local-stats-pixel fb-conv-api

Saņem algu par dzīvi uz Grieķijas salas un 55 kaķu pieskatīšanu. Piesakies!6

169 2

Ja esi kaķu mīlis, tad šis varētu būt darbiņš tieši Tev! «God's Little People Cat Rescue» dzīvnieku rezervāts meklē kādu, kurš pabaros kaķīšus, satīrīs aiz viņiem un iedos zālītes, kad tas būs nepieciešams. Vislabākais - tas ir Grieķijā. Tie kaķi varētu saplēst jebkuru dīvānu uz šīs planētas, bet tas tāpat nesabojātu skatu, kas paveras no skaistās Siras salas.

Rezervātā pagaidām dzīvo 55 kaķi. 8 gadus šo rezervātu pieskatīja Džoanna Bovela no Dānijas, kura ar savu vīru uz turieni pārvācās veselības problēmu dēļ, bet tagad viņi ir nolēmuši doties mājās.

Ja Tevi interesē šis darbs, tad Tev noteikti patiks arī tas, ka jaunajam rezervāta darbiniekiem tiks piešķirta māja, par kuru nav jāmaksā īre vai komunālie maksājumi. Kā arī Tava darba alga būs 360 eiro. Ņemot vērā, ka vienīgie izdevumi būs no paša atkarīgi, tad tā ir ļoti laba alga par 4 darba stundām dienā.

 
169 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Es turēšu īkšķus, ka līdz ar manu augsākās izglītības iegūšanu šis darbs atkal kļūs vakants. 55 kaķi un bezmaksas dzīvošana ir viss, kas pilnai laimei nepieciešams.
12 0 atbildēt
Sapņu darbs vecmeitām.. emotion
8 0 atbildēt

Es gribu uz turieni! Man tieši ir Maģistra grāds kvaitātes nodrošināšanas jomā emotion varēšu kaķiem nodrošināt kvalitatīvu dzīvi emotion

7 0 atbildēt
Es gribu emotion
4 0 atbildēt
Es gribu pieteikties, bet vecums neatļauj un palicis pēdējais gads universitātē
0 0 atbildēt

Mūsu pagalmā ir ļoti daudz kandidātu emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt