local-stats-pixel fb-conv-api

Runā, ka īstais Vladimirs Putins nomira 2005. gadā.20

190 4

Daudzi ir ievērojuši, un fotogrāfiju analīze to tikai apstiprina, ka tāds Vladimirs Putins, kāds viņš bija 2004. gadā nekur vairs nav redzēts. Krievijas prezidenta izskats, balss, uzvedība, žesti un valodu zināšanas ir mainījušās.

Piemēram, grumba Vladimira Putina pierē mainās teju katru gadu, ja ne pusgadu – un to neesot iespējams panākt pat ar plastiskās operācijas palīdzību. Tāpat ir mainījušās grumbas ap acīm, ir novērotas dažādas roku kustības, dažādas ausu formas. Putina kādreizējie draugi, ar kuriem kopā slēpots, arī viņu vairs neatpazīstot.

Tiek uzskatīts, ka 2005. gadā Vladimiram Putinam atklāja onkoloģiskas problēmas mugurkaulā. Viņš tika nosūtīts uz Vāciju, lai veiktu izmeklējumus un uzsāktu ārstēšanu. Diagnoze tika apstiprināta. Viens no ārstiem atklāja, ka Vladimiram Putinam dzīvot atlicis vien pāris mēnešus. Taču no ārstēšanās Krievija atteicās. Putins atgriezās dzimtenē. Tāpēc liels bija šī ārsta pārsteigums, kad aptuveni pēc pusgada viņš televīzijā ieraudzīja Krievijas prezidentu – mundru, veselu un dzīvu.

Savas prezidentūras sākumā Vladimirs Putins lieliski pārzināja vācu valodu, lietoja sarežģītas šīs svešvalodas konstrukcijas. Jau 2007. gadā savā runā Vladimirs Putins pieļāva nopietnas gramatiskas kļūdas. 2013. gada aprīlī Vladimirs Putins vairs nespēja iztikt bez vācu valodas tulka.

2014. gadā, kad Vladimirs Putins tikās ar Japānas premjerministru, viņi paglaudīja Krievijas prezidenta suni. Kinologi apgalvo, ka Vladimira Putina suns Krievijas prezidenta klātbūtnē neuzvedās tā it kā viņš būtu tā saimnieks. Secinājums – suns ir apmainīts vai arī saimnieks nav tas, par ko uzdodas.

Vladimira Putina acis laika gaitā mainās – te lielas, te mazas, šauras un platas.. Arī par Krievijas prezidenta Vladimira Putina ģimeni īsti nekas nav zināms. Tiek apgalvots, ka tas tiek darīts Vladimira Putina ģimenes drošības dēļ, taču citviet pasaulē prezidenti neslēpj savus bērnus vai sievas. Taisni otrādi – valsts pirmā ģimene ir kā uz delnas, jo vēlētājam ir svarīgi, kādā ģimenē prezidents dzīvo. Taču, ja Krievijas prezidents ir apmainīts, tad saprotams, ka ģimene nevēlās dzīvot kopā ar svešu cilvēku, nemaz nerunājot par nejaušu ģimenes locekļu izpļāpāšanos.

VIDEO:

190 4 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

man ir apnicis dzīvot formu mainošo reptiliāņu varā

34 1 atbildēt

Es nesaku, ka obligāti jātic. Bet interesanti, manuprāt, palīst tādas lietas. Tāpēc, nevajag heitot. emotion 

26 1 atbildēt

Vai varētu būt tā, ka gadu gaitā valoda aizmirstās, ja neizmanto to aktīvi?

19 2 atbildēt

Viņš gribēja pārsteigt pasauli ka ir nemirstīgs emotion

17 0 atbildēt

Kaut kam es jau piekrītu , bet pie velna nevajag salīdzināt 1999.gadu ar 2014. gadu , jēzus.  emotion 

14 0 atbildēt

kad vladimirs putins ir skumigs ara list lietus emotion

12 0 atbildēt

Pēc idejas ja dubultnieks izliekas par īsto, tad viņam būtu jāuzvedas, jārunā, jādzīvo tā pat kā īstajam, tai skaitā jāpiekopj tie paši hobiji. pie tam, dubultnieks visdrīzāk tiktu ņemts no VDK rindām, tā ka cīņas, šaušanas un tml. sporti jau iet defaultā līdzi.

Bet nu krievu TV ļoti patīk visādas mistikas un sazvērestības, protams, tam visam nevajadzētu nopietni ticēt emotion

12 0 atbildēt

Interesants raksts, pluss.

10 0 atbildēt

Lai kā tur būtu. Ir interesanti, tāpat. 

9 1 atbildēt

Tas tak krievs,viņš svešvalodas zin tik tad,kad pašam tas izdevīgi.

Kad jāparāda,kurš saimnieks,tad nezinās nesūda,lai ar viņu krieviski sāktu kāds runāt!

4 0 atbildēt

Salīdzīnāt runāšanas stilu, intonāciju un izskatu 1999 un 2014 gadā, tas bija episki.  emotion 

Tik pat labi var paņemt kādu ierakstu no "Poļe čudes" 1980. gada un 2016.gada,vai arī "KVN", kur viens un tas pats čalis vada visu savu mūžu. emotion 

3 0 atbildēt
Ja jau hitleram bija dubultnieki, kapēc gan lai putleram nebūtu?
2 0 atbildēt

Diezgan liela atsauce ir no vēstures par to pašu Ļeņinu. Padomju tautai tika kladzināts, ka vadonis ir neuzvarams un nekāda slimība to nevar pieveikt. Agrāk jau cilvēki bija vienkāršāki un nepretojās šādai informācija (pretojies - mirsti). Pieņemu, ka šobrīd 2000-tajos, visu varenā kaimiņzeme cenšas atdzīvināt šo Padomijas stilu un vadoņa kā elka slavināšanu. 

Lai kā arī būtu, mēs to neuzzināsim. 

Gribēju piebilst, ka par saviem grēkiem jāmaksā, tikai cenas ir dažādas.  emotion 

1 0 atbildēt

Putins nav Putins, Eminem nav Eminem, beidziet ticēt sazvērestības teorijām! emotion

4 3 atbildēt

👀

0 0 atbildēt
Kā to video atrast?
0 0 atbildēt

Visi noveco, katra bilde ir ar savādāku emociju, kā tu vari pierādīt to, ka tas nav īstais cilvēks? Lai kā arī būtu, pēc vairākiem gadiem gan jau vēsture atklāsies emotion

0 0 atbildēt

putins apguva psiholoģiju šo gadu laikā kā arī veica vairākas plastiskās ķirurģijas ya know : )

0 0 atbildēt

Piekrītu šim.

1 2 atbildēt