local-stats-pixel fb-conv-api

Sašutums par rēķinu, jo NMPD tika izsaukts cilvēkam ar augstu temperatūru16

43 1

Sociālajā tīklā «Facebook» kāds vīrietis paudis sašutumu, ka par Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta izsaukšanu sievai, kurai bija augsta temperatūra, piestādīts rēķins.

43 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

38 grādi tagad skaitās ātrās palīdzības cienīga temperatūra? Nopietni?  Kurās duravās galvu cienītie iespieda? Nevajag būt mediķim, lai ar to mierīgi tiktu galā, ja vien smadzenes drusku ir tām paredzētajā vietā un nav tādu muļķību dēļ jātērē ĀP laiks. 

11 0 atbildēt

Gondoni skoruju vizivajut pie 38 grādu augstas temperatūras! 

8 0 atbildēt
Es ar 38 grādiem tehnikuma laikā mēneša beigās gāju uz stundām, lai nezaudētu stipendiju.
7 0 atbildēt
Man bija gripa, 39 grādi, domāju nosprāgšu. Dzēru zāles, izārstējos. Šis ir stulbums, ja vien sieviete nebija stāvoklī.
5 0 atbildēt
Nu jā...domāt ka kàdam ir vēl sliktāk.. Temp...pareizi lai nrtraucē strādāt... Paši tad vaino ka mediķi nav laicīgi..kur tad ja kādam temp.svarīga.. 😕
3 0 atbildēt
Tieši lasīju fb postu par ātro palīdzību. Arī par to, ka bezjēgā sauc ātros. Man, laikam, ir paveicies, jo manu ģ.ā. vienmēr var sazvanīt un tad viņa man pasaka, ko darīt.
3 0 atbildēt
Jāpiemin fakts, ka , ja cilvēkam nav iespēju iegādāties naktī zāles temperatūras nosišanai un par to soda, tad varam droši teikt, ka šī ZZS politika ir genocīds pret Latvijas iedzīvotājiem.
3 1 atbildēt
Ir man bijis 41,5 C, bet galvenais neuztraukties, pāries bet ar tādu temperatūru ir bišk grūtāk bija murgi, random svīšana, bišk stress un kaut kādas ‘mild’ halucinācijas, bet galvenais dzert daudz ūdeni, paracetamolu ņemt tik ja galīgi nav labi…
1 0 atbildēt

Vajadzēja vismaz 3x lielāku rēķinu piestādīt

1 0 atbildēt

gribētos redzēt to duraku kurš pie 38 temperatūras sauc NMPD emotion

1 0 atbildēt
Njaa
0 0 atbildēt