local-stats-pixel fb-conv-api

Šausmas!!! Kā lai nosauc tādus cilvēkus?!?!?!?!?!?!?!110

998 14

Bieži vien pirmais iespaids par cilvēku mēdz būt maldinošs, un šis ir viens no tiem gadījumiem! Saukt šos cilvēkus par cūkām būtu apvainojums lopiņiem. Bet cits vārds nenāk prātā.

Šī māja tika izīrēta pirms aptuveni pusotra gada kādai patīkamai ģimenei par aptuveni 450Ls mēnesī + komunālie. Māja bija labā stāvoklī, tīra, sakopts dārzs. Tajā dzīvoja agrāk pats saimnieks.

Un tā izskatās pēc pusotra gada, kad saimnieks apciemoja jaukos īrniekus un izmeta no mājas tos!

P.s. Tas ir Dānijā. Atvainojos par miglainām bildēm, bet laikam gaisā virmojošais urīna aromāts iedarbojās pat uz telefona kameru. :D

« 1  2  3 »
998 14 110 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 110

0/2000

Šādus cilvēkus es sauktu par morāliem kropļiem. Kā vispār cilvēki var paši justies labi, dzīvojot šādā vidē, kur visi pakši smird un ir piedirsti? Smadzenes zirņa lielumā tādiem emotion

Par rakstu +

2 0 atbildēt

Nu kur tādi cūkas var būt?  Gadu nodzīvoju Dānija un mums majās bija gandrīz ideāla kārtība. Visu latviešu mājas kurās pabiju bija tīras un kārtīgas. Arī lietuvieši kas pie mums dzīvoja bij tīrīgi ļautiņi. Un cik ilgi sunim vienam jāsēž iekšā, lai viņs tur čurātu (ja tas nav mazs kucēns)! Un savā dārzā aiz sava suņa nesavākt, tas ir prātam neaptverami! Sanāk ka šī "ģimene" ne tikai bija cūkas, bet arī vēl spīdzināja suni.... emotion

2 0 atbildēt

Pēc šī raksta uznāca iedvesma sakārtot savu istabu! emotion

2 0 atbildēt

Tu esi saimnieks, vai kā tur īsti ir?emotion

3 1 atbildēt

Mana mamma manuprāt atdotu jebko, lai dabūtu sev tādu dārzu. ( ,_,) emotion

1 0 atbildēt

Kā viņi spēja savākt vecus suņu sūdus?Tas ir pretīgiemotion

1 0 atbildēt

Mani nepārsteidz šāda cilvēku cūcība. Vasarā pārvācos uz dzīvokli, kur šobrīd dzīvoju, un es mēnesi pirms ievākšanās sāku tīrīt - gridas dažas vietās kasīju ar špakteļlāpstiņu, durvis un logus iepriekšējie īrnieki nekad nebija mazgājuši, ap gaismas slēdžiem melni laukumi. Tikai tagad varu uzskatīt, ka esmu dzīvokli pilnībā iztīrījusi, bet ir vietas, ko tikai remonts var labot, piemēram, kur agrāk kaķa WC kaste stāvējusi u.c. Un te pat nedzīvoja dzērāji vai nelabvēlīga ģimene, vnk nekārtīgi un netīrīgi cilvēki.

1 0 atbildēt

ej nost! pretīgi! emotion

1 0 atbildēt

īrniekiem paveicās ka viņu uzvārds nav zināms... 

1 0 atbildēt

Saukāt par cūkām,tā būtu slavināšana!!! Brrrrr!!!

0 0 atbildēt

Nekauņas ... Ja man šitadu māju pēc aiziešanas gribētu atstāt es ar sūdainu mietu dauzītu kamer savaktu un tikai tad palaistu!

0 0 atbildēt

Nu dārzs jau ir krimināls, es viņu vismaz koptu :DD

0 0 atbildēt

Kavrolīns?! :D :D :D Labais, parasti to sauc par paklāju, bet nu šis variants arī ir labai. Savā dzīvoklī dzīvojot arī mani virtuvē un istabā virs skapīšiem zinekļu tīkli, kā arī aiz ledusskapja un aiz plīts ir netīrumu, tad jau iznāk arī es esmu cūka :D LOL! Kas tīra katru dienu, nedēļu aiz ledusskapja un plīts? Es labi ja rezisi 3 gados, kad uiznāk luste, a tie tīkli nezinu no ,kurienes rodas, sanāk vākt katru nedēļu. 

1 1 atbildēt

gan jau kādiem čurkiem izīrēja...

0 0 atbildēt

nu ko lai saka.....cūkas emotion

0 0 atbildēt

Tapec UK laiakam babaji ari pasi katru nedelu brauc pec ires naudas - skatas cik llielu cuku kuti katrs taisa... 

0 0 atbildēt

Nākamreiz bildes samazini.

0 0 atbildēt

Pēectam jau smuki , Mājiigi viss bija :)

0 0 atbildēt

Interesanti, 450 ls Dānijā ir daudz vai maz par mēnesi, ņemot vērā to, ka dzīves līmenis tur ir augstāks, laikam jau algas arī? Saimniekam arī vajadzēja biežāk apciemot māju, tad arī skāde būtu mazāka. 

0 0 atbildēt

Vecais, tev neveicas, tādi cilvēki ir šausmīgi, un škrobe, jau ir par pašu māju, cik atkal pūļu un naudu nāksies iztērēt, lai savestu kāŗtībā.

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »