local-stats-pixel fb-conv-api

Simtgades salūts Rīgai izmaksās 235 000 eiro10

51 1

Simtgades uguņošanas šovs Rīgā izmaksās 234 999 eiro, nerēķinot pievienotās vērtības nodokli - liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā pieejamā informācija.

Departamenta pārstāve Indra Vilde aģentūrai LETA norādīja, ka tā kā gaismas uzvedums ir viens no Latvijas valsts simtgades atzīmēšanas kulminācijas pasākumiem un ir iekļauts simtgades svinību nacionālajā pasākumu plānā, tad mediji un iedzīvotāji par kulminācijas pasākumiem, tajā skaitā gaismas uzvedumu Daugavmalā, tiks informēti šīm norisēm veltītā preses konferencē, kas plānota novembra pašā sākumā.

Vienlaikus viņa norādīja, ka šovs paredz plašu muzikālu programmu un vairākas citas aktivitātes.

Savukārt Latvijas valsts simtgades biroja pārstāve Linda Pastare sacīja, ka no biroja budžeta Rīgas dome svētku pasākumu rīkošanai saņēmusi dotāciju 200 000 eiro apmērā.

Vairāk par to lasi APOLLO>>

51 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Nafig man to salūtu?! Savā dzīvē nav interesējusi tā ar krāsaino ķīmiju putnu spridzināšanas. Tāpat mākoņi priekšā, neko neredz. Naudu labāk atdotu pensionāriem vai slimajiem!
8 1 atbildēt
Ja vidējais dzīves līmenis Latvijā būtu pietiekošs, tad kaut uz pusi dārgāku to salūtu varētu taisīt, bet pie šādiem apstākļiem kaut kā prātā nāk tikai tās ģimenes Latvijā, kurām tā naudiņa būtu ļoti nepieciešama.
6 0 atbildēt

Nu gribēšu redzēt, cik episki būs - par tādu summu. emotion

5 0 atbildēt
Labāk banknošu salūtu būtu taisijuši, nevis kaut kādas krāsainas gaismiņas...
5 0 atbildēt
100 - Gadi vienu reizi 👍
3 1 atbildēt

Varētu uztaisīt ekstrēmāk - izlozēt 100 dažādus rīdziniekus un katram iedot pa tā saucamajai "baterijai"ar 100 šāviņiem un, lai katrs palaiž 00.00. Būtu kaut kāds vienojošais elements, paralēli, protams, arī lielais salūts.

2 0 atbildēt
Tas lētais salūts ir ņirgāšanās par Latvijas 100 gadi!!!Tas nožēlojamais salūts ir parasta Lambordžini mašīnas vērtībā!!!Ja Rīgā LATVIEŠI būtu saimnieki tad salūts būtu par miljonu!!!PAR LATVISKU LATVIJU!!!
3 3 atbildēt