkami tas nebūtu! 

 
0 8 atbildēt
« 1  2  3  4 »