local-stats-pixel fb-conv-api

Šis puisis ir apbrīnas vērts!21

181 8
Visu cieņu – viņš brīvlaikā spēlē ģitāru, lai nopelnītu velosipēdam naudiņu! Palīdzi – padod tālāk!
181 8 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Laikam šodien pat lasīju, ka kāds vīrietis jau piedāvājis atdot savu BMX (laikam)  par brīvu. emotion

38 1 atbildēt

Ubagošana nav tas ko populrizēt jauniešu vidū! Ja bērnam ir jāiet ubagot velosipēdam tad ģimenē kaut kas nav kārtīb! Pelnīt var ģimenes ietvaros vai ar ģimenes palīdzību, kur vecēki , likuma ietvaros, noorganizē darbu!

22 0 atbildēt
Tā vietā lai diedeletu uz ielas naudu, būtu pie omites dárzu paravejis.
16 5 atbildēt

 emotion 

5 0 atbildēt

Mazliet tiem, kas to uzksata par diedelēšanu- Šodien ir tik daudz muzikantu, kas uz ielām iet parādīt savu talantu, ieskandināt ielas. Un tas, ka uzliekot trauciņu sev blakus, lai gribētāji var iemest kaut 20 centus nav diedelēšana. Ja cilvēkam ir apņemšanās un, labi sanāk, lai turpina. Cilvēki tikai pasakās iemetot naudiņu muzikantam. Tad jūs labāk vēlētos, lai ielās ir klusums un paliek tie, kas tiešām ubago nevis cilvēki kuri cenšas un padara citiem dienu gaišāku?

5 0 atbildēt

Viņš jau ir dabujis riteni, par vēlu rakstīt.

3 0 atbildēt
Malacīts, lai viņam viss izdodas! emotion
3 1 atbildēt

Uj, te ir vairāki momenti nelabvēlīgi. Jā, tā jau liekas tik jauki un forši, foršs puisītis spēlē ģitāriņu un nopelna sev dāvaniņu emotion Bet:

1)Nevar jau zināt, kas stāv tā teikt aiz viņa. Kurš ir piespiedis viņu ubagot un kur patiesībā aizies nauda un kas notiks ar puiku.

2)Pat jau nav nekā no 1. punktā ļaunā pieminētā. A kas būs, ja visi tagad tā darīs? Es tomēr piekrītu tiem, kas saka, ka ja ģimenē viss ir kārtībā, tad puika brauks ar velosipēdu un ģitārspēli izmantos hobijam un sevis pilnveidošanai, nevis lai dinģētu kapeikas uz ielas.

4 2 atbildēt

Muzicēšana uz ielas nav ubagošana, bet gan viens no veidiem, kā mūziķi var nopelnīt naudu. Runa neiet par augsti profesionāliem mūziķiem, bet par tiem, kas sper pirmos soļus šajā lauciņā un gūst pieredzi spēlējot publikai. Savādāk ir, ja tā muzikanta izskats vai prasmes izsauc nožēlu un līdzjūtību - tad gan var vilkt zināmas paralēles ar ubagošanu, bet uz konkrēto čalīti to attiecināt nevar - nav ne noplucis, ne badā novārdzis.

2 0 atbildēt

brīnums ka pašvaldības policīja nav vel lekcīju par ubagošanu nolasījusi,bet puika malacis!

1 0 atbildēt

Prieks par puisi! Piepildīja savu sapni un nu uz skolu varēs rullēt ar jaunu velosipēdu!  emotion  Vairāk šādu apņēmīgu jauno cilvēku!

1 0 atbildēt

Kaut kur redzēju, ka puika riteni jau dabūja.

0 0 atbildēt

Puika malacis, visu cieņu  emotion 

0 0 atbildēt

Super puika malacis gan jau nākam vasar brauks ar jaunu ričuku 

0 1 atbildēt

Vnk apbriinas veerti tie, kuri muziceeshanaa saskata ubagoshanu!  emotion 

0 1 atbildēt

Redzi, viņš krāj naudu velosipēdam. Kurš brauks ar velosopēdu? Viņš. Viņš pelna sev naudu nevajadzīgam krāmam. Kādreiz bērniem ar varu lika stundām darīt briesmu lietas, ka no kājām krita. Šis puika ir malacis, tapēc, ka viņš ir apņēmies un kaut ko darīt un to mēģina sasniegt, bet nekas vairāk. Ja viņš krātu, lai noziedotu labdarībai, tad tā jau būtu cita lieta. Nevajag slavēt kā nezin ko.

6 33 atbildēt