local-stats-pixel fb-conv-api

Ryanair patiesā seja16

191 0

Visi, kas kaut vienu reizi ir lidojuši ar Ryanair, zina, ka šī zemo cenu aviokompānija ekonomē uz visu un ka par jebkuru pakalpojumu būs jāmaksā. Tomēr, ja biļete maksā salīdzinoši maz, tad ar šīm lietām ir jārēķinās. Bet vai kādreiz esat aizdomājušies par kompānijas darbiniekiem? Vai Ryanair ekonomē uz savu personālu? Vai Ryanair vēlme ekonomēt apdraud mūsu dzīvības?
Rakstā ir apkopotas pilotu un stjuartu liecības, kas atspoguļo patieso situāciju, kura tiek slēpta no apkārtējās sabiedrības.

191 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Nu tad sāksim ar to, ka priekš Lielbritānijas/Īrijas, alga nav tik slikta. Ryanair maksā vairāk par minimālo algu. Darbs prestižajās viesnīcās UK un Īrijā ir apmaksāts mazākā apmērā.

Jā, bēdīgi, ka netiek maksāta nauda pilotiem un stjuartiem lidmašīnas apkalpošanas (turnaround) laikā. Taču!!!! Lidmašīnas apkalpošana (pasažieru izlaišana un uzņemšana, degvielas ieliešana) aizņem 25minūtes. Tātad, darbiniekiem netiek maksāts par 25 min, kas nav tik daudz, ņemot vērā normālu algu.

Vairums Ryanair stjuartu ir līdz 30 gadiem veci, bez labas darba pieredzes. Vairums cilvēku ir no Spānijas, kur alga ir mazāka, nekā UK/Īrijā. Viņiem ir labas iespējas nopelnīt naudu!

Risks ar degvielu ir d*ršana! Jā, aviokompānija ekonomē uz degvielas, taču ES likumi tāpat liek viņiem liet degvielu tādā daudzumā, lai lidmašīna ārkārtas situācijā varētu veikt mēģinājuma nosēšanos no otrās vai trešās reizes (neatceros konkrētu skaitli: 2 vai 3) citā blakusesošā lidostā. Negadījums, kas notika Spānijā bija noticis tāpēc, ka dispečeri pavēlēja pilotiem rinķot ap lidostu. Un tomēr, toreiz visām liedmašīnām pietika degvielas, lai nosēstos.

Secinājumi: Ryanair tiešām dod iespējas uz izaugsmi stjuartiem. Piem., Lietuvā bāzētie stjuarti saņem augstas priekš Lietuvas. Jaunieši, kas tikko pabeidza skolas/augstkolas saņem darba pieredzi un normālu darba apmaksu.

Un velns, ja nebūtu Ryanair, latvieši NEKAD nekur neaizceļotu par savām algām. Ryanair radīja budžeta aviokompāniju izplatīšanos Eiropā!!!!

14 0 atbildēt
Neesmu izjutis izmaiņas apkalpošanā starp Ryanair un Airbaltic. Tik vien kā tas, ka Ryanair stjuartes nerunā latviski. Pārējais ir praktiski identiski.
13 0 atbildēt
Lai vai kā serviss viņiem ir labs, nekad nav bijis problēmu
9 0 atbildēt

Un man taisni drīz jālido ar šito emotion Mierina gan tas, ka ir vēl liela čupa lidkompāniju, kas ir daudz drausmīgākas. Tas pats aeroflots.

3 1 atbildēt

Nu jā!

1 0 atbildēt

Absolūti VISUR! Atšķiras vien detaļas un nianses.

0 0 atbildēt

mja

0 0 atbildēt

Paldies! Pēc dažām dienām ar viņiem lidošu. " Nomierinājat!"

0 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt