local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviešu problēmas armijā86

3440 23

Apskatiet ar kādām problēmām sievietēm ir jāsaskaras ASV armijā.

3440 23 86 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 86

0/2000

Tieši neveselīga nemiera (kurš var pāraugt daudz nelāgākās darbībās, kā jau rakstā vēstīts) rašanās ir tas iemesls, kura dēļ sievietes reti kur armijā sagaida atplestām rokām. Padomājiet paši - pāris sievietes uz lielu veču daudzumu, kuri uz pamatīgu laiku tiek nošķirti no, rupji sakot, iespējas nokniebies. Rodas neveselīga konkurence uz tām dažām esošajām, greizsirdība vietā un nevietā, skaudība, utt. Par kādu komandas garu vairs var iet runa?

Un tad vēl - no sievietes nevar prasīt to pašu, ko no vīrieša, viņai ir citas fiziskās iespējas. Viņa nevar paskriet tikpat ilgi ar tādu pašu uzkabi u.tml. Ar to tad ir spiesti rēķināties, un dalīt uzdevumus atkarībā no tā, vai tur piedalās sieviete, vai nepiedalās. Tās ir galvassāpes.

Ir tāds teiciens: gribi notievēt - neej uz konditoreju. Es nekādā ziņā neattaisnoju uzmācekņus, taču to gan es apgalvoju, ka sieviete armijā ne pie kā laba nenoved.

116 16 atbildēt

Da jopcik... Kurš teica ka armijā viegli?

82 3 atbildēt

Kautkur bija pētījums ka ja ir viena sieviete nodaļā ir daudz lielāka iespēja ka veči cenšoties palīdzēt viņai iet uz lielāku neattaisnotu risku un rezultātā it 80% iespēja ka ies bojā daudz vairāk kareivju. 

62 2 atbildēt

uz visiem punktiem varu atbildēt vienu- "nu bet loģiski, kā vēl citādi?:

89 30 atbildēt

Piedāvāju eksperimentu- kara kuģis 5000 sievietes un viens čalītis - stūrmanis. Domāju ka pēc puagada misijas čalis atskaitē vien varēs ierakstīt... griesti-pupi-griesti-pupi-griesti-pupi.. emotion

52 0 atbildēt

Trula muldēšana par to, ka ārsti ir bez poņas. Lielākā daļa sanitāru un ārstu ir sieviešu dzimuma, turklāt armijā ir arī ginekologs.  

45 0 atbildēt

Kuru pis problēmas ASV armijā? Būtu raksts par Latvijas armiju- cita štelle. A te žēl laika ko pavadīju sākot lasīt šo sūdu

38 15 atbildēt

ja armijaa buutu sievietes kaa 1ajaa bildee, es pataisno buutu karaviirs. emotion

28 8 atbildēt

Lai džekiem dot piepušamās sievietes ( attiecās uz 7 un 8. punktu) . emotion

16 0 atbildēt

Par šito jau bija iepriekš ieņirgts.

"Uz jautājumu, ko iesāks kaujiniece ar pilno kaujas aprīkojumu, kas jau tā knapi spēj pacelt savu svaru , kad viņas cīņasbiedrs būs ievainots un viņa dzīvība būs atkarīga no tā, vai šī konkrētā kaujiniece spēs ievainoto panest (vīrieša smagums+viņa ekipējums) un nogādāt viņu drošībā, vienlīdzīgo tiesību aistāve atbildēja sekojoši - "Tiesa, sieviete kaujiniece visticamākais, ka nespēs sniegt tiešo palīdzību savam kaujas biedram, jo fiziski nebūs spējīga to paveikt, bet viņa var "piesegt" ievainoto, kamēr kāds cits aizvilks viņu līdz drošībai"

>fiziski nebūs spējīga paveikt

>var "piesegt"

>kāds cits

Stay classy, feminazi. :D :D :D :D :D :D

17 4 atbildēt

sievietēm vieta nav armijā!...

21 10 atbildēt
man jau ar liekas ka sievietei nevajadzetu atrasties kaujas lauka, ta tiek veidota tikai nevajadziga spriedze starp savejiem.nedrikst tomer aizmirst ,ka esam mes tikai vairak attistijushies zverinji.
11 2 atbildēt

Karoč sievietēm nav ko darīt armijā.. skaties no kura skatupunkta gribi, visa dela grozās ap caurumu :)

17 8 atbildēt

Es tikai par formu pielāgošanu sievietēm - pēc 2. parauga

8 1 atbildēt

nu nav ko darīt sievietei vīriešu armijā.labs piemērs ir Izraēla, kur ir speciālas sieviešu vienības, pie tam ļoti profesionālas un augsti kvalificētas. Bet tās ir tīri sieviešu - ar pielāgotiem higiēnas lidzekļiem, pareiza izmēra formastērpiem un neviens neuzmācas. Bet ielienot veču barā - nu ar sekām ir jārēķinās.

5 0 atbildēt

Tāpēc jau sievietes nav ģenerāļi , jo nav jau augstāks par ģenerāli ar ko kniebties. Ja tagad armijā būtu 1 vīrietis pret 100 sievietēm iespējams es ari atgriestos armijā!

8 3 atbildēt

1. Lucy Pinder

4 0 atbildēt

Sievietēm ir jārūpējas, nevis jākaro. Medmāsa armijā :)

3 0 atbildēt

Ne velti agrāk bija tāds teiciens, "sieviete uz kuģa nes nelaimi!" Kā reiz, tajos laikos, kad ar kuģi bieži bij jākuģo nedēļām vai pat mēnešiem ilgi. Situācija armijā būtībā ir tā pati.

4 1 atbildēt

Kāda konkurence, ja tur dien visi un visas, kas spēj noturēt rokās šaujamo? (T.i. es domāju Iraēlu, nevis ASV)

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »