local-stats-pixel fb-conv-api

Seksīgi ne vienmēr ir labi47

1572 2


1572 2 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

es nezinu kas tas par video bet viriesu parbauda viriesi un otradak.. nekad neparbaida pretejasi dzimums

88 6 atbildēt

ahahaha sorry, bet ja staigā ar tādiem šortiem tad nevajadzētu būt baigajam kaunam tur pat pie reģistra arī pargērbties. i mean tāpat neviens neredzēs kaut ko vairāk. jau tā viss redzams, jo tā praktiski ir apakšveļa! XD 

kaut gan man nav iebildumu emotion

75 0 atbildēt

ja viņi negrib, lai meitene atkailinās....

tad kāpēc viņai jānovelk šortiņi visu acu priekšā??/ emotion

62 0 atbildēt

gribetu redzet so politiku... 

21 0 atbildēt

"pie viņās piegāja lidostas darbinieki, apgalvodami, ka viņas apģērbs izskatās pārāk izaicinoši un meitene tik atkailinātā veidā nedrīkst kāpt iekšā lidmašīnā, tāpēc viņi uzstāja, lai meitene novelk šortus."  - DAFUQ?!?!

19 0 atbildēt

Es vienkārši uzvilktu bikses pa virsu, nekāda kauna izjūtas.

16 0 atbildēt

sīkums par to rakstu - pati vainīga, ja nedomā trīs gājienus uz priekšu... gribētu palasīt ko ar viņu izdarītu, ja tādā paskatā aizlidotu, piemēram, uz Saūda Arābiju.. , bet video gan labs :D

13 1 atbildēt

Nezinu, kurš dzimums kuru pārbauda. Bet labā politika - likt meitenēm izģērbties. Ja uzvilktu garās bikses, tad teiktu, ka "jāizģērbjās", jo ir par garu :D Apkalpojošā personāla vīriešiem gan ir laba dzīve :D 

9 0 atbildēt

Var saprast abas puses.

Ja bildē ir tā pati meitene, tad tie jau vairs nav šorti, bet drīzāk džinsa apenes. Ar tādu apģērbu pa pludmali var staigāt, ne jau lidostā. 

Pārģērbties citu acu priekšā arī nesaprātīgs un neētisks lūgums. 

9 1 atbildēt

Viņiem nepatika viņas izaicinošais izskats ,un tāpēc lika viņai novilkt viņas šortiņus? emotion

7 0 atbildēt

100% tie lidostas darbinieki bija kautkādas resnas neglitas tantes kurām skauda, ka citas izksatas labāk, vai ir spējīgas apģērbties labāk nekā pašas, tadēļ izdomāja pazemot. Vai ari kautkādi drumo veči kuriem pašiem mājas ir tas resnas "tjolkas" pie zupas grāpja un rauj dusmas, ka tādu kā viņa viņiem neredzēt un jaatgriežas mājas pie īgna tauku blaķa, un tādēļ izdomāja pazemot. Jabūt jau kautkam, kas kautkādā veidā iedzēla, tadējādi novedot pie tādas rīcības.

Piem ja ta tajas bildēs ir viņa,  Ir tie šorti pa īsu, bet vai izaicinoši..? emotion  Varbūt kādam perversulim kas ir nogribējies būs tas izaicinoši, normāliem cilvēkiem gan nevajadzētu but kādiem iebildumiem utt. Āā, vēl ir variants, ka varbut čaļi paši kautkādi pargribējušies, un vnk izdomāja iemeslu, lai meitene izģērbtos.

7 1 atbildēt

Nu nav brīnums, ka piesējās dēļ   tiem šortiem. 

4 0 atbildēt

vienkārši gribēja mazliet erotiku! ;)

3 0 atbildēt

pa purnu un miers emotion

4 1 atbildēt

Būšu vecmodīgs un teikšu, ka savu daļu taisnības tajā saskatu.

4 2 atbildēt

es dzīvoju uk un katru dienu redzu šādu skatu, bet šai meitenei vsm ir 18 gadi. te kas riņķī man  vazajas ir 12 vai 13 gadi un tie šorti vienmēr ieliduši dibenā + maicītes virs nabas. nezinu man jau šķiet, ka izskatās pāc pedofīla sapņa. mazas, pusplikas un vel nežēlīgi pārmalējušās. nu fuj.

2 0 atbildēt

Jūs arī izlasījat 2x šito tekstu ----> Meitene nepaspēja pieiet pat pie reģistrācijas, kad pie viņās piegāja lidostas darbinieki, apgalvodami, ka viņas apģērbs izskatās pārāk izaicinoši un meitene tik atkailinātā veidā nedrīkst kāpt iekšā lidmašīnā, tāpēc viņi uzstāja, lai meitene novelk šortus. ? emotion

  

2 0 atbildēt
Pirmkārt jau - nav ko ģērbties piedauzigi. Otrkārt - daudzās valstīs tevi tiešām aiz pirmā stūra izvaros, ja busi šādi ģērbusies.
1 0 atbildēt

Meitene nepaspēja pieiet pat pie reģistrācijas, kad pie viņās piegāja lidostas darbinieki, apgalvodami, ka viņas apģērbs izskatās pārāk izaicinoši un meitene tik atkailinātā veidā nedrīkst kāpt iekšā lidmašīnā, tāpēc viņi uzstāja, lai meitene novelk šortus.

 

Interesanti kadi tad vinai bij tie sorti ja , vinus novelkot un paliekot stringos vina izskatisies piedienigak...

1 0 atbildēt

Tādiem šortiem jau varēja bikses pa virsu uzvilkt lai tie lidostas darbinieki iet ieskrieties.

1 0 atbildēt